14

Аз промяната

преди 2 години

ЖАЛКАТА СБИРОТАЩИНА ЛЪЖЛИВАТА АЛЧНАТА РАЗРУШИТЕЛНАТА ТАКА ПОСТЪПВА И С БЪЛГАРИЯ ДРЪЖ СЕ БЪЛГАРИО БОГ ДА ТЕ ПАЗИ

13

1

преди 2 години

Не драги ми тогарев,целия свят разбра,че държавата не е имала отношение,към освобождаването на моряците,само ти не разбра,лично моряците разказаха, как сами са напуснали кораба,и били посрещнати от военни на Донецката Република,и на техния въпрос ,досега защо не напуснахте кораба,те нищо не са отговорили.

12

Анонимен

преди 2 години

И от кога с изявления може да се евакуират хора от военен конфликт???!Съдействие от украинския посланник търсено ли е тези 50 дни???!Има останали на кораба българи,за тяхната евакуация ще се погрижите ли?

11

Анонимен

преди 2 години

Сетих се! Моряците са виновни, че не дочакаха резултата от огромните усилия на държавата! Престъпници и саботьори!

10

ФАКТИ

преди 2 години

Жените на моряците го казаха благодарим на военните от Донецката Народна Република че евакуираха нашите мъже и им осигуриха вода храна и подслон настанени са в хотел. И сега уреждат връщането им в България.

9

Анонимен

преди 2 години

И каква се оказа ползата от вашето непрестанно търсене? Смешковци нагли!

8

Българка

преди 2 години

Долни продажници! Тагарееев, безплатно си учил, гадино, а сега си просто един дърт платен ***!

7

Някой

преди 2 години

Всичко намирисва на платена работа от началото. Всичко бяга, само те седят там по време на война. Защото българина най-смел хахаха. Митрофанова получила факс препратен към Костадинов. Добре използва роднините в България и им е платил. Не всички на кораба явно знаят. А тези който доброволно са останали по време на война и летящи ракети хаха. Направо платена работа. Богът паралей върши най-голямата простотия и дава ненужна смелост и на най-страхливият..... Психопати

6

Анонимен

преди 2 години

Е как на по-сигурна, ве? Нали са при враговете ... А най-големата смешка е, че сами се евакуирали...хохохохо... как не ви стиска да признаете, че русите ги освободиха.

5

Дървен философ

преди 2 години

Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се!

4

Възмутен

преди 2 години

-Ко прайти ве?-Ами нищо,на работа сме!Че и на нашенските чиновници работата същата!Симулиране на дейност за суперзаплати!Ама жените пак по мъже че ги издъниха тез тунеядци))

3

София

преди 2 години

Тагарев, мен на твое място би ме било много, много срам да плювам срещу държавата спасила сънародниците ми. Но, понеже всички знаем, че във властта бихте продали и майките си за 5 скъсани долара, то едва ли има изненадани от нелепите ви оправдания и всякаквата липса на професионализъм, и адекватност.

2

Право в целта

преди 2 години

Откога руската земя стана "по-сигурна" бе, долни *** и майкопродавци? Нали руснаците са "агресори", "престъпници", "убийци"... Сами се оплитате в проамериканските си и пронатовски лъжи!

1

Анонимен

преди 2 години

Кой освободи Българските моряци и от кого??? Това ли е демокрацията, свободните медии, европейски ценности и т.н бе???