21

Българин

преди 2 години

На мен не ми е интереса това. Тази няма право да говори от името на нацията.

20

Война можеше да няма

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски е отворил уста като хипопотам иска оръжие вместо мир.

19

Анонимен

преди 2 години

А защо не е национален интерес лечението на деца в чужбина или оцеляването на пенсионерите и хората на улицата? Защо пък украйна ще е национален интерес. Та те от техните назионални интереси, сега са във война, която сами провокираха. Айде стига моля ви се, все пак и ние може да разсъждаваме.

18

Не само оръжие....

преди 2 години

Трябва и жива сила...Има хиляди желаещи доброволци....

17

Анонимен

преди 2 години

Е те никога не са имали суверенитет. Какви са тези глупави статии.

16

Оръжие за Украйна!

преди 2 години

Оръжие, оръжие и само оръжие !Да прогонят дивите сибирски орди !

15

права е

преди 2 години

Нашият интерес е Украйна да остане независима и свободна държава. Ако Украйна падне, Русия ще достигне нашите граници. Румъния ще е пряко заплашена, а Молдова вероятно анексирана. Апетититът и нахалството на руснаците ще досигне нови висоти. Ние трябва да помогнем на Украйна за да издържи, защото се бие и за нас.

14

Анонимен

преди 2 години

Националния интерес е само един, защита на националните интереси на БЪлгария и на никоя друга държава.

13

Анонимен

преди 2 години

Не е ли по-добре Путин да върне СССР и Народна република България, и да прати всичките ви политици в Сибир на каторга?

12

Анонимен

преди 2 години

Грозното Наде да заминава на фронта - само като я видят руснаците и ще избягат! А пък, ако и заговори....

11

Анонимен

преди 2 години

Ало когато САЩ нападнаха Ирак да не би да защитихме Ирак Работата на политиците ни е да гледат интересите На България а не чужди интереси

10

Зеле с ориз и гъби

преди 2 години

Там България интереси няма, интереси имат платената *** наречена Русофоби и Русофили. Едните го правят за пари, а другите по убеждение и накрая Иван Костов по богат. Един професор казва, че не може да се очаква нещо друго от трето поколение с обувки, аз бих го поправи, от 1вото с джинси видяло цици на РЕПА. Напред народността ще пада де Сороса живей!

9

Национален интерес?

преди 2 години

Нашият национален интерес е войната да приключи, не Украйна да възвърне суверенитета си от преди войната, защото това ще означава продължаване на обстрела на Донбас и Луганск. Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие. Войната не можеше да не започне.

8

Анонимен

преди 2 години

Дрън, дрън!Напротив, нашия нормален национален интерес е смяна на режима на нацитата. Признаване на българското малцинство и възможности за изучаване на роден език и запазване на културното си наследство. От 2013 насам, укронаци потискат всякакви групи в обществото, различно от западните им провинции, с типичен полско наци мироглед.Това е нормален интерес на Българската държава, останалото което наблюдаваме е сервилничество подмазвачество

7

Анонимен

преди 2 години

Никоя страна няма интерес Украйна да си изгуби суверинитета защото путин ще продължи да напада и други суверени държави

6

мдаа

преди 2 години

Националният ни интерес е ние да си върнем суверенитета, а нашите политици да работят за българските национални интересни, а не за интересите на други държави!

5

Тая па офца

преди 2 години

Тия хвани Пасито и си ги бистрете нейде по обяд, по пенсионерски. Не мъчи народа с простоватото си, неадекватно мнение.

4

Чакай малко

преди 2 години

Как така друга държава ни е национален интерес?

3

Анонимен

преди 2 години

Друга държава в нашия национален интерес няма, да се оправят.

2

Анонимен

преди 2 години

*** леристи