57

Боян Расате

преди 2 години

Маймунската шарка се предава по хомосексуален път,затова внимавайте драги ми "хомофоби" да не се налага да ви подреждам и вашите офиси!!

56

Анонимен

преди 2 години

Колко индийци работят в ЕС? 0. Защо? Не стават.

55

Анонимен

преди 2 години

Айде някои да намалят размножаването, Африка сега е 1.5 милиарда, през 2100 година ще са 5 милиарда. Кой ще ги храни?

54

Анонимен

преди 2 години

Светът е отворен, който иска да дойде в Европа/Америка да бачка.

53

Анонимен

преди 2 години

Мантрата за мързеливите бедни които чакат наготово се върти от десетилетия за успокоение на съвести. Един от проблемите се нарича глобализация и има хиляди пипала и проявления и е причинен умишлено от същите тези световни 'лидери' коите щяли да борят бедността. А прасетата в *** ги мързи да мислят а и съвестта има отдавна е приспана от десетки подобни мантри за демокрация, 'пазарна' икономика и т.н

52

До 62

преди 2 години

Да има примери и трябва да се създават условия за работа и нормален живот. Например в България има МНОГО хора от ПРОВНИЦИЯТА по големите градове дошли НИЩО НЕ РАБОТЯТ искат само помощи без работа от Държавата и Бизнеса. ОБАЧЕ НИ ИСКАТ да се ВЪРНАТ по селата и ПОНЕ ДА работят за СЕБЕ СИ да се изхранват със земеделие и животновъдство например.

51

Нане

преди 2 години

Експеримента на зелените в шри ланка за биоземеделие се провали с гръм и трясък... Озверялата гладна тълпа трича богаташите...)))

50

Анонимен

преди 2 години

Спрете да ги храните наготово и те ще се размърдат да работят или мислят как да се нахранят, а Така стоят и чакат помощ само.

49

От 55 до 58

преди 2 години

Съгласен съм с теб. Идеята ми е, че богатите трябва само да предоставят възможност на бедните да си заработват поне изпранването. Заради алчност и това не правят. Иначе никой не е длъжен да храни друг, но земята е на всички, не само на богатите. :) Дълга тема :)

48

Анонимен

преди 2 години

В Африка няма мислинови масиви. Не защото не стават. Просто ги мързи и чакат евтина храна наготово.

47

Драконови МЕРКИ

преди 2 години

Беднотията е ПОРОК и НАЧИН на ЖИВОТ това е ОПАСНО състояние променя психиката на тези хора и се превръщат в професионални просяци за цял живот и те предават това на своите деца и потомство да живеят по същият начин. РЕШЕНИЕТО е не ПРОСТО нахрани, а РАБОТА и КАСТРАЦИЯ на тези хора за да не разпространяват този ПОРОК и ТАЗИ БОЛЕСТ БЕДНОСТ. Просията както и БЕДНОСТТА трябва да е СРАМ и ПОЗОР. Трябва да се прави всичко възможно ДА НЕ СЕ РАЗМНОЖАВАТ и ДА НЯМА ГЕТА.

46

До 55

преди 2 години

ПРОБЛЕМА е както казваш е с една корекция богатите вечно искат пари и печалби, а пък бедните хора искат вечно пари и издръжка да си живеят и да се размножават. Започнеш ли ангажимент към беден да го храниш и издържаш това си е за цял живот така ... бедните свикнали на издръжка създават потомство което също е свикнало някой друг да е длъжен да ги издържа и храни.

45

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва ние да го намерим? Който е гладен, да си търси решението. Естествен подбор. Който не става - умира.

44

.

преди 2 години

Е той начинът е намерен - храни направени от червои и бръмбари!

43

Анонимен

преди 2 години

Проблемът не е в това, че не можем да изхраним бедните, а че не можем да нахраним вечно гладните богати.

42

БПФ

преди 2 години

Русия ще помогне на приятелските държави. Руснакът дори сам да изпитва недоимък, пак ще подаде ръка. Другите да му мислят. Да мислят и тия, дето налагат санкции на тези, които ги хранят.

41

Анонимен

преди 2 години

За едно кило насекоми е необходима в пъти по-малко храна отколкото за едно кило животинско месо. Така че ще ядем буболечки.

40

Кирчо и Кокорчо

преди 2 години

Сега Ние ще пуснем Шеврон да унищожи Северна България със сондажи за шистов газ. Така ще нахраним Африка, ще унищожим истинската опозиция, ще спечелим долари и ще избягаме пак в Канада!

39

Анонимен

преди 2 години

Решението е просто: да бъдат унищожени шепата у.роди, които държат парите на света и ше има за всички останали. Събитие 201.

38

Мехмед

преди 2 години

А защо трябва да изхранваме такива като на снимката? За да народят още десетина и да ги гледаме и тях ли? Максимум едно дете за бедните и до две за богатите и това трябва да се уреди със закон. Поне половината от световното население е ненужно и трябва да бъде редуцуирано по някакъв начин.