111

Анонимен

преди 2 години

Турция е достатъчно силна и без НАТО. Не и трябва натото. Турция може да премаже която иска държава в Европа военпо.

110

Петко Войвода

преди 2 години

Като чета коментарите на милите ми български "сънародници" се убеждавам за сетен път, че на българин се пада едва по четвърт мозък. Българска му работа - колосално проЗсти, но за сметка на това пък безкрайно злобни ...

109

П

преди 2 години

По добре без Швеция и Финландия .Турция напусне ли никой не може я спря.Да не се превърнем в гладни бежанци и ние.В един съюз с Русия Турция ще щрака с пръсти Кой разбрал разбрал.Аха.

108

Анонимен

преди 2 години

Нато ще бъде изхвърлено от турските редици.

107

Анонимен

преди 2 години

Комшии не спирайте опитите! На финала сте!

106

Ердоган пречи !?

преди 2 години

Вие съвсем изперкахте !!! Ще изгоните Турция която има 500 000 армия за да приемете Швеция и Финландия, който освен че са 3-тополови са и пълни с цветнокожжжжа изммммет, която със сигурност няма да иде да се бие с Русия

105

рибока

преди 2 години

Руската магия е по-силна от вуду магията.

104

Карим

преди 2 години

Аркадаша скоро може да му спретмат един майдан както го дава на голямо.Турция излезе ли от НАТО,смятайте че ще излезе заедно с България.Тогава руснака ще ви държи за ушите докато анадолеца ви оправя из от отзаде.Ще празнувате ,,3-ти Март'' целогодишно всеки ден,и ще си спомните какво са ви казали българските възрожденци.Със робската си психика очаквайте отново свобода след ако не 500,то най-малко 250 години.

103

Ментални проблеми

преди 2 години

Турция са пуснали апел до ООН, за да се прекръстят на Тюркие, защото иначе ги асоциират с думата за животното пуйка.

102

Анонимен

преди 2 години

Не знаех, че НАТО са редици.

101

Анонимен

преди 2 години

Като въоръжение и численост Турция е на второ място в НАТО след САЩ.А НАТО не е само докато на власт е Ердоган.Към днешна дата за Ердоган онези дето не иска Швеция да екстрадира са престъпници.Утре обаче може да са герои или да се върнат на власт в Турция.

100

Анонимен

преди 2 години

Просто ще се наслаждавам как терористичната организация се самоизяжда отвътре.

99

Хайде, хайде

преди 2 години

Каква сила е Турция видяхме преди няколко години, когато комадносите и станаха на кайма от Израел. Там, на един кораб. Пасле взеха на прицел френска фрегата край Либия, та се наложи самолетоносач на Франция да ги озапти в адриатическо море. Тя за това Турцията се опитва да се закачи за Русия и Китай.

98

Анонимен

преди 2 години

Ердоган ли е Турция?Ердоган на следващите избори е политически труп,ще залезе безславно.Вярно е,че си прави каквото му харесва.Свали руски боен самолет и Путин настръхна,но после си плати с лихвите гяволъка и не само с газопровода и Ц-400,с които бръкна в задните части на САЩ.Те му го върнаха,като спряха проектаза Ф-35,но там има и друга игра от Гърция.Турците на думи подскачат,но трябва да се гледат делата им.Там интереса клати феса!

97

demolitor

преди 2 години

Договора на НАТО няма точка за изключване на страна членка , може да напусне само по собствено желание , така , че чешайте си езижите - не му пречите на Ердоган Ефенди

96

Адмирации

преди 2 години

Турция, в момента е най-силната Държава в Европа, след Русия! За жалост, с големи апетити в балканите, чак до централна Европа, а добрите отношения с Русия, значат само едно, много вероятен конфликт, който да избие в нещо по-голямо от този в Украйна, по простата причина, че Турция изгуби много територия след разпада на империята, а те си я искат обратно и са готови!

95

Спокоен

преди 2 години

Светът не е толкова простичко устроен, че да изхвърляш или приемеш някого. В глобален, стратегически мащаб Турция не е кой знае каква сила. Но в конвеционален е регионална сила. Та, това е идеята. Иначе сме наясно, че една Франция не е решила и не е заличила Турцията.

94

Анонимен

преди 2 години

Излезе ли Турция от НАТО това е голяма заплаха за нашата национална сигурност. Турция в НАТО е гаранция за нас. Турция е главната сила която възпира руските вековни апетити на юг. Ще си поделят България като нищо с Русия помнете ми думата. После ще се хванат за гушите помежду си. Турция с Русия ще стане по агресивна и по непредпазлива и Гърция също ще си има огромни проблеми. Руснаците може и ядрено оръжие да им дадат.

93

Анонимен

преди 2 години

До агент Мъдлър ЦРУПосле да не викаш...това онова.

92

Анонимен

преди 2 години

Макрон щеше да праща Шарл Де Гол в източното Средиземноморие но не се получи. Върнаха си военните кораби в гръцки териториални води защото още при излизане от гръцка територия цялата им електроника и навигация отказа. Видяха че не стават нещата и се върнаха. В НАТО много добре знаят за каква военна мощ става въпрос. В Русия също знаят. Турция не е Ирак, Сирия, България или Гърция.