94

Диоген

преди 1 година

Щом подпалвача е представител на тяхната култура,не ми се мисли какви ли са престъпниците им и останалия подземен свят.Толкова по претенциите им за културна и етно-езикова идентичност!

93

Kamenco

преди 1 година

До 62.Сега клубот е на локалните Блгари од град Битола и се финансира од членовите ,или е клуб на државата Блгариа и го (организира и финансира) член на ЕУ?

92

The Fucking Idiot

преди 1 година

Този е шантажьор и подставен подпалвач, най-вероятно човек на Чорапа, който иска да срази българо-македонските далавери за братство и сътрудничество, въпреки, че сме същите иддииоти.

91

bin Ladden II

преди 1 година

Той и макето Вапцаря с Антонибановците ги осъдиха не за политическа, а за ТЕРОРИСТИЧЕСКА и подривна дейност - взривяване релсите и претрепване на невинни хора, жени и деца. Та това е понякога булшит героизм.

90

Lucky Strike

преди 1 година

Самата "организация" ВМРО е престъпна в абревиацията си, защото никой досега не си е задал въпроса, какво се крие зад нея или Вътрешна Македонска РЕВОЛЮЦИОННА Организация. Тази орагнизация ВИНАГИ е шетала на руските интереси и трябваше отдавна да бъде забранена.

89

Анонимен

преди 1 година

Самият Михайлов е кумунис и даже получава много оръжие от СТалин за да вдигне вуъстание срещу Щгославия в Македония. Но 1923 г. се проваля септемврийското въстание в България и Сталин му помага до 1930 г. когато цар Борис обявява диктатура и забранява партиите вкл. ВМРО и Михайлов е осъден заедно с БКП. Михайлов бяга в Италия и там търси помош от фашистите за ново въстание срещу сърбите. Франция отказа да даде независимост на Македония и Михайлов прави атентата срещу сръбския крал

88

БахамаМама

преди 1 година

Какъвто е наш Гюро Михайлов, такъв е и Ванчето. Не случайно пловдивската психиатрия се именува "Гюро Михайлов", а не Христо Ботев или Васил Левски.

87

Анонимен

преди 1 година

АКО Един човек е Българин ,ТОВА не го оправдава И НЕ МУ ДАВА ПРАВО ДА УБИВА Български Журналист.Ванчо Михайлов има Смъртна Прусъда за Убийстово на Български Журналист.Аз няма как да съм горд с този човек.По-скоро се срамувам от него.

86

Анонимен

преди 1 година

Господин Джамбаски не се ядосвайте,но според мен допуснахте грешка с този Културен Център в Битоля.Злепоставихте България.Защо Ви беше необходим втори Културен Център в Битоля?С име на противоречива личност,осъдена в България за убийство на Български журналист.

85

Зелен чорап

преди 1 година

Само ТЪ П и неграмотен комунист може да нарече Ванче Михайлов фашист!роден българин и умрял бългирин! Не като комунистите посърбили се като македонци

84

Анонимен

преди 1 година

Дали Ламбе ще бъде герой или анти-герой? Дали Ванчо Михайлов е герой или амти-герой? Дали Ванчо Михайлов е Културен Деец? Дали Ванчо Михайлов е убил Български Журналист и дали затова има смъртна присъда в България? Далк аз сега петня името на Ванчо Михайлов и той сам го е направил? Сами преценете. И ДАЛИ ВМРО са нацисти и само популисти?

83

Нмк

преди 1 година

Абе *** четете историята бе! Прочетете Спомените на Иван Михайлов! Мръсни продажни комунисти има пишещи по долу!СРАМ!

82

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 82 А сръбските партизани и войници защо не спряха Хитлер и Хитлер ги прегази и тръгна към Македония. Ако не беше Хитлер приятел на Михайлов щеше да натовари и македоните с евреите за Полша. Освен това бг армията изгонва Хитлер от Македония с помощ от СССР, а къде са маке партизани. или след 1945 г. са станали партизани. Михайлов лежи и 2 месеца в в германски затвор в Полша.и там се съгласява да стане агент на Хитлер в Югославия но така помага и на българите.

81

Анонимен

преди 1 година

Иван Михайлов сам си опетнил името,господин Джамбаски.

80

Анонимен

преди 1 година

Не петнете името на Иван Михайлов бе *** неграмотни! Той отказва на хитлер създаването на отделна държава македония след като България обявява война на Германия! За жалост това правят руските и сръбските фашистокомунисти

79

Анонимен

преди 1 година

Напротив,САЩ ще му предоставят защита.

78

Анонимен

преди 1 година

В САЩ ще го приемат за герой,понеже е запалил културен център с име на Нацист.Според мен ще има подкрепа и от Израел.Никой в България не се възмути на простотията на ВМРО с този културен център в Битоля.Защо Петков и президенството отидоха там? Имаше и хора от ГЕРБ.Не осъзнавата ли какво е направил този певец?Ще се вдигне доста шум.По-подходящо от Американски гражданин да направи това няма.Интересно е ,че той се е върнал в Македония преди три месеца.

77

до 82

преди 1 година

Е, и? Нали това написах - като е американец ще го съдят по американските закони в американски съд. А защо не и за тероризъм?! Те са доста чувствителни напоследък за т.нар. престъпления от омраза (hate crime).

76

Анонимен

преди 1 година

Как е искал помощ от Хитлер,за да се справи със сърбските фашисти,а има данни ,че е работил заедно със Усташи,Четници и Балисити( това са Албанци,Сърби и Хървати-фаши-нацисити).Не пишете глупости.България си вкара автогол с този Културен център на ВМРО на Каракачанов и Джамбаски.Македонците може да са всякакви,но не са глупави.Палежа даже да е емоционален,ще вдигне много шум по света.Все пак певеца е женен за Американка и има две деца Американчета.

75

Анонимен

преди 1 година

Прегледах го кой е тоя Ламбе. Роден е някакво село от 150 души - Любойно. И има американско гражданство или двойно - не разбрах. И сега макета... ама вие сте мнооо зле. САЩ могат да го съдят като американски гражданин и да се запознае с анатомичните особености на някой чернокож, мексиканец, нео-нацист... Общо взето е застаряващ позабравен чалгар с евтин рекламен трик.