96

до 115 (95)

преди 1 година

Не съм и адвокат! Пак не позна! Ще ти дам жокер - в момента чакам процес на едната си машина свързан с Blender и Unreal Engine за да мога да си легна сигурен че всичко е успешно. На другата се забавлявам докато чакам , като съм пуснал музика в ютуб и водя разговор полупpимат, като го уча на термини и основни принципи в общуването! Можеш ли да ми познаеш професията?

95

Анонимен

преди 1 година

Според теб проблем ли е, ако този е карал с полицейски обозначения? Или ти е достатъчно само доказателството, че джипа му е убил две момичета? От там нататък няма нужда да знаем повече, така ли смяташ?

94

Анонимен

преди 1 година

адвокатите на наркомана са в коментарите, не искат да се задават въпроси и прочее. Неудобно им става.

93

до 95

преди 1 година

Това което ти си смучеш от някъде, аз го наричам аргументи, а когато ти липсват аргументи, започваш с епитети и безпочвени обвинения! Че съм разпознаваем съм сигурен, защото сред такива като теб за съжаление стърча като колос. Против ГЕРБ гласувам още от първото появяване на Тиквата на сцената, когато някак си съм убеден, че ти ако не си гласувал за него, то тайничко си се надявал, че този път ще те спасят!

92

??

преди 1 година

Защо медиите показаха размазано видео от 300 метра? За да не се види, че кара с полицейски лампи ли?

91

Анонимен

преди 1 година

Сега сигурно ще се окаже че джипа е краден, след 3 дена гледане на рама и документи (нещо което се проверява за 2 минути)

90

айде айде

преди 1 година

До пак до 95 - айде стига си ми дуднял за жертвите. От един пост си изсмука от пръстите 1000 и 100 причини, как не съм прав, за да стигнеш сега до тая мила опорка че съм искал да гледам жертвите. Ай изчезни вече, токсичен гербаджия. Ти наистина ли си мислиш, че си неразпознаваем, като се правиш на луд?

89

Анонимен

преди 1 година

Този преди 3 дена е заредил на "Тракия" гориво и избягал, без да плати. *** му с ***. Тоя *** няма пукнат лев, вие за чадъри говорите.

88

MEN

преди 1 година

49 пътни нарушения и този не е бил в затвора ? Само заради това е трябвало да му лепнат 15 години минимум. Абсолютно измислена държава. Несъмнено ще му се размине и двойно убийство сега. Явно е нечие синче. Дано поне излезат истински мъже роднини, съпрузи на убитите момичта и да направят това което трябва !

87

Застраховател

преди 1 година

Аа.. чакай... това не е тотал щета. Волана, жабката и заден ляв стоп са здрави. Даваме 85% щета.

86

Нема Каско

преди 1 година

Мале, сега като иде при застрахователя да иска тотал щета, сигурно няма да му дадат нищо, щом кара с фалшиви номера и без книжка. Горкия мамин той

85

Охо, този е готов

преди 1 година

Този пич вдигна левела. С такава автобиография и затвора в джоба, вече е лесно-управляем и контролируем. С авторитета си на безстрашен убиец, той е перфектен кандидат за бос на подземния свят, ако се наложи да сменяме някой от старите кучета.

84

Истината

преди 1 година

Виаско най вероятно става дума за наркокартел в столицата, а децата са поръчани. Мислете ли че на полицаите в Симионово са им подарили дипломите иои са стана ли полицаи понеже ги е страх от престъпници? Съболезнования към родитилите.

83

пак до 95

преди 1 година

Единствената цензура която подкрепям и на която държа за да се чувствам поне донякъде , че живея сред хора е тази която спазва санитарна хигиена за близките на жертвите в подобни случаи! Самоличността на жертвите, както и кадри от момента на престъплението, трябва да бъдат публични само и единствено със съгласието на близките! Това дали ще видиш кадри не е решаващо в никаква степен! Можеш да се възпротивиш ако го пуснат и без да си гледал кадрите!

82

Citizen

преди 1 година

Старата песен на нов глас т.е всяко чудо за три дни. Сега ще бълват новини и мнения на експерти докато се позабрави случая, НО животите никой не може да върне на тези момичета. И така до следващата касапница. След като няма адеквтно правосъдие, по добре роднините и родителите на жертвите да вземат нещата в свои ръце. Като изкормят двама, трима като този ще се замислят тия мамини геройчета преди изобщо на кола да се качат. Ужас. Бог да ги прости момичетата.

81

Работата е дебела

преди 1 година

Татуирания има силен гръб. Цялата информация се потулва от всички страни. Делото се подготвя за провал в ранен стадий. Този сигурно го готвят за тартор на подземния свят.

80

Пореден

преди 1 година

Жалко за младите души...много жалко.Съболезнованията ни приемете мили близки...колкото й ненужни са ви .Иначе Думи думи празни думи след 2 дена ще го пуснат и наново

79

до 95

преди 1 година

Далеч не се задоволявам с Ани Салич, не ме познаваш и е смешно да даваш подобни твърдения! Всъщност не притежавам телевизор от 20 години! Не съм гледал въпросното интервю с подчинените на Гешев, сигурен съм, че е било гнусно, затова не си го причинявам! Изглежда имам повече опит и съм свикнал да отсявам важното от плявата! В случая важното далеч не са точните обстоятелства. Истината е ясна на повечето хора. Важното се крие от страната на извършителя, не на жертвите!

78

Златю Баретата

преди 1 година

Господин Барета в едно интервю каза: "Държавата е способна всичко да направи, какво значи дали може да се справи с организираната престъпност?!" и е прав. Държавата няма воля да се справи с тези мутри, които може да опраска буквално за 5 дена. Държавата е опиянена от корупцията, а черния сектор я чукa пияна, това не е любов. Рано или късно това ще прерастне във война, гражданска.

77

Анонимен

преди 1 година

Тук изниква въпроса какво трябва да излиза в общественото пространство. Само цветя и рози или истината. Ти се задоволяваш с това, което Ани Салич ти поднася, но има хора, които имат нужда от повече информация за нещата и смятат репортажите за крайно незадоволителни. Информацията винаги е полезна, била тя лоша или добра. Но ограничената информация е винаги лоша.