64

мхм

преди 1 година

От цялата тая дивотия,едно нещо е положително - САЩ,няма как да вкарат вече демокрация в следващата държава,без целия свят да ги сочи с пръст.

63

Анонимен

преди 1 година

""Не съм ядосан на руснаците", казва един от бежанците в лагера, който желае да не бъде назоваван по име. "Това са провокативни въпроси. Вече съм тук... не видях кой уби роднините ми. Те са просто поредните жертви на този конфликт."" Дори когато са филтрирани и принудени да говорят "правилните" неща, си личи че са ги "научили". Жалки нацистки руски престъпници.

62

Анонимен

преди 1 година

89- НЕ Е НУЖНО ДА ИМАТ МОЗЪЧНИ КЛЕТКИ- ЗА ТОВА ИМ СЕ ПЛАЩА

61

однако

преди 1 година

Съюзните сили сформираха Одеска бригада от украински доброволци. Значителна част от украинските доброволци са от Одеска и Николаевска области и заявяват "Това е нашата земя и ние ще се бием за прочистването й от бендеро-нацистите на Зе-клоуна".

60

l

преди 1 година

ах какви пропагандисти сте вие дано умрете

59

Анонимен

преди 1 година

Тотална дезинформация. Една жена казала...

58

однако

преди 1 година

Тук CNN ни светва за настроенията на хилядите хора настанени от руските власти в бежанския лагер в град Таганрог, където те получават комфортен подслон, обилна храна и висококвалифицирана медицинска помощ. По-интересни за нас са нагласите на жителите на областите, които все още са под украински контрол. Украинският губернатор на Николаевска област с говорящата корейска фамилия Ким вчера написа, че подозира жителите на управляваната от него област в лоялност към Русия.

57

Паралия

преди 1 година

И мен никой не ме обвиняваа че разполагам с доста пари ги харча яко и най-безкрупулно, поне в лицето ми не смеят иначе знам кво лалят но то не се брои

56

до 83Пeдaла

преди 1 година

Пий си хапчетата навреме или си смени личния лекар!

55

Бндеровски свини

преди 1 година

До profetey: обкръжените Бандеровски свиннни от Мариопол се преобличаха в цивилни дрехи, некой от тях даже се обличаха и в женски дрехи и се правеха на бежанц, за това е тази филтрация. Вие на западната пропаганда ли вярвате !?

54

Анонимен

преди 1 година

Пpocтият русофил никога няма да проумее, че ядреното оръжие се използва само в краен случай и само в отговор на атака с такова... В случая Украйна ще получи всички необходими и съвременни западни оръжия, които превъзхождат значително *** подобни образци... Феодална Русия няма шансове за успех в тази война ...

53

Бандеровски свини

преди 1 година

ама как ви гръмна Русия харпуните в Одеса и ви потопи кораба ...виите на умрело мършшшши про-западни

52

profetey

преди 1 година

Няколко неща които не се разбра от статията. Ако при филтрация не минеш - то какво става с теб? "град Таганрог" за който се споменава къде се намира - на границата с Украйна, на граница с друга държава и навътре в територията на РФ? Не се разбира също това преместване доброволно ли е или насилствено. Може и други неща да се кажат за липсата на основна информация в статията.

51

Анонимен

преди 1 година

По-жестоки и по-садистични са от диктаторите в Северна Корея! Даже няма нужда от коментар.. ."ние страдахме, сега и вие ще страдате "....Това само едно чудовище може да го каже

50

Властта

преди 1 година

Във фашистка Русия се крепи единствено от лъжите, манипулациите, репресиите и убийствата на политиците от опозицията...

49

Не бяха Руснаците

преди 1 година

тези които забраняваха на хората да говорят Руски !!!!!! Не бяха Руснаците тези, които палеха руските домове, изнасилваха и грабеха !!!! Преди Русия да се намеси Бандеровската *** принуди повече от 3000 Руски семейства да напуснат Крим

48

ПРЕДАВАЙТЕ СЕ!

преди 1 година

УКРАИНЦИ, ПРЕДАВАЙТЕ СЕ НА РУСНАЦИТЕ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ В УКРАЙНА , ДОКАТО НЕ ПРИКЛЮЧИ ТОЗИ КОНФЛИКТ, ЗАЩОТО НЕ САМО ВИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПУШЕЧНО МЕСО, НО СЕГА И ЖЕНИТЕ ВИ ЗАПОЧНАХА ДА ПРАЩАТ НА ФРОНТА И ЩЕ ВИ ИЗБИЯТ ДО КРАК И ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ! НА ЧУЖДЕНЦИТЕ НЕ ИМ Е ЖАЛ ЗА ВАС И ЩЕ ВИ УБИЯТ ДО КРАК!ЖИВОТА ВИ Е ПО-ВАЖЕН ОТ ЧУЖДИТЕ МАРИОНЕТКИ И ОЛИГАРСИ ОТ КИЕВСКАТА ХУНТА, ПРЕДАВАЙТЕ СЕ НА БРАТЯТА СИ РУСНАЦИ И ЖИВЕЙТЕ!

47

Анонимен

преди 1 година

Не, мамини, сладки, няма да мръднете и крачка. Никой не спори с ядрена сила. Чипкайте се по-рядко и по-малко си отваряйте устата, за ваше добро.

46

Анонимен

преди 1 година

Украинската армия е получила досега 50 системи HIMARS Очакват през август още толкова и започват контранастъплението Ще гонят азиатските орди чак до Япония

45

Анонимен

преди 1 година

Русия ще направи всичко нужно, за да предпази себе си от натовските лeшoяди. Толкова дълго, колкото е необходимо и се налага. Защото е Русия.