45

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ 1979 ГОДИНА - 10,5 МЛН ОВЦЕ; 1,76 МЛН ЕДЪР РД; КРАВИ - 0,717 МЛН; *** - 3,77 МЛН; МЛЯКО - 1,472 МЛРД ЛИТРА ЦЕНА - 0,3 ЛВБЪЛГАРИЯ 2020 ГОДИНА - ПОЗОР; ЦЕНА МЛЯКО - 5 ЛВ.

44

100 спекула

преди 1 година

Хляб 650 гр. в момента в Тайланд е 1.8 лв.Литър предно мляко 2.3лв.Масло от Европа е около 6 лв 250 гр.Само да отбележа ,че тази страна не е традиционен производител на посочените продукти.

43

анонимен

преди 1 година

Досега "Хляб и сирене ще ям" беше синоним на бедност, вече сиренето е само за богатите! Бедните само ще духат!

42

Факт

преди 1 година

Спекула....ако не купувате скъпите продукти от спекулантите след време цените ще паднат.Но трябва да се мисли с горната глава.

41

Анонимен

преди 1 година

НИКОГА НЕ КУПУВАМ МЛЯКО ОТ МАГАЗИН, ЗАЩОТО Е ДЕРИВАТ ЕРЗАЦ НА ИСТИНСКОТО - РАЗРЕДЕНО, ОБЕЗМАСЛЕНО (КАКВОТО И ДА ПИШЕ НА ЕТИКЕТА), ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СИРЕНЕТО. КУПУВАМ ОТ ФЕРМЕР-МЛЕКАР ИСТИНСКО НАТУРАЛНО МЛЯКО ТРИ ПЪТИ ПО-КАЧЕСТВЕНО И ТРИ ПЪТИ ПО-ЕВТИНО ОТ МАГАЗИН!!!

40

Анонимен

преди 1 година

Хаха продължаваме промяната! Кабинетът им се разтури обаче последиците от умопомрачението на всички гласували за Кирча и Кокорча са лавинообразни! *** Кирето си е "свършил" работата, пече си вече дyпeто на морето и кво го бърка човека? Той си е заделил от бюджета, няма го удари една буца сирене я!

39

Анонимен

преди 1 година

Миналата година някъде имаше промо в един голям магазин литър за 1лв. Сега е 5 лв. сами си сметнете колко процента и пъти е това, иначе палмовите сирене и кашкавал отдавна съм ги спрял - по-добре нещо непреработено.

38

Анонимен

преди 1 година

На ви промяна сега,жълтопаветни платени боклучангери хахаха.

37

анонимен

преди 1 година

Ето ви още една бухалка, не само Рашков, Пинокио, Кирчо, Кокорчо и Лена! Ще ни бухат с цените, както си искат! У тия няма милост, те са супер богати и не им пука за бедните хора, както сам го каза Кокорчо, не къде да е, а на трибуната на НС: "Да го духат бедните"! Превърнаха България в безкраен гей парад!

36

асенчу

преди 1 година

инфлацията няма да е двуцифрена !

35

Асан

преди 1 година

Сега проверих що лъжете ..... Сиренье 10 лв. Кашкавал 15 лв. Прясно мляко 2 лв. :)))

34

гост

преди 1 година

Хващам от Русе микробусчето до Румъния , пазарувам и до обяд съм се върнал.

33

Анонимен

преди 1 година

"За бога братя не купувайте" Крадат парите на народа, чрез изкуствено напомпаната инфлация в България.

32

Моля?

преди 1 година

Маслото пада под 8 лева само ако е марка на супермаркета, в който се намирате. Всички останали масла си е брало макята от скъпотия.

31

Анонимен

преди 1 година

Европейската централнба банка (ЕЦБ) ще продължи да увеличава лихвите, докато инфлацията не се върне до целевото равнище от 2%. За това предупреди управителят на банката Кристин Лагард.

30

toti

преди 1 година

Повечето Българи са си пълни селяни и мразят грамотните и целенасочените за Европейско развитие ,а си искат мафията,мизерията и да дишат боя!!!Както Живков през е вкарвал в Белене елита на България за да няма свобода също е и сега само,че монополистите завладели държавата не иска демокрация!!

29

Анонимен

преди 1 година

не стига, че млечните продукти са много далече от истината и какво ли не им набутват вътре, ама и поскъпват.

28

ВЪПРОС

преди 1 година

В Турските магазини , които се пръкнаха като гаражните магазини от зората на Демокрацията , маслото е 16 лв за килограм , сирене 10 лева , кашкавал 12 лева .Как го постигат комшиите това ?

27

Гадняр

преди 1 година

Българските търгаши са спекуланти номер едно в света. Това се е доказало многократно. В английския Лидл в момента ми е да си купите английски чедър (може да избирате между няколко степени на зрялост) за 5-6 лири/кг. От началото на войната в Украйна са повишили цената с около 1 паунд/кг.

26

до 33

преди 1 година

До Наблюдателна крив комунист американците му виновни