151

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Пеги Бънди пак впечатлява с кокошият си акъл!

150

БАЧКАТОР

преди 1 година

Йотова трябва да има памет-в мига,в който беше сменен шефа на Булгаргаз,Радев подскочи и закритикува правителството.Работа ли е на президента да се вълнува кой на какъв пост е?За позицията ни за Украйна-не беше категоричен,както всички евр. лидери.Затова сега,когато на срещата в Дания се говори за 1.5млр.евро-кой и как ще помага-единствено ние не сме били представени.После се чудим,защо ни гледат на криво в ЕС.С Радев,няма да се измъкнем от близостта ни с Русия-това само ни пречи.Йотова да мълчи

149

Анонимен

преди 1 година

Радев и Йотова нямат вина! Виновни са всички,които се подлъгаха и гласуваха за тях! Виновни са и тези,които последваха вдигнатия юмрук,които месеци затваряха кръстовища,замеряха институции с яйца,домати,риба,разнасяха ковчези,бесилки,вуду кукли!

148

Анонимен

преди 1 година

защо тези получават заплати ? всички до един са назначени от вън , долара им е бог

147

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да го избелват - ще си остане политическият баща на т.нар кирчовци, нарушил конституцията съзнателно за да угоди на едно посолство давайки мандат на човек с чуждо гражданство. Мижитурка която покри смъртта на свой колега трагично загинал при неизяснени обствоятелства. Друг който беше самоубит след скандал с американски военни в Чешнегирово. И президент го на прави не Нинова а Бойко с абсурдната кандидатура на Ц.Цачева за президент. Все по заповед на едно чуждо посолство.

146

Анонимен

преди 1 година

Бреййййй, от Дондуков 2 най после изтрезняха. Ама Радев да не използва Йотова за говорител да говори с половин уста, ами да излезе и да каже...кой му предложи аферистите Киро и Асен ?? Кой другарю, Радев ?? #КОЙ ??

145

видял

преди 1 година

ТАЗИ ЛЕЛКА КОЛКОТО ДА ЛЪСКА НА ПРЕЗИДЕНТА НЯМА КАК ДА СКРИЕ ЧЕ ТОЙ Е ВИНОВЕН ЗА КАШАТА В КОЯТО СМЕ ВСИЧКИ !!!!ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ ПРЕДИ ДА СЕ ГЛАСУВА -КОГА БЯХМЕ ПО ДОБРЕ ПРЕДИ ЮМРУЧЕТО ИЛИ СЛЕД ЮМРУЧЕТО!!!ААААААААА????

144

Анонимен

преди 1 година

цирк, цирк, цирк.

143

Анонимен

преди 1 година

Така е! Като слуша радев американското посолство, а не мисли с главата си.............

142

Бул гур

преди 1 година

Марге,много напращяла пазвата,те нацепиш сутиена.

141

До 151

преди 1 година

Не знам защо реши че те са се обърнали срещу Радев, а не той срещу тях. Истината е че Радев започна да ги плюе още от първия ден, от който направиха правилтеството. И ако в началото си мислех, че го прави за да се разграничи донякъде понеже Боцката само ходеше и обясняваше как били негови хора изведнъж без абсолютно никаква причина и Радев и Тиквата заговориха в един глас срещу тях. Дали някой не активира и президента както активираха и Слави?!

140

Gancho

преди 1 година

Най обичам да съм на Държавна хранилка.Сладка работа.Духайте,духайте супичката.

139

Анонимен

преди 1 година

Гледа да оправдае Радев и да си измият ръцете с Кирил Петков и Асен Василев.Цялата каша я забърка Радев,а сега се изживява за спасител и се прави на невинен.Счупи държавата и сега няма измъкване от кашата.Готви се той лека полека за президентска република.

138

Анонимен

преди 1 година

До r. Първо станете управляващи, много си повярвахте. Още не сте прескочили барата с Боци и мечтаете за реванш. Много сте нахални и проЗСТи. Изгладняхте ли? Ама ум не ви дойде, защото го нямате, само аванти, интриги и кражби са ви в главите.

137

Анонимен

преди 1 година

Е айде сега сякаш не им личи от 5 километра на тия леекета, че само от батерии и газ с комисиони се интересуват! Кога в живота си са изградили или постигнали нещо- виртуални далавери и измами на съдружници и де когото сварят. Но наистина така бързо се обърнаха срещу Радев, че съмнения вече за почтеността им не може да има.

136

Анонимен

преди 1 година

Така така още една кофа п о м и я по Петков и Василев :) Много страх тресе *** т а на рашистите и мафиотите само да отбележа че тази п о м и я я изливате и по българския народ

135

Леля Пена

преди 1 година

АМИ ТОЧНО ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ НА ФУРАЖКАТА - ПЕТКОВ И ВАСИЛЕВ СА ТОТАЛНО РАЗЛИЧНИ ХОРА. ТЕ НЯМА КАК ДА РАБОТЯТ СЪС ЗАКОРАВЕЛИ ЧИНОВНИЦИ - ВИЖТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.ЛИПСВАТ ИМ САМО ЧЕРНИТЕ РЪКАВЕЛИ. ТЕЗИ ХОРА СА ПОРАСНАЛИ В КАНЦЕЛАРИИТЕ.ОТ ТЯХ МОЖЕ ДА САМО ЕДНО НИЩО.

134

Анонимен

преди 1 година

До Габи Да се извини на хората - да, но на гербаджиите и ДБ - не, те 10 години крадоха България бетер роми. ББ тепърва иска още да я краде. Та дори двамата перушани и ярки слуги на САЩ се срамуват да управляват заедно с него. Не че Киро за 7 месеци не я скара с когото можа без да влага ум в действията си и не лъжеше като gypsy.

133

Анонимен

преди 1 година

Радев е разделител и унищожител на нацията какво направи този човек за България ???

132

Анонимен

преди 1 година

Радев и Йотова с толкова много злоба и пропаганда вън от президенството