287

САЩ > русия

преди 1 година

Ще призная русия за велика сила когато някой си купи руски хладилник или руски телевизор, хихихи

286

до 313

преди 1 година

Копейкаджийте ядат само БЕНЗИН И НАФТА и раждат само кибрит.

285

'Бахти пропаган

преди 1 година

Руската мечка може да бъде окована само от руски мужик. Досега много други са опитвали и са били разкъсани от мечите и лапи. Питайте Хитлер! Питайте и Наполеон! Питайте и поляци, и прусаци, и шведи и фини, питайте и татарските орди кой им разката фамилията!

284

Анонимен

преди 1 година

Английските ОСВОБОДИТЕЛИ на Русия от Германците ли......................Абе защо. английските ОСВОБОДИТЕЛИ не освобождаваха турците и сие мюсюлмани от германците..................

283

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 314, без да искаш сам си призна, че Русия е изнудвач шантажиращ със своя петрол и газове през бензиностанциите. Лоши новини пич, тая стратегия работи за година, две, след това Русия е нищо, пътник.

282

Кирил Петков

преди 1 година

Каква държава е Русия. Тя няма пари, това е бензиностанция с ракети!

281

Анонимен

преди 1 година

България ще пострада, защото на бензиностанциите всичко е руско, а в магазина за ядене има само западни бнокллуцци.

280

Анонимен

преди 1 година

До Двуполюсен, да, съгласен съм. Руската мечка е окована с вериги, китаеца ще свири на акордеона а мечката ще танцува и ще се моли да и подхвърлят къшейче хляб.

279

?

преди 1 година

Бългория ще пострада ли защото в магазините всичко е руско.

278

Т.Шак

преди 1 година

Русия нито затъна толкова много, нито се възстановява толкова бавно, на което разчитаха налагащите санкции евроатлантици. Последиците за Европа обаче са опустошителни. Накрая Русия ще се оправи, а ние ще потънем като Титаник заедно с останалите 27 след сблъсъка с руския айсберг.

277

Двуполюсен

преди 1 година

Светът не става многополюсен а двуполюсен. И в тези два полюса русия не влиза. русия ще е васална територия на Китай. Източник на евтини ресурси за китайската индустрия. Една бензиностанция регистрирана като държава!

276

Popa ot razgrad

преди 1 година

Тези които познават руснаците знаят...за тях е по-важно да имаш атомна бомба, отколкото цената на сиренето...така че руснакът не се интересува много от жизнения си стандарт...руснаците са страшно издръжливи на лоши условия на живот...

275

Анонимен

преди 1 година

В Събота сутринта русофилките се размечтали за 40% фалити на германските предприятия хахахахаххаха. Другари излезте от филма, качете се на колата/влак/автобуса и ходете на моренце бе пичове, станали сте за смях на цяла България.

274

САЩ > русия

преди 1 година

Ако не бяха американците да дават оръжие на Сталин сега руснаците щяха да говорят на немски, а на руски щяха да общуват само с конете си, ако разбира се преди това не са ги изяли от глад, хихихи. А германците щяха да си мият ръцете с руски са _ ун, хихихи

273

Т.Шак

преди 1 година

Европейският съюз е СССР на 21 век, а ние сме неговата 27-*** република. И дори по-зле - имаме си и по-голям брат зад океана, а отвъд новата желязна завеса се простира свободният свят.

272

Анонимен

преди 1 година

Начеващия Доналд Тръмп в дебат с Хилари и. заяви:"червеният девиз ще ми е Турция над всичко........и после стана юдейския кумир на С.Спилбърг,Том Ханкс..........ирландската овчарка Джоузеф Байдън хранещ се с отпадъците от трапезата на Тръмп и еврейчетата му ни върна цели 10 000 назад във времето в секскучкарика на юдео Талмуда

271

САЩ > русия

преди 1 година

Ако не бяха американците да дават оръжие на руснаците, сега немците щяха да си мият ръцете с руски ***, хихихи.

270

Т.Шак

преди 1 година

Европа се срива пред очите ни, а ние сме се загрижили за Украйна и колко "лоши" били руснаците. Ние много добре знаем колко са "лоши" - ако не бяха те, още щяхме да сме под турско. Обаче сега трябвало да ги мразим и да си плюем на собствените национслни интереси, за да угодим на Запада. И от какъв зор да го правим?

269

Анонимен

преди 1 година

И какво ни будалкате с тоя Путин и Руската икономика? А къде е икономиката на Европа, защо не ни информирате? Ако нещата продължават както са тръгнали, в Германия се очаква до 40% от промишлените предприятия да фалират следващите 2 години. Това колко години напред трябва да е спрямо Русия? А пък "нашата икономика", ако не е поне 20 години или 40 назад и нищо. Раздаваме го "горди европейци" ама с кръпки на гърба.

268

Т.Шак

преди 1 година

С цената на леки икономически сътресения Русия си връща Украйна, която е с размерите на Германия. От друга страна, в ЕС само губим, а изглежда, че най-ценното което сме изгубили е суверенитет. Америка е взела Европа на пряко управление, а това е много зле за всички ни.