547

Щерю

преди 1 година

В БГ си падаме все по скъпото. Бяхме със СССР и търсихме долари за дънки "Левис". Сега сме със САЩ и търсим рубли за газ...

546

Хахаха да

преди 1 година

До Масачузетс и обратно в даисагите вместо розово масло има шишенца с пробиотик,

545

Котов

преди 1 година

И ние вече знаем, че не трябва да ви избираме ! Ясно, нали ?! Така, че по-добре очистете политическия хоризонт - замърсявате го !!!

544

Масачузетс и обратно

преди 1 година

БайГаньо с диплома.

543

ЛГТБ

преди 1 година

Ааа, вече не тъ щем!!!! "Девственоста" е само веднъж! Ти и К.окорчо не просто направихте "много грешки", вие се о.ляхте! Кризата, в която ни натикахте тепърва ще разтърси държавата. Зимата е близко!

542

001

преди 1 година

алоу, наркоманче гадно, беж доброволно в затвору!!!!!!!!!!

541

Handel

преди 1 година

Освен това не обърнахте внимание на платените *** на тиkвун. Те са тьповатички, тъй като си мислят че тиkвун ще им даде от златните кюлчета, а тиkвун само взема, а не дава, но лоша пропаганда няма. Не се ли похвалиш сам себе си, а оставиш другите да те заливат с помия, каквото и добро да направиш, голямата част от него ще бъде обезценено.

540

Handel

преди 1 година

А Ленчето какво ще я правим? Ще продължи ли да ни съветва?ПС. Едно от нещата заради което нормалните българи мразят бибиткин е заради калинките. Тьпо та дрънка е като дойдеш на власт първото нещо, което правиш е да назначиш същите тези калинки. Добави към това че нито тиkвун не тикнахте в пандиза, нито Гешев го изритахте от прокуратурата. Т.е. от три важни неща за нормалните българи - три провала. Каквото и друго да постигнете тези провали ще ги засенчват.

539

Милкана

преди 1 година

Това момченце продължава да си вярва, че може да управлява държава. Нямаш място в политиката.

538

Коко

преди 1 година

Зозо, кой е този Боко ? Да не е известната банкянска мутра Бойко Борисов ? Неговите партии все искат да управляват България, но само приятелката му Тодор Живков успя в продължение на над 30 г.

537

Анонимен

преди 1 година

Има някакви девиации това момче- тежко детство, властен баща, емигрантски лагери, повтарял е класове в Канада изобщо някакви страшни мъки и то сега му избива... Ми не е ок- трябва ни по- зрял е солиден човек.

536

Бели срещу черни!

преди 1 година

Парите ни в офшорки бели ,не в чували черни,щото сме модерни!

535

Анонимен

преди 1 година

Късно е либе за китка :)

534

Маркетингова мъдрост

преди 1 година

Битката за комисиона в *** газ и кешовицата в БНБ си заслужава всяка една лъжа.

533

Роко2

преди 1 година

Тоя е същия като лъжливите и нагли брокери дето ти описват в обявата "Кокетно,артистично и уютно жилище близо до комуникации на цена от 49 000Е" и накрая ти показват граж с дограма до трафопост в края на Люлин 8...

532

Анонимен

преди 1 година

Кириле, и вие ще останете в тъмните страници наисторията на тази държавица. Понеже пак ще ме изтрият, та затова няма да напиша редицата гадни неща които мислим (аз, моето семейство, приятели и познати), за теб и твоята кохорта. Със същата сила мразим и ***, и другите около вас, и преди вас. Поне това е безплатно. Но и да гласуваме за вас - НИКОГА ВЕЧЕ...!

531

ПП

преди 1 година

Мазен ***

530

Анонимен

преди 1 година

Социалните мерки бяха безпрецедентни...на фона на безпрецедентна икономическа криза и летяща инфлация

529

До ???

преди 1 година

*** че той Киро е единствения вариант България да излезе от лапите на Кремъл и да скъса с ДС-ско - Мутренското си минало, за да я има като държава въобще. Просто *** ги подцени с Асен. Помисли, че ще ги изгонят с камъни, за да стане волята на неговите поръчители от Масква. Време е за истинска промяна и връщане на държавата обратно в ръцете на прогресивно мислещи и можещи хора , а не нагли прости, мазни нагаждачи като Баце и ГРОБ и разпределители на порции като Доган и Пеевски. Баста!

528

Анонимен

преди 1 година

Тези нехранимайковци могат да управляват най-много някоя публична тоалетна, но и това не е много сигурно. Толкова са нагли и самовлюбени, че даже толумът от Банки светлее на техния фон.