17

Мохамеданин

преди 1 година

До МюсюлманинЛъжеш. В България има само Българи Християни, Българи Мохамедани. Едни и същи сме, една и съща кръв.

16

Мюсюлманин

преди 1 година

Моята баба викаше - мани го, тва е християнин, не ти требва, те са мръсни орааа

15

до В.Узунов

преди 1 година

не ние носим турски гени, а турците носят български, ха сега познай защо, а всички в Родопите са си най чисти българи, даже ако знае при преброяването 2001 нито един не се е определил към етническата група - помашка

14

ПроСоТо

преди 1 година

преди 7-8 години пътувах известно време до Истанбул във връзка с един проект..Направи ми впечатление,че НИКЪДЕ по пазарите им НЯМАШЕ обявена цена..Трябваше да питаш за всичко и да се "пазариш"..Такъв е ориенталския манталитет...Та:..-Поздравления за турския търговец,който е обявил цената!..А това че е на български говори само,че човека си разбира от работата..

13

Анонимен

преди 1 година

Турците са ми любими. Пътувал към на стоп много турчина е първия, който ти спира. В България от 10-15 пътуватия поне 60% са турци. В София от студентите турците са първите дето те канят на чай. Даже в Западна Европа като отида и като кажа, че съм българин ми се е случвало да ме заведат да се запозная с цулята им рода. Веднъж в Холандия се запознах с туркиня чиито родители имат кофишоп и ми извади килата с конопа и хашиша! Една седмица не сме излизали от тях. Турците са уникални! Велики!

12

Анонимен

преди 1 година

Настройват се спрямо клиентите.Един клиент най се радва да му говорят на родния език въпреки че клиента може да знае английски.

11

тъжно

преди 1 година

50 стотинки геврека... смятай

10

Martin Bormann

преди 1 година

Комшу? Не, мерси.... могат да ми викат така когато си отидат от тяхната страна на Босфора :)))

9

ПроСоТо

преди 1 година

има много турци,родени,отраснали,ОБРАЗОВАНИ и възпитани в България..Особено в Бурса и Истанбул..Дори и истанбулските "кореняци" имат рода,произлизаща от България.

8

Анонимен

преди 1 година

В България един геврек с олио или палмово масло 1,40 лв.в Пловдив.

7

Джендърлейнд до 2

преди 1 година

Браво, добре им го каза партньоре! Тези ,които не може да оценят свободата ,сексуална или каквато и да е са за Русия. Бих се оженил за умно момче като тебе. Ще си осиновим деца и ще теглим чоп кой ше е мама и кой тате.

6

Анонимен

преди 1 година

В турция има много турци с бг произход.

5

Анонимен

преди 1 година

"Два геврека за 1 лев в Турция с краве масло. . При нас един геврек е 1,50 лева и то малограмажен с палмово масло." И то това е след 80% инфлация, смятай, хахаха.

4

Анонимен

преди 1 година

Охооо, само с лична карта... Май знам къде ще пътувам на стоп идната седмица... А РСМ и Албания и те ли са само с лична или искат паспорти, некой да сподели?

3

В.Узунов

преди 1 година

Защото всички тука носим турски гени. Нямало е тук траки. Всички в Родопите сме си били помации. 4 неща ми е завещал пра бобото - Корана,ятагана ,броеница тесбих и зурнара.

2

Русоробчетата

преди 1 година

Турците ще станат и по-грамотни по български от нашите русоробски изчадия, на чиито коментари във фб съм се наглеждал и където винаги присъства космическа неграмотност от всякакво естество.

1

Нане

преди 1 година

Важно е да върви търговията... Комшулар... ===))) Посещавал съм Одрин през 90 те... И тогава знаеха български...