100

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 97 Че какво им е лошото на бананите и тоалетната хартия ? Магазините преливат от стока. Ние със социалистическото си мислена на отидохме в Европа , но тя дойде при нас.

99

Анонимен

преди 1 година

страх ги е да не останат без роби... после кой ще им купува глупавите джаджи и кой ще им плаща сметките

98

Руска А-boNba

преди 1 година

Да се има предвид, че щатската радиация е полезна такава - виж фотки от Хирошима и Нагасаки и виж видиву и/или снимки от Чернобил, доказал вредността на советската радиация.

97

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 100: Викаш, японците са благодарни на САЩ? Значи ли това, че две ядрени бомби са правилната рецепта за начало на приятелски отношения? Интересна рецепта от САЩ. Впрочем, тяхната политика винаги е била "Не ме гледай какво правя, а прави каквото ти казвам."

96

Анонимен

преди 1 година

Абе кой бръсне тия американци за нещо вече та на това отгоре и заплашват ! Като кихне Ким и тия сеосират

95

Анонимен

преди 1 година

Руски атом над Украйна, за да "дръпнат" и те много напред, както японците след Хирошима и Нагазаки. :))

94

бг

преди 1 година

Путлеризъм НО ПАСАРАН! ХОРА БДЕТЕ !

93

Atomna BoNba

преди 1 година

След хвърлянето на двете атомни боНби над Хирошима и Нагасаки, Япония дръпна яко напред и се превърна в икономическо чудо и технически модел в целия свят, което доказа полезността на американската радиация. Явно Руспия-Раzсипия трябва да бъде избомбена, за да влезе в коловозите - не колхозите - на 21 век.

92

Анонимен

преди 1 година

САЩ се готвят да използват ядрено оръжие защото те са далече а Русия не може да изпол, ва защоте те самите са. О лъчени

91

Анонимен

преди 1 година

Те руснаците отдавна използваха ядрено оръжие от некадърност - Чернобил

90

ZZ

преди 1 година

Треперят им гащите, ама иначе много говорят! Няма кой да повярва, че Щатите ще се хвърлят в ядрена война с Русия заради проксито Украйна. От белия дом са големи, ама само на думи! Загубиха войната още в момента, в който решиха да не стъпват на украинска земя, за да нямат директна конфронтация с Русия, от страх какво може да последва.

89

Анонимен

преди 1 година

107 Ех, а явно вие сте от "свободните", дето ревете, че сте се "извисили" , но пък от друга страна ревете за сметките за ток и парно, ревюта, че сте безработни и с ниски доходи и сте изцяло зависими от руската фашистка идеология. Те това е свобода :))

88

Анонимен

преди 1 година

104, не са колония бе! Човекът ти обяснява, че думка 20 годишни студентки, че кара нова немска кола, прави много пари и животът е страхотен! Остава само да победят лошия московски диктатор и като настъпи един рай и благоденствие на света :) Готов е човекът за зануляването :)

87

Анонимен

преди 1 година

Батенберг...Това е истинска жертва в защита на държавата.Това е истински патриотизъм.А не като страхливеца и подлеца Путин.Който от бункера , далеч от народ прави стратегии.Та казва стратегия е след като армията ти губи ти да се криеш в бункера.Кой е патриот.Този мерзавец ли или редовите офицери които нямат избор

86

Анонимен

преди 1 година

До 99 Всъщност така са всички, които са кадърни и работливи. Даже не трябва де си суперобразован. Смятай какви хора се оплакват от нещата у нас :))))

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 сега производството на колите се увеличи на много пъти а вие бг се продадохте за банани и тоалетга хартия вие сте колония на сащ и роби на ес

84

Анонимен

преди 1 година

Защо Япония е съюзник на САЩ? Те дори са им благодарни, че ги вкараха в правия път.

83

Анонимен

преди 1 година

До 86 Защо казваш, че "нямаш избор "? Имаш избор да си купиш Лада. Имаш избор да отидеш в "рая" на Путин, но не си го направил. Вместо това предпочиташ пред Лада 20 годишен ръждясал Опел, и пред путинския "рай" предпочиташ "гадната" демокрация. Видно е

82

До 86

преди 1 година

Ми ти направо си улезнал ф путинскияд комюнизъм. Щастливец! Lol

81

Анонимен

преди 1 година

До смехории Кефи как си вярваш на писанията. Или не вярваш, но се налага... :)))))