62

Анонимен

преди 1 година

"България е кaто едно тeлe което ако не срещне бoдливата oграда пред себе си цял ден ще се чуди в коя посока да тръгне." - на никъде не ни се налага да тръгваме. Ако си обърнал внимание на учебниците за ВСВ ще забележиш, че имаме уникалната стратегия да се делим на демократи, комунисти и фашисти и това ни отрежда ролята на ненадежден военен партньор и съответно сме една от държавите с най-малко жертви в онази война. Най-хубавото, което могат да направят политиците е да НЕ съставят правителство.

61

до Гиб Мелсън

преди 1 година

предния път си се поизложил но сега добре си направил , не знам колко трябва да скочат още цените та да се осъзнае тоя народ че киро и кокоро не стават и никой от журналята не попита абе защо не можете или не искате да се справите със спекулата?

60

Гиб Мелсън

преди 1 година

Аз лично гласувах за първи път за Възраждане заради медицинския фашизъм на Винету, който преживях.Не искам никога повече да нося маска, каска или да не смея да седна в парка защото Винету ме дебне да ме глоби с пет хиляди лева.Жена ми също гласува за Възраждане.Тя пет пари не дава за политиката и въобще не се интересува от политика, дори не знае как се казват лидерите на основните партии, но поне ми има доверие и ме подкрепя.Предния път гласувахме за ПП. И спечелих бас, че Въз, ще са поне трети

59

MaйMyнaтa

преди 1 година

Въэрожденците пак са първи, ама у фейсбук. Фейсовете раэбраха ли вече, че не всички човеци са у фейсу

58

Анонимен

преди 1 година

България е кaто едно тeлe което ако не срещне бoдливата oграда пред себе си цял ден ще се чуди в коя посока да тръгне. Ако искахме Възраждане трябваше още преди 20 години да си изберем таква партия и да се въоръжим до зъби дори с ядрено оръжие. Ние избрахме пазарна икономика и сега да тръгнем наобратно - кой го твърди това и защо не го твърдеше преди. Сега вече няма как.

57

Анонимен

преди 1 година

Харесвам и Русия, и САЩ и съм неутрален, но Янев беше твърде слаб (без пари за реклама). За да предотвратя едностранно залитане на запад както и на изток гласувах за Дон Коци с надеждата да не спечелят русофобите, но в същото време стисках палци Възраждане да не спечели щото Дон Коци искаше да си мери гегата с ЕС и НАТО, а това по настоящем е все още опасно. Дано не се сформира правителство и да си запазим неутралитета по-дълго, че войните са скучни и досадни особено пък зимно време.

56

Гиб Мелсън

преди 1 година

До 74. Как не ви омръзна все едни и същи опорки да повтаряте. Няма как да излезеш от НАТО ако Възраждане имат 121 депутата. Те говорят за референдум дали да излезем от НАТО. Българския народ е страхлив и никога няма да гласува на референдум да излезе от Нато колкото и да бъде убеждаван за това. Втори фактор, не по малко важен.Няма страна в света къде американците да имат военна база и доброволно да са се махнали оттам.Дори кубинците в Куба не могат да изгонят американците от базата в Гуантанамо

55

Анонимен

преди 1 година

А платените социолози даваха 10% преднина на ГРОБ пред ПП!

54

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

Попитайте гугъл какво ни е било БВП от 90та година до сега . Ще забележите ,че най-големия растеж на България е бил във времето когато не сме били част от ЕС .от 2000 до 2007 сме имали по 4-5-6 до 9% ръст . В годините на ЕС растежа ни пада от 2% до 4%. Усвоили сме 35 млрд фондове но сме дали 29млрд под формата на такси за членство. Ако добавиш и изпуснатите ползи заради АЕЦ Козлодуй както и квотите които ограничават износа на ЕЛ енергия излиза ,че сме вътре. Те печелят от нас !!!

53

Анонимен

преди 1 година

Добре да си направим експеримента с Възраждане и белата злата 2 премиер какво ще стане?? Излизаме от НАТО съответно ставаме уязвими към целия свят щото нямаме армия и не сме във военен съюз с никой, младите са IT и не разбират от автомати, старите пък едвам оцеляват и се скъсват от работа по 12 часа на ден и само до война им е - каква е стратегията на тоя бялата коса ?!?

52

Анонимен

преди 1 година

Костадинов е много умен и търпелив политик. Той добре знае, че тези избори не са последни за следващите 4 години. И няма да се нахвърли като гладно куче на пържола и да се коалира с ГЕРБ и ДПС. Както направи Христо Иванов. Не той ще е твърда опозиция на всички защото това ще му донесе още гласове на следващите избири Януари месец. Ще чака да дойде неговия час.

51

Анонимен

преди 1 година

%на Възраждане е доста по-голям,спрете да се подигравате на народа със скапаните ви машини, с които гласуват само държави от третия свят.Няма да спрете Възраждане!!Зад тях са реални хора,а не измислени проценти

50

Някой

преди 1 година

Проблема е, че даже да има някой свестен ще бъде заплашван от мафията и всички дето лаят за кокъла. Кой нормален ще иска да управлява държава която е бандитска. В големият си процент народа също са за превъзпитание и преобразование. Ще трябва да се затворят границите и чалгаджийниците и ограничение на новите простотии и трендове и една строга госпожа с пръчка да започне да бие първо лудите в министерството. Може и за ушите да ги дърпа.

49

българин

преди 1 година

Руснаците ги уважавам и харесвам като нация, но режима им - не

48

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че Възраждане бавно но стабилно покачват резултата. За разлика от партии с 130 годишна история които се сриват към дъното. Тези избори няма да са последните. Курса на Възраждане е нагоре!

47

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

САЩ представляват 4.6% от световното население но управляват 45% от благата на този свят. Англосаксонския свят е малко над 8% и държи 70% от благата на планетата. А вие им помагате те да увеличават състоянието си слугувайки им. Вие винаги за тях ще сте РОБотници. Ние от възраждане както и останалите 5 милярда от световното население се борим за преразпределение на тези блага. Борим се американските деца да идват тук да ни работят а не нашите да ходят там.

46

Анонимен

преди 1 година

Ха да видим дали Възраждане ще се изкушат да се коалират с ГЕРБ/ДПС или ще предпочетат да си пробват късмета на следващите избори без да се оcиpат като Слави.

45

Анонимен

преди 1 година

Герберасти кво стана бе - с машините на Мадуро ли спечелихте?

44

Някой до 48

преди 1 година

Имаш още чадо да учиш. Не е лошо човек да пообиколи няколко града, села, държави и т.н. Камък който се търкаля не мухлясва, а най-големият учител е живота и умението да разсъждаваш САМ. Важно е и да не си само със себеподобни за да имаш поглед над нещата. Риенето на едно място и дуенето без размисъл от всички гледни точки си е вид инат като на кътър ако е и за пари и диктовка е като магаре. В Костадинов виждам злото на съвременния човек събрано в едно.

43

Анонимен

преди 1 година

Както казват руснаците преди мобилизацията - "Аз вече изгубих всичко така че не ми пука" и на нас българите не ни пука ние загубихме държавата си дори македонците ни се смеят какво падение