156

Анонимен

преди 1 година

До Не четеш, отивай да правиш дедкоЛупкаБабка, казах ти тотал щета си. Така и не схвана какво написах и почна с глупостите за четенето. Архетип за смачкан каскет си, момче старо.

155

демокрация

преди 1 година

западния свят е стигнал до демокрацията след столетия войни и борби за права от стрна на народите сиизточния свят не върви изобщо в тази посокоа едва ли ще достигне някога до истинска демокрация, дори не разбира какво е това

154

Анонимен

преди 1 година

Няма демокрация,не е имало никога демокрация и няма и да има.Особен народ с необяснима психология.На времето Наполеон тръгва да премахне крепостното право в Русия.Крепостните селяни го посрещат с брадви и партизански движения.При тях задължително трябва да има Бащица,батюшка за алфа.Който е бил с демократични възгледи и не търпящ деспотизма е бил заточен или казнен.С демократичните промени милиони демократично мислещи се пръснаха по света защото знаят че деспотизма пак ще се върне и не сгрешиха.

153

Не четеш достатъчно

преди 1 година

До Анонимен 180: Ако не си видял да пишат какво става в Русия значи не четеш достатъчно. Колко пъти писаха например за Путин: бил болен, щели да го сменят, колко пъти писаха че руснаците гладували (а Русия е най-големият износител на пшеница в света) и всякакви г'лупости от тоя род. Има хора (и в този сайт също) които от това си вадят хляба.

152

Анонимен

преди 1 година

Който има по-голяма ядрена сопа, той казва последен. На другите ако им стиска, да църкат.

151

Анонимен

преди 1 година

защото крепостния си иска гасударя дето да го мачка, е за това, руснака мисли единственно да се напие и толкова, еволюцията там е спряла отдавна

150

Анонимен

преди 1 година

До Не е баш, ауууу учител по мислене. Слушай дърт пезвенг, новините отразяват събития, но за войната не за Русия. Без война новини за русийката няма, понял. Никой реално не се интересува от тва което се случва вътре из Русия. Като свалят жожакаПутик Русия пак ще се върна към информационно забвение. Само блогове като днес.ру ще пишат от време на време. Дъртите комсомолци сте тотал щета.

149

Война можеше да няма

преди 1 година

До Анонимен 171: "БРАТЯТА УКРАИНЦИ ЩЕ ИЗВОЮВАТ С КРЪВТА СИ ДЕМОКРАЦИЯ". Г'лупости са това, глупости на търкалета. Братята украинци воюват за правото да обстрелват руското население на Донбас. Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донецк и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел. Войната вече не можеше да не започне.

148

DW =WC

преди 1 година

местя го...

147

Анонимен

преди 1 година

Че то си има в Русия демокрация по руски!

146

Това смешно

преди 1 година

Това смешно помпане на мускули още ли продължава. Руснаците били такива и онакива...То добре ама живеем във векът на информацията. И както видяхме, и най-дивият бежанец от Африка разполага с модерен телефон - съответно и информация. Помпайте мускулите на немците, че те и без това се имат за по-висши от нас. При нас се постига обратният ефект. И ние сме зле като тях, но шепа хора се радват, че видите ли, те били по-зле. Присмял се хърбел на щърбел, общо взето.

145

Не е баш тъй

преди 1 година

До Анонимен 168: "Нас европейците не ни интересува кво се случва в Русия"? Ти не четеш ли новини, не гледаш ли телевизия. Всеки ден ни занимават с това, което става в Русия. Латерната на русофобската пропаганда се върти непрекъснато. Зеленски стана като говорител по нашите телевизионни канали. И всички трябва да го дундуркаме и да му даваме каквото поиска. Не разсъждаваш правилно.

144

Анонимен

преди 1 година

Защото персициите са хилядолетна цивилизация, а руснаците са държава от крепостни ***!

143

Анонимен

преди 1 година

Бойко пребори ХАОСА на изборите и спря Тайфуна ПП...Та една демокрация ли не може да изгради.Само го повикайте на телефон 112...и кода на България

142

Анонимен

преди 1 година

Защото не знаете рецептата срещу ХАУСА....Само Бойко и ГРАБ...

141

Анонимен

преди 1 година

БРАТЯТА УКРАИНЦИ ЩЕ ИЗВОЮВАТ С КРЪВТА СИ ДЕМОКРАЦИЯ ЗА БРАТСКИЯ РУСКИ НАРОД! СЛАВА ВЕЛИКОЙ УКРАИНЕ!

140

Смях

преди 1 година

До Анонимен 166: Сигурно. Когато сменят Гешев, тогава Бойко ще избяга във вилата си в Барселона и оттам ще се бори за свободата на Каталуния.

139

Анонимен

преди 1 година

Само Бойко може да се справи с хаоса...Нека да вземе властта и го чакайте у вас.Той като дойде ще пребори ХАОСА и беззаконието .И ще ви изгради демокрацията.И едно кученце ще ви води За подарък

138

Анонимен

преди 1 година

Руснака е роб. Винаги е бил и винаги ще бъде. Нас европейците не ни интересува кво се случва в Русия, спрете да ни занимавате с тези роби.

137

Анонимен

преди 1 година

До 160Да питам за един приятел - Каква е сметнката на домакинство за електрика в Германия, )))))))))Да питам за един тавариш, защо в Расия средната заплата е по-малка от колкото получават безработните в Германия,Франция...