66

болка

преди 1 година

Това не е моят свят! До гуша ми дойде от евроатлантици и техните извратени ценности! Кой запали света, кой ни докара всичкото това зло???!!!!

65

:)

преди 1 година

само празни приказки и запълване на ефирното време..така беше и с двете млади загинали момчета преди два месеца........в България има една страхотна поговорка - "Всяко чудо за два дена" днес и утре ще говорят нещо което знаем и е коментирано до болка..и после всичко ще е по старому..

64

Анонимен

преди 1 година

Има ли практика мигрантите да преминават със стълба, оградата, от която патерицата на ГЕРБ Валери Симеонов позабогатя съществено? А има ли практика полицаите да им носят стълбата...? Щото в София се предлага такава услуга, както и ескорт. Жалко за човека, но МВР е прогнило от корупция и това е резултата.

63

Долу ЕС

преди 1 година

може може, като се минира като до скапания ЕС, полицаите само ше броят труповете и то без оръжие.... сега броим труповете на български момчета, оставящи деца без бащи

62

опоскана страна

преди 1 година

Нашите момчена кучета ги яли, важното е, че ще снабдяваме Украйна, че от ко3як са ни обещали постове и кинти срещу услугата. Нали, Политически Пoммияpи?

61

Morski

преди 1 година

До 85-дудук!До това доведе управлението на руменокировците! Едно е да съсипеш семейство (собственото), друго военна база, а трето да разбие цяла една държава и то само заради собственото си властолюбие, злоба, отмъстителност и НЕКАДЪРНОСТ! РАДЕЕЕЕФ в ада да гориш!

60

toti

преди 1 година

*** я дайте да ВЪРНЕМ БЮЛЕТИНАТА,всичко друго е безпредметно...,,един падна,друг ще го смени...,какво значи тук някакъв си червей''!!!БЕЗХАБЕРИЕТО РАЖДА СМЪРТ !!!

59

Анонимен

преди 1 година

Преди '89 се съреляше на месо, сега и по патеци не дават! А и българският войник-нинджа е в историята, сега има 'разнообразие' от хора в системата, тия с татусите ги пращат да бият българите, когато протестират, нежните ги пращат за по-сериозни случаи, като да пазят границата! РадеФска юу работа, нали сме в условия на Президентска република със служебно правителство, ама Радката само плямпа, а на българина това най му допада - да бръщолеви по цеееел ден и да слуша бръщолевеници!

58

Анонимен

преди 1 година

Динко как сам се справя?

57

Българ

преди 1 година

По-важното е че върнахме хартиените бюлетини!!!

56

Бивш граничар

преди 1 година

Преди 1989г граничния патрул се състоеше от точно двама войника и куче.И никой не смееше да премине.

55

С Огън и Меч

преди 1 година

С незаконните нарушители на държавната граница има само едно решение - стрелба на месо!Проблемът с имигрантите трябва да се решава с насилие и жестокост, а не с "хуманно" отношение и "зачитане" на права, към тези, които не могат да считани за нормални хора и нямат право на никакви права!

54

Анонимен

преди 1 година

Може и още как! Но с АК47 и пълни правомощия да го използват!

53

Morski

преди 1 година

До "Вие малуумни"-първо не ми КРЕЩИ неграмотнико!Пише се ***!Второ от почти две години управлява Радеф и то безконтролно-почти като цар!Трето бюджетите от две години, а най-вероятно и трета година са от радевокировците!Та вината за липса на техника,оборудване,финанси е на РУМЕНОКИРОВЦИТЕ,по простата причина, че те управляват от ДВЕ ГОДИНИ!Две години са половин мандат на парламента бре неграмотни!И всичко това безконтролно.Без парламент с една идиотска институция - СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО!

52

Анонимен

преди 1 година

Пращайте оръжието и колите в Окрайна! Тя е по-важна. Дано ГЕРБ и ДБ вкарат нов закон да се прати всичко. Нашите момчета само да посрещат мигрантите със хляб и сол.

51

Анонимен

преди 1 година

Във Дания, Финландия, Швеция има вече процеси за наличие на оръжие, което би трябвало да е за Украйна. Хайманите от Киев, които въртят около носа си кухоглавите марионетки от ЕС, продават оръжие без задръжки по интернет още от самото начало на доставките. За опасност от широко разпространение на терористично действия предупреждаваха отдавна.

50

Анонимен

преди 1 година

Абе, то може, ама и двамата трябва да са с леки картечници, инак ще загубят битката

49

Анонимен

преди 1 година

а динко как може сам да ги нареди 30-40 на земята, че и да ги върже със свински опашки докато ги гони

48

Анонимен

преди 1 година

Едно от първите "мероприятия" по "разграждане на тоталитарния строй" , извършено от СДС, беше да ликвидира ганиците, да унищожи буквално всички защити. Според мен е време да се изисква лична материална и правна отговорност от всички, съдействали за тази политика. Лична. За саботаж на държавата и т.н.Все още са живи и са милионери мнозина от депутати, министри и висши служители. Крайно време е за съд. Крайно време е младото поколение да потърси отговорност за целенасоченото предаване на държавата

47

Служител

преди 1 година

Има нещо гнило тука...