198

Анонимен

преди 1 година

Тези са мрънкащи за пари от държавата. Но не напускат работата си , а само реват. С частна дейност не се захващат.

197

Анонимен

преди 1 година

Кофти времена идват за тия които се цанят да ни управляват,исканията за пари ще стават все по масови било от бюджетните било от хората на наемен труд,спиралата на инфлацията се е завъртяла и не и се вижда краят!

196

Анонимен

преди 1 година

Аз съм от частен сектор и бях там,като са ви висики доходите си ги харчете със здраве На нас не ни стигат парите.Ако ни нямаше,ниско квалифицираните,как щяхте живеете богатшчета?

195

Румен

преди 1 година

Тези са п а р а Зи ти т е на обществото от държавния сектор. Вечно мрънкат за пари. Отговорност за нищо не носят там където извършват някаква дейност в колектив. Винаги могат да напуснат ако не са доволни от заплатата си , може щат. Стоят да крадат я работни часове, я материали,я гориво. Социализма при тия не е спрял

194

Анонимен

преди 1 година

Закръгляйте ги тия числа бре,МРЗ -1000 лева,Минимална пенсия-800 лева,детски-200 лева,помощи за отопление -1000 лева,то се е видяло че ще ни стопят лагерите с тая инфлация ами поне грабнете с пълно шепи!

193

Ром"с

преди 1 година

Хм,а не искат ли по-добри условия за работа ,за да могат повечко да изкарват...пък нека и 5 000 лв да са ,щом се трудят ,то нека и получават добре.А така -дайте ми ,а те какво дават -нищо ... .

192

Радослав

преди 1 година

Да погледнем какво са свършили първо протестиращите: всичко градове с мизерно осветление, мръсни, заринати с листа и ***, разбити пътища без маркировка, знаци скрити в храсти, бюрокрация от тонове ненужни хартийки, при всеки проблем институциите се оказват заринати от сигнали, но пак незнаещи или не са реагирали навреме! Та за какво точно циврят тия? Какво са свършили, че да заслужават дори 10% от минималната заплата?

191

Радослав

преди 1 година

Реално работещ в частният сектор човек няма на тези протести защото той е на работа за да заработва заплатите на протестиращите! Синдикатите събират само държавни и общински *** които през целият си трудов стаж не са заработили и 5 стотинки, но постоянно реват за още пари! И защо все протестират когато няма парламент или редовно правителство? Това смърди на платен протест, та се нетрае! Да почват работа в частният сектор и ще имат пари, за редене на пасианси по цял ден и това им е много!

190

Кои протестиращи?

преди 1 година

Мародерите лекари които до миналата година избиваха народа в интензивните и взимаха по 30000лв за труп от СЗО ли! Друго си е 3бона заплата да паднеш на 950лв алчни мародери *** да ви еб...мамата.Имам доказателства за това но няма съдии с които да разобличим убийствата в интензивните за страх на народа! Днес ковида къде е след като се ваксинираха едвам 20%? НЕОФАШИСТКА ЕВРОПА С БАЙДЪН СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА!

189

Анонимен

преди 1 година

Вземат руски заплати. Какво се оплакват.

188

Анонимен

преди 1 година

Е, в Русия да са ги арестували до един. Добре, че тук не е Русия.

187

Анонимен

преди 1 година

Хем искат по цял да си чатят по фейса, хем да им плащат. Хайде холан!

186

Анонимен

преди 1 година

Поредната провокация на Нинова. Тя управлява синдикатите зад кадър.

185

Гаден работодател

преди 1 година

Ами бачкайте, бре! За 3.5 часа работа - толкова заплата!

184

Анонимен

преди 1 година

Няма да се плашите,още малко санкции,още малко солидарност с Украйна и ще победим,въпросът е кой ще оцелее дотогава!

183

Анонимен

преди 1 година

Абе, Белата Златка с какво преживява?Плати,ли си тока ?

182

До198

преди 1 година

Какво значи елитно образувание в България,такова жиУотно вече няма,имаме един конвеир който произвежда никому ненужни кадри с една единствена идея,да се приберат парите на младите и техните родители,след това къде ще се реализират никой не го е еня!

181

Анонимен

преди 1 година

Българинът трябва да разбере, че единствено и само елитното образование гарантира високи доходи и добър живот. Така е в цивилизования свят! Тези дето сега веят байряците какво образование имат?

180

Анонимен

преди 1 година

Човеко,Не че нещо,ама дУпетатската заплата е обвързана със средната а не с минималната,тоест ако искаш да накажеш същите то трябва на хората с високи доходи да им бъдат орязани заплатите същите които вдигат и средната,съгласен ли си да ти бъде орязана заплатата?

179

Анонимен

преди 1 година

Лошото е че всички сме хванати за гушата с тая инфлация,просто сега го усещат най много хората с ниски доходи,съвсем скоро обаче хватката ще стегне всички ни,сваряват ни бавно като жабите и ние не се усещаме ама иначе крякаме"добре сме"