63

Българин

преди 1 година

Хареса му на Фелдфебела/и ДС-сектата зад гърба му/, да се пъчи и дърпа конците/ и да не носи никаква отговорност! Откакто размаха юмрук, и с парите на Черепа спретна преврат, държавата върви надолу и надолу! Но на Този хич не му пука! Важното е да се прави на фактор! Нали с машините на Мадуро успя да избегне разследването със още един мандат!

62

София

преди 1 година

Бих желал да попитам защо се продължава порочната практика да се обръща внимание на провалените кариеристи в ПП и ДБ?! Толкова ли е трудно да им се набие един медиен игнор и да се спасяват.

61

Анонимен

преди 1 година

Искам да благодаря на Радев за високия стандарт на живот, вече сиренето и кашкавала такива рекордни цени удариха, че от месец съм на синьо сирене и моцарела които са по-евтини и качествени!

60

Радев

преди 1 година

Радев голям *** излезе но няма да прокопсаш

59

Анонимен

преди 1 година

Герб+дпс +Б.възход

58

Ружди Сунак

преди 1 година

Историята ще запомни този подлец, като един от най-големите вредители и разрушители на България. Колосалното му негативно влияние , заради лични облаги и интереси, ще остане белег в нашата икономика , политика и финанси дълги години.Най-недостоиния и срамен президент , от както съществува тази институция.

57

Гинеко лог

преди 1 година

Буц-доносен ,та преносен...отдавна мина 9 месец...

56

Анонимен

преди 1 година

Сега остава Тиквата да се коалира с шалварите и да съставят кабинет на малцинството и това ще е дъното. Защо изобщо зеления чорап бави толкова време връчването на мандата. всички знаем че стабилно правителство не може да има и ще се ходи 100% пролетта на избори. Само ни занимават с техните си циркове в парламента.

55

ПКП

преди 1 година

ПП недоносчета

54

Угасете свещите

преди 1 година

"...трябва да ревизирате бюлетините в ръцете на избирателиту,трябва да разкъсаш неблагонадеждните бюлетини и да им раздадеш благонадеждни.Ако не искат,трябва да изгониш избирателите!" Казал го е чрез фейлетон през 19 в най-големия народопсихолог-Алеко Константинов.Нещо ново??!!!

53

Диана

преди 1 година

До Анонимен46 Защото не могат да управляват орел,рак и щука!Това е чисто загубено време..БСП не разбират че са недостойни да управляват след техния преход,че нито народът,нито някой истински политик ще ги приеме насериозно,че трябва да напуснат политиката и да се извинят на народа,че му сервираха всички тези проблеми през своето съществуване,че донесоха и корупцията и насилието и мръсотиите,че манипулираха и лъжеха хората в очите,че..че..Трябва да се пуснем по течението! Бог си знае работата

52

Анонимен

преди 1 година

Пеевски е готов да ги поеме. Веднага.

51

Само така

преди 1 година

Само Радев + Бойко могат да спасят България! ЗАЕДНО!!!

50

Обективно

преди 1 година

ПРАВИЛНО решение на Радев! Точен е! ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ИМА! НАПУК НА ПРОГНОЗИТЕ! ЯПОНИЯ ПОБЕДИ!:)

49

Popо

преди 1 година

ПП счупиха тъпомeрa отвсякъде

48

:)

преди 1 година

Рада дълбоката ....сгоди се с ДПС и ГЕРБ

47

Анонимен

преди 1 година

Сигурни ли сте,че от Даркнета не са ни превзели чрез машинките?Подкрепят политици на кристални пици,от време на време ни праскат реклами колко хубава била тревата и нон стоп пишат против полицаите,военните и главния прокурор все едно им имат зъб.Нормалните хора така няма да пишат.

46

Анонимен

преди 1 година

Оффф Гешев бил искал кръв...Глyпocти на търкалета.Това само престъпник може да го напише...

45

Анонимен

преди 1 година

До 44 Диана:Защо пак избори?!По телевизията казаха,че са помолили Радев да удължи срока,за да се върне диалога между партиите и да не се стигне до избори.

44

Кръв

преди 1 година

Минчо Спасов: Опитите на прокуратурата да се разпорежда и на МВР, и на ДАНС, са нарушение на Конституцията - ненормалният Гешев иска кръв!