107

анонимен келеш

преди 1 година

Господ е Българин!Весела Коледа!Тук в България навреме се откачихме от тези руски комунисти и сега ЕС и НАТО ни пазят от тях!Станишев май помогна и той преди години да го разкараме това руско влияние тук в България:):):)Че откъде накъде едно време мене ше ме карат в училище насила да уча руски език бе?Сега Ф16:):):)Руски тролеи вият на умрело под новините и толкова:):):)

106

Верно ли?

преди 1 година

До Две валути Що нашите *** не краднат рубли?

105

Анонимен

преди 1 година

Молете се да не го свалят и да дойде някой от войнственото крило, че тогава майка и жална на половин жалка Европа...

104

Маг Минчо

преди 1 година

Дано да е разжалвания от "Роскосмос" Рогозин! Изпратен в Донбас, за да докаже ръководни качества,беше неприятно сюрпризиран по време на рождения си ден.Съобщенията за раняване в тила,се оказаха доста неверни.Зли езици говорят,че благодарение на големите си задни части е спасил живота си.Какъв по-добър избор от човек, който е готов с г*за си да замести Путин?

103

Руснаците

преди 1 година

имат по-голяма грижа! Как да трошат пейтриътите?

102

Анонимен

преди 1 година

Путин е като нашия бивш президент-мазния комунист Първанов. Но на всеки се намира майстора.

101

Анонимен

преди 1 година

Черноработници от руските тролферми пак се включиха да ни обясняват за проценти от енергетиката на Франция и Германия. Да паладейеш!

100

нЕ челавек

преди 1 година

До Рогозин А джилезу,с петата точка снаряд фанал....

99

Анонимен

преди 1 година

Казахстан няма да се присъедини към антируските санкции срещу Руската федерация. Икономиката на републиката усети негативното въздействие на западния натиск върху Русия. Това заяви ръководителят на Министерството на външните работи на Република Казахстан Мухтар Тлеуберди в интервю за телевизионния канал NHK.

98

Анонимен

преди 1 година

На Бахмутско направление е ликвидиран членът на нацисткия "Десен сектор" Роман Алешкевич - участник в АТО от 2014 година и бивш началник на полицията в Мирноград в ДНР (по-рано в Донецка област)

97

Анонимен

преди 1 година

Сън сънувах,моя обич,мой ясен ден.Аз все ръце протягах и все не можех да те стигна,защото бе далеч от мен.И все се чувствах изпотен.Но когато се събудих,се оказа,че си недостойна ти за мен.Свободата Санчо и т.н.

96

Традиции блят

преди 1 година

Моите родители гледаха разпада на СССР, аз гледам разпада на Русия. Моите деца сигурно ще гледат разпада на Московия и Петербургия! Традиции блииияяяятттттт!

95

Ако

преди 1 година

се пуснат на борба, Кадиров ще ги натръшка!

94

анонимен келеш

преди 1 година

България Днес!Гоним руски шпиони на ишлеме.ВМЗ Сопот и Арсенал Казанлък работят за ВСУ.Визи за руснаци НЕ.Руски газ НЕ.Алеята пред руското посолство"Героите на Украйна".Ф16 идат:):):)Руски тролеи нещо да не сте разбрали?:):):)Скоро и паметниците ви заминават за скрап:):):)

93

и Калибре, и Калибре

преди 1 година

И Калибре няма, и Калибре няма, и Калибре е фейк.

92

Анонимен

преди 1 година

руснаците една прахосмукачка не могат да направят....

91

Анонимен

преди 1 година

Кръв повръщам власт не връщам-Всички комунисти са такива, както и управляващите България от 32 години до сега. Само комунисти-партизани си прехвърлят властта и държавата потъва обрана от комунистите-мутри.

90

Как Сийка

преди 1 година

Абе толкова ли ви е важно кой ще бъде след Путрин - всичките са като него и още по- не нормални ! Всичките руснаци са един дол дренки - съвременни фашизирани елементи,ал чни за чужди територии,жадни за чужда кръв,агресори и грабители,разрушители и унищо жители на човешки блага ! Колкото са по-далеч от нас,от Европа - толкова по-добре ! На-ли им е много хубаво там- да си се затварят в любимата си Русия и да се самоизолират!

89

Зе

преди 1 година

Премиерът Михаил Мишустин е много по-вероятно да наследи Путин. Не е ястреб и се справя много добре.

88

Т14 Армата

преди 1 година

Чуват се и много гласове, че Т14 Армата е нов, неизпитан, страда от детски болести, а Русия има стари изпитани сигурни танкове. Но всяко ново изделия страда от детски болести, и всяко оръжие трябва някога да се изпита на бойното поле в реални военни условия.