26

Анонимен

преди 1 година

ее драги май-***-ци - измислиха го американците как да ви спретнат радиоктивно заразяване - на европейците и на руснаците - сега е въпрос на време да падне "руската" ракета там - честито на печелившите ама те са отвъд океана

25

Знайко

преди 1 година

До Аха....защото не са Киевски , а руски! Кога си чувал да украински реактори? Не се напъвай- не си чувал, но е удобно да не си спомняш! Аре у лево!

24

Анонимен

преди 1 година

Вчера алджазира показа репортаж на танкове плътно под терасите на блоковете в артьомовск днес подобен репортаж показа скайнюз пак от там

23

Аха

преди 1 година

А Москва защо я интересуват Киевските атомни централи ?

22

Анонимен

преди 1 година

Факт, бендеровците се крият зад хората, а сега и оръжие крият в ядрени централи, защото се подчиняват слугински на инструктажите и заповедите на началника.

21

Алекс

преди 1 година

Не е възможно да трупат HIMARS.Клоунашенков ги унищожи всичките.

20

Анонимен

преди 1 година

Руските щурмови сили превзеха АЕЦ "Чернобил" за по-малко от 48 часа след нахлуването си на украинска територия, а впоследствие се оказа, че са евакуирали от там почти готова за използване украинска мpъcнa/атомна бомба.

19

Гален

преди 1 година

Руските нацисти да бягат от Украйна доде могат и всичко ще си дойде на местата!

18

Факт

преди 1 година

Укрите се крият зад хората сега и оръжие в ядрени централи,страхливи крастави кучета.

17

sdg

преди 1 година

Винаги руските негодници обвиняват всички в това, което самите те правят!!! Няма по-голямо зло за света от руските алкаши!!! Затова трябва да бъдат унищожени, като нация и държава, а така също и за да освободят и нас от задължението да сме им благодарни за "освобождението"!! Ние сме робски народ с робско съзнание и руските свинЬе го знаят много добре и се възползват от това повече от 100 години, управляват всичко случващо се в България дистанционно!! Конкретно за България, руската кочиня е ЗЛО!

16

Преволач 2

преди 1 година

Преводач,я обчсни как ти като станеш собственик на една къща(АЕЦ) сам ще го обстрелваш...И ти ли си купил димпломата за преводач..оф мамин..едно статията не можеш да преведеш,а си станал акъл да даваш.

15

факт

преди 1 година

https://politikus.info/events/149447-bylo-stalo.html

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 И да искат няма как да им дадат , самите САЩ имат около 400

13

Преводач

преди 1 година

Превеждам от руски: Когато руснак обвинява някого в някакво престъпление, то това означава, че в момента руснакът интензивно извършва това престъпление.

12

Германец

преди 1 година

Четох до "Москва: ". Мерси, фейкове и всякакви други врели некипели не ми се четат :)

11

Анонимен

преди 1 година

Чакай малко... нали всички хаймарси ги бяхте унищожили още Юни месец ???? Или аз се бъркам нещо ?

10

Анонимен

преди 1 година

ами вижте бре - от международната по атомна енергия са там в централата и американците карат укрите да разпространяват че руснаците трупат оръжие там - те тия от световната организация всичките са руски агенти нали- и не обелват дума - правят ви на май-му-ни с тая краварска пропаганда

9

До 8

преди 1 година

И Няма да има Никакво значение Чия е ракетата, защото всъщност войната е предприета от РУСИЯ!

8

Анонимен

преди 1 година

честито и когато заблудената украинска ракета падне там както падна в полша и европа ще е в радиоактивен колапс - а краварчетата ще си се посмеят на гл-уп-ав-ите европейци дето сега ръкопласкат - аа и ще им обяснят че ракетат била руска

7

Анонимен

преди 1 година

Е и ? а руснаците си трупат ПВО-та по жилищни сгради, защото само те мога да стрелят по такива, и знаят че няма как