137

ВВС

преди 1 година

Помочко печата доларчета, а излезе информация за трети балон.Нещо ще става в обора.

136

България е малка

преди 1 година

и сравнително слаба икономически (благодарение на комунистите и русофилите) държава... Ако не бяхме в НАТО сега Фигуранта щеше да е губернатор, а ние подобно на Северна Корея щяхме да сме в средата на 20ти век окупирани от дивите руснаци.

135

Анонимен

преди 1 година

До Ах Леле, как да се обединим с такива недоразумения като тебе. Няма как с хора, които си обясняват света с *** и не знам какви глупости. Вие си живеете в някакъв детински свят, който няма нищо общо с действителността. Вредни сте за страната, за другите и за себе си.

134

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

По добре да ги хвърли през балкона.Така ще помогне наистина на някой нуждаещ се

133

Подозрения

преди 1 година

Баш Германеца с фалшивия англичанин и фалшивия французин и сие.................................същото като Баш Поляка с фалшивия словак фалшивия хърватин и сие.............И от кога е тая дълбоко конспиративна дружба между едноличните БАШ два Хитлер етноса?.........................Оня угро-финския от прибалтика ШАМАН Муамар Кадафи докосне с магьосническа пръчка червеното и по магически начин го превръща в черно.......за Лайден имате сигурно 55 тоалетни Маркс-Ахенобарб

132

Ах

преди 1 година

Хора,нека най накрая се обединим в името на Майка България!!Нека да срем да се обиждаме и да вървим напред.Не виждате ли ,как самозобравили се политици продават страната ни на краварите?!Погледнете как ни насаждат дженсърските идеологии?!Сега ни налагат и бръмбари,щурци и червеи да ядем!!!Българи,продажните ни политици погребват българският Лев и го заменят с еврото!!Някой пита ли ни искаме ли го?!Питаха ли ни когато ревящия ж.д Паси ни вкара в НАТО?!Да живее България!!

131

Шефа

преди 1 година

Щатите с тоя старец начело , още не могат да се усетят къде се набутаха !След като загубиха войните срещу Виетнам , Сирия , Афганистан и др, сега ще си отворят война на два фронта - Русия и Китай , две водещи в момента във военно отношение страни!Тоя път САЩ тръгват към унижението!

130

Й.В.Сталин

преди 1 година

До Бориславов Много си заблЮден, Бориславович!

129

силно загрижЕна

преди 1 година

Е браво!Обаче ми се струва, че Бандерия ще набара пакета накрая при представянето на сметката..................

128

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на тяхната военна помощ Украйна се превръща в едно огромно гробище. Колкото повече помощ от запада, толкова повече мобилизирани укри и толкова повече трУпове. Тва е положението.

127

Анонимен

преди 1 година

Ко стана бе меки кренвирши победихте ли вече Русия

126

Бориславов

преди 1 година

Слава на Украйна! Помощи ще има много, все пак целия цивилизован свят е с Украйна. Расията са варвари и ***, нашественици. Това е много хубаво, защото САЩ решава кой да победи, не втарая в мире. Историята показва че който е със САЩ той побеждава. Като им дадат и Леопард и Ейбрамс тогава ще ги видя рашките. Слава Айдар!

125

Не крейзи

преди 1 година

*** свят обърнат с главата надолу. Проклятие да живееш в интересни времена, като сега. Гадове мръсни наливайте още масло в огъня. Бял ден няма да видите.....

124

Анонимен

преди 1 година

На украинците милиарди, а на платените драскачи тук жълти стотинки за цял ден драскане на простотии, грубо

123

Анонимен

преди 1 година

Великта сила стана за смях седин китайски балон който е в центъра на америка вече ......

122

Близнаци??????????

преди 1 година

Полският Тевтонския орден с Червено Хитлеристко знаме на етнически чистия поляк Адолф Хитлер току виж засенчил германския оригинал................Има версия че самият Карл Маркс прави петолъчкова кариера в Англия под закрила на полицейските тайни служби на Германия и Полша........Има и версия че Рим,Берлин,Варшава са предизвикали умишлено картофа в Ирландия!Гузен негонен бяга та сами се набедиха за виновни!Освен червените тевтонци на поляка Пан Баскервил други славяни нямало щото са фалшифакат

121

Ужас

преди 1 година

САЩ мразят света и мира те живеят от смърта и болката на другите,те са държава вампир.

120

Жестоката истина

преди 1 година

Ако някой си мисли че Русия ще се откаже от Украйна се лъже жестоко,единственият път за спиране на войната е да има преговори.Другият път води до ядрен ад и край на човечеството.

119

Анонимен

преди 1 година

Дедо Памперс няма спирка

118

Анонимен

преди 1 година

В бг. евроатлантиците са някви неодачници дето или не са излезли още от под полата на мама или някви фантазьори дето са гледали няколко холивудски филма и си фантазират, че живеят в Малибу