47

Анонимен

преди 1 година

Е преди ако не ти харесва ДБ но си против ГЕРБ-ДПС гласуваш за ПП. Ако не ти харесва ПП но си против ГЕРБ-ДПС и БСП гласуваш ДБ. Сега вече няма шанс за избор. Ами сега трябва и ГЕРБ, ДПС и БСП да се явят заедно на изборите и избора ще е сведен до 2 коалиции. Простичко като черно или бяло.

46

Ленче -

преди 1 година

Кремче - министърка на кражбите!

45

Анонимен

преди 1 година

Някой ще ги избира ли, или Урсула ще ги назначи?

44

Анонимен

преди 1 година

Демократична България са готови отново да управляват заедно с ГЕРБ, както през златния век на българската държава, когато Генерал Бойко Борисов, Генерал Атанас Атанасов и българския Ейбрахам Линкълн - г-н Христо Иванов управляваха рамо до рамо и създадоха демократичните ценности в Република България! Сега и младите политици от ПП ще се присъединят.

43

Анонимен

преди 1 година

Най-добре е да се слеят, тъй като и двете партии са клиентела на американското посолство. Защо американците да си хабят парите, финансирайки две партии вместо една?

42

ЧЕСТНИ ИЗБОРИ...

преди 1 година

ГЕРБ ПОБЕДА..!!

41

Чудничко

преди 1 година

Заедно няма ядат депутатските кифтета!

40

ПП - ДБ

преди 1 година

Пълен Провал на Демократична България.

39

Анонимен

преди 1 година

Гладна кокошка просо сънува. Пардон, власт. Това джудже Атанасов, излъчващо негативизъм и деструктивност, не е подхващало работа от 30 години. От прокурор при бай Тошо директно в Народното събрание. Точно такива като него са статуквото. Нагли, нахални и много корумпирани

38

Анонимен

преди 1 година

Киро е бил в ДБ, преди ПП!

37

Анонимен

преди 1 година

Нали ПП постоянно се прокламират, като борци против мафията, казват че ГЕРБ са мафия, а пък се коалират с партия имала няколко министъра в правителства на ГЕРБ

36

В Википедия

преди 1 година

Пише, че КирО е един от основателите на ДБ! Още 2018 година!

35

Анонимен

преди 1 година

Всички политици са една шайка родотстъпници погазващи Българщината и конституцията години наред. Цялата държава е изписана с латински букви и на английски (линейки, полиция, гражданска защита, надписи на държавни учреждения, обшо взето навсякъде, а официалните лица, от своите тронове в парламента, не само не повдигат въпроса пред Конституционния Съд, но и приемат за нормално работен език на международни срещи в България да е английски. (По Конституция официален език в България е български

34

Анонимен

преди 1 година

Аз гласувах, за промяната, но след като те се обединиха с ДБ.. Тук промяната приключи. Бившия правосъден министър на Бойко с фикс идеята да бъде главен прокурор на Република.. И да овладее още държавни бухалки, както той сам се изрази на закритото заседание, което по случайност се излъчваше онлайн.

33

Анонимен

преди 1 година

Успех! Победа!

32

Анонимен

преди 1 година

1 кюлче инвестиционно злато от 100 гр е около 10-11к.
Една скромна дарителка от Нексо дарила 2 кюлчета.
Освен нея, това са направили още 14 служители на Нексо.
Тоест, ДБ са получили 28 кюлчета злато по 100 гр,

31

КлубДондуков53

преди 1 година

Голяма грешка на ПП. Хората имаха някаква надежда в тези млади и все още неопетнени хора, но заради коалицията с ДБ много хора няма да гласуват за тях. В ДБ са останките от бившите реформатори, които крепиха Бойко няколко мандата, а той им се отблагодаряваше с проекти за техни НПО-та, чрез които източваха милиони от министерствата от европроекти, също така в ДБ са и няколко бивши министри пак от негови кабинети. Да не говорим за разградският БКП прокурор и останалите наследници на ДС агенти .

30

Анонимен

преди 1 година

Тез са една и съща партия, потърсете кои са съоснователи на ДБ, Петков, баща му , Лена, Кокорчо, Лорер, Денков

29

Анонимен

преди 1 година

Ицо Мравояда бе министър на Бойко, сега иска да съди Бойко. Беше в коалиция с БСП, сега е твърдо против идеите на БСП. Подкрепи Румен Радев на втория тур, сега заклеймява президента, който той подкрепи като про Руско настроен.. Незнам имам чувството, че нещо не е наред с разсъдака на Христо Иванов и партията му. Някъв вид политическа шизофрения ги е обхванала. Не бих гласувал за тях. Жалко за ПП, че се ожениха с Ицо плужека

28

анонимен

преди 1 година

от цялата дандания не мога да разбера кой кого ще повлече надолу! след изборите ще се разбере като почнат да се плюят кой виновен!