44

Шаш

преди 1 година

9 май наближава.Повече кока за лудото Зеле.

43

Анонимен

преди 1 година

15 -20 танка чудо та чудо.... Руснаците издъниха 6000 до сега......

42

Анонимен

преди 1 година

И с танкове и без танкове укрите са обречени.

41

Анонимен

преди 1 година

Докато в коментарите копейките наливат гнилоч, истината е една - руските танкове са поколения назад от западните. Руснаците нямат добри противотанкови ракети, докато от другата страна летят Javelin и NLAW.Копейките живеят в измислен свят, и войната го доказа. Куполите на руските танкове имат повече общи летателни часове от руската авиация.Сега Т-54/55 пращат на фронта. Танкове на по 70+ години се сблъскват с пето поколение оптика и оръдейна стабилизация.

40

Анонимен

преди 1 година

До 44Е ти рекламирай западните,ама танка не е лека кола.

39

Анонимен

преди 1 година

До Реалист.А ти що си мислиш,че тия западните танкове са нещо супер и едва ли не са неуязвими.Всеки танк си е уязвим ,ако не се ползва правилно,а с липсата на достатъчно подръжка от артилерията ти западните са просто няколко тона желязо.

38

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда да рекламирате руските безаналогови танкове, знаем какво представляват. Аз друго да попитам. Колко уреда или други вещи в домовете ви са руски? На колко почивки сте ходили в Русия? Ходили ли сте изобщо, работили ли сте там? Каква руска литература сте прочели? Ей това русофилите сте някаква особена порода хора. Не казвам, че Русия трябва да се мрази. Тя е дала много на света. Но вие сляпо вярвате на всяко нещо което ви се подава като информация от тях. Тъжно.

37

Реалист

преди 1 година

До 38. Ха-ха-ха, само че тази работа не става защото някакъв кремълски креттен като теб го е написал. Видяхме стотиците руски тенекии по украинските пътища и полета. А иначе, добре че беше помощта на запада през ВСВ, че сега Москва щеше да се нарича Москау.

36

Фен на Ники Джъстис

преди 1 година

Войната ще свърши догодина с битката под стените на Кремъл. Путин ще се самоубие в бункера си, Лавров ще пие цианкалий, а музиканта Пригожин ще бъде заловен и изправен пред международен трибунал за военни престъпления. Предречено от баба Ванга!!!

35

Анонимен

преди 1 година

унищожете всеки руснак стъпил с оръжие на украинска земя, никаква пощада за кремълските нацисти

34

Анонимен

преди 1 година

Руснаците одавна ги чакат. Сега укрите ще ги крият по обори и мазета, ще ги показаат по паради и ПР акции. Но на фронта ще ги държат назад. Последнототнещо което иска да види европеец е горящ техен танк. Чакат ни интересни дни.

33

Анонимен

преди 1 година

Тежки танкове с неопитни шофери в тая полска кал и насред дъждовния сезон... Ще има да буксуват в калта под дъжд от снаряди и ракети. Ще е голям демотиватор, горките покрайни буквално вярват, че тия танкове са непобедими, вече и песнички са си измислили, и 2-3 нови религии базирани на боготворенето на неодушевени инструменти за унищожение...

32

Анонимен

преди 1 година

хаха,руснаците отново ще трошът западни танкове

31

До 35

преди 1 година

Е как?! С 14 британски танка, минимум до Москва ще стигнат. А като включим германските "Леопарди"производство 1964г., вече са и до Пекин.

30

Анонимен

преди 1 година

До Слава Украiнiе Ще видим утре ;)

29

Слава Украiнiе

преди 1 година

Е руската агресия бе до тук!! Русия престава да съществува на картата на света от днес!!

28

никой

преди 1 година

ЧЕСТИТА ТРЕТА СВЕТОВНА

27

Анонимен

преди 1 година

Преди 2 седмици ли плениха първия Леопард. Ще има още трофеи за руснаците. Е, ако успеят да стигнат до фронта.

26

Анонимен

преди 1 година

Шепа танкове няма да променят нищо. Но тия новите крилати бомби вече носят кошмари на укропите. В пъти по-мощни от ракети, и с обхват над 100 км, Руснаците буквално за 2 дена обърнаха ситуацията в Адиивка.

25

Фентъзи жанр

преди 1 година

До агент Мъдлър ЦРУ- в твоя наръчни пише още че руснаците сменят властта в кремъл през март 2022 и безплатно си дават Сибир на щатите. Също изчезват за да не пречат на западните 'ценности'. :):)