103

Ето едно лич.мнение

преди 1 година

Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!

102

Анонимен

преди 1 година

Болшевизма възражда в Русия.Хитлер е започнал своя растеж по тоя начин.Като плюел Запада и западните лидери.Така Хитлер е получил народна подкрепа Войната на Хитлер в началото е била на Запад .И забележете.....Сталин му е съюзник...Все омразния Запад.

101

Ето едно лич.мнение

преди 1 година

САЩ и ЕС са несбъднатата мечта на сатанистите и Хитлер за III-ият райх. Така в момента САЩ, ЕС и техните пудели може да се каже, че са създали IV-ият райх! Русия им е като трън в очите! И ако IV-ият райх в момента наброява около 50 държави, то тези които не са на страната на сатанистите са повече от 150 държави с повече от 2/3 от населението на Земята!

100

Ето едно лич.мнение

преди 1 година

Наркоманът се изцепи:Нацисткият главатар Володимир Зеленски каза, че ръководителите на НАТО ще трябва сами да воюват, ако не искат да дадат достатъчно оръжия:"Съединените щати ще трябва да изпратят своите синове и дъщери по същия начин, по който изпращаме нашите синове и дъщери във войната и те ще трябва да се бият ... и ще умрат." Честито на русофобите-краваророби-фашисти! След като направихме първите стъпки:Подкрепа-->Воръжаване-->Солидарност-->Помощ ще се иска безусловно изпращане на жива сила да се бие и да умира за IV-ият Райх(САЩ и ЕС).

99

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Рашистите нали реват НАТО да се върне към границите от 97ма година. А Рашия ще се върне ли към тогавашните си граници?

98

Анонимен

преди 1 година

Забелязвате ли русофилската с..н ...След като нямат вече какво да спорят , пускат запълваща мрежата текстове .Това са болшевишки практики.След като им свършат аргументите залагат на терор

97

Анонимен

преди 1 година

Другите в кръв,Русия цялата в Л***А

96

Анонимен

преди 1 година

Някой копира текстове от чужди информационни източници за хода на военните действия.Това в вид ,,спам".След като няма какво да изкажат лично , запълват със ,,спамове.

95

Анонимен

преди 1 година

Пенсионираният американски генерал Бен Ходжис, бивш командир на американската армия в Европа: "Украйна се бие с пехота и спестява снаряди и оборудване в месомелачката Бахмутов.Украйна се нуждае от победа в Азовската офанзива, тъй като именно тя може да промени хода на събитията (намек за срив на рейтинга на руското правителство, тъй като други офанзиви и победи няма да дадат такъв ефект). Фашистката craH сега изграждат мощен брониран юмрук без да го използват в Бахмут, което означава, че други украински части плащат висока цена в Бахмут, за да спрат руските войски там.

94

Анонимен

преди 1 година

те руските лидери какво имат по ръцете си??? Сметана ли....???С какво западните лидери са им изцапани ръцете???

93

Анонимен

преди 1 година

Ако атаката на фашистката craH е успешна, това ще тласне съюзниците на Украйна да въоръжат и финансират допълнително Киев.

92

Анонимен

преди 1 година

До 93...полудели има много.

91

Анонимен

преди 1 година

The New York Times:"Украйна се готви за решително пролетно контранастъпление. Украйна планира да забие клин през територията по юж.крайбрежие на Ч. и Аз. море, близо до Крим, или да постигне обрат в боевете в из.част на Донбас. Офанзивата ще раздели контр.от Русия територия на две зони, ще прекъсне линиите за доставки и ще изложи руските бази в Крим на украинска артилерия. Сега воен.ком.предпазва елитните войски от ожесточени боеве в Донбас, те ще бъдат включени в предстоящото контранастъпление. Ако атаката на фашистката craH е успешна, това ще тласне съюзниците на Украйна да въоръжат и финанс

90

Анонимен

преди 1 година

В Луганско направление части на ВС на РФ с огнева подкрепа се опитаха да настъпят близо до Белогоровка, Торской и Невски. Без успех. Артилерийски удари по позиции на фашистката craH в Крахмални, Масютовка, Западни, Двуречная, Кутковка и Петро-Ивановка. Вчера в Угледарския сектор на Донецкото направление ВС на РФ възобновиха щурмовите действия от Николски с цел заобикаляне на града от изток. Днес "Два майора" съобщават:"От 5 часа сутринта фашистката craH по всички направления започна да "шава".

89

Анонимен

преди 1 година

Някои източници съобщават, че е обявена пълна бойна готовност. В близките часове може да започне контраатака на фашистката craH. Информацията все още не е потвърдена. Ако настъплението на фашистката craH не започне днес, тогава в близко бъдеще може й да е факт.

88

Анонимен

преди 1 година

До 90 Ти ли си представител на руската армия или си *** дето не може да си намери място от злоба и комплекси,че е станал такъв.

87

Анонимен

преди 1 година

Главатарят на терористичната организация НАТО Столтенберг: "Въпросът за членството в НАТО за Украйна няма да има значение, ако тя не спечели военния конфликт". Американски пратеник в НАТО: "САЩ очакват Киев да започне контранастъпление през следващите седмици".В Украйна е създадена петиция, в която фашистката craH настояват улица Бажов в Киев да бъде преименувана на улицата на терористката Дария Трепова, убила Владлен Татарски.

86

Анонимен

преди 1 година

До 87....Рашъстите в България не са спечелили толкоз.Просто нещата си стоят както по преди.Гласояете на бившата ,,Атака" се преляха във ,,Възраждане".А Боко ,,евроатлантика" пак си го има за съюзници Не свалиха ли Кирил и Асен именно те.

85

Анонимен

преди 1 година

За нуждите на руската армия, набираме и6pикчии измежду правоспособното русофилско и6pикчийcкo население! Заплащане - в руска валюта!

84

Анонимен

преди 1 година

Завършва подготовката на фашистката craH за контранастъпление. Очаква се допълнителни сили да пристигнат в Ореховския сектор (Запорожка област, контролиран от фашистката craH). Според някои съобщения craHTa може да започнат активната фаза на настъплението през следващите дни. Съобщава се, че рано тази сутрин фашистката craH е обстрелвала от оръдие районите край Мирное и Коновалово (разположени близо до линията на сблъсъци в Запорожка област). САЩ продължават да настояват за офанзива от Украйна.