4

Накратко :

преди 1 година

Турското Про100КирУ Калъча от ППЛГДБТ + загуби изборите от Ердоган,въпреки съгласуването с посолството...

3

Чичо

преди 1 година

Каквито и анализи да се правят истината е една и тя се нарича: ислямска религия. Това е нещото което спечели изборите. За 20 години управление в турция са закрити хиляди свенски училища и на тяхно място са отрити религиозни. Някъде прочетох, че Турция все повече се ислямизира и губи от светския си имидж. Не се лъжете от това което се показва в туристическите центрове и в турските сериали.

2

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече спечели войната срещу руските окипатори, Русия е на колене, икономиката и е рухнала, финансовата система е в колапс, милиони гладни руснаци излизат на улиците да свалят Путин който всеки момент ще падне, само трябва още малко да побутнем и да пращаме помощ и оръжия а също така и военни части жива сила и Украйна ще победи окончателно но българите не могат да го разберат това нещо защото Путин барника в България и разпространява дезинформация и затова требе да се бориме с дезинформацията за да защитим демокрацията и да сапортнем Юкрейн.

1

Анонимен

преди 1 година

И Путин губи, свърши ракетите, руснаците гладуват, и Ердоган губи, и Си Цзипин губи, всички са губещи и лузари, добре че направихме правилния избор и сега сме в ЕС и НАТО и живеем добре в ЕС, ЕС е стабилка, летищата са пълни.