44

Анонимен

преди 10 месеца

абе едва ли целта е да популяризира българската музика, по-скоро изглежда целта е да популяризира нейната си музика и нейното си име и от оня свят... Плаща си да стане легенда с други думи. А не както уж безкористно са го написали, че щяла да популяризира българската музика. Има разлика. Голяма.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Наистина невероятна работоспособност. Възхищавам се на тази жена, въпреки че един концерт не и посетих. През 90-тте тя беше много закъсала и на новогодишно парти гледахме нея и Борис Годжунов на новогодишно парти, но имах късмет да ги гледам. Чудесни артисти.

42

Анонимен

преди 10 месеца

за нея и цялото ѝ наследство/Боже цървула си е *** семенце от Разград какво искате единствено за себе си . Абе лиляно да беше направила фондация за къдърни деца да беше се захванала да ги учиш и се грижеш за можещи беди деца има хиляди в българия а ти мислиш единствено за себе си и твоята креслива музика ако беше къдърна целя свят щеше да те забележи Егоист напомпен от цървулите на БКПпардон Бсп Ужас

41

Анонимен

преди 10 месеца

Нема ли наследници тая баба :)))

40

Анонимен

преди 10 месеца

Българската култура и музика няма да ги бъде . Няма пари вече за тия . Българина е в нета и вижда че има и друга култура и друга музика . Сега тик ток диктува звездите .

39

Чалга до гроб

преди 10 месеца

Азис ако не е там, начи ни стаа

38

Анонимен

преди 10 месеца

Създала е група ***, дето сега живеят на гърба на работещ пенсионер, а след това ще гонят всеки млад изпълнител за авторски права, за да им текат заплатките!

37

Аз

преди 10 месеца

Без да искам да омаловажавам огромните и успехи и народната любов, на която се радва, смятам че Лили Иванова е една от най-прехвалените и преекспонирани български "звезди".

36

hm

преди 10 месеца

Интересно къде се учи в България тоя стил да се възвеличават различни изпълнители. Все едно не става дума за хора, а за някакви полубогове. Звучи смешно. Културен код на няколко поколения българи, сериозно? Защо трябва всичко да се хиперболизира, нямам идея. Айде малко слезте на земята.

35

Анонимен

преди 10 месеца

Най-голямата звезда в българската естрада, безпорно е Емил Димитров. Но не го пускаха, защото беше прозападно настроен и по всякакъв начин му пречеха. Докато Лили Иванова, любимката на Тодор Живков я лансираха непрекъснато. Освен това за разлика от Великия Емил Димитров, който сам си пишеше и песните и музиката към тях, тя няма нито една авторска песен.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Ако прочетете внимателно новината, че видите, че тази фондация има за цел цитирам - съхраняване на творчеството на Лили и опазване на името й за бъдещите поколения. Няма и намек за подпомагане на млади таланти или популяризиране на българската музика! Всичко е насочено единствено само към нейното име.

33

анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 16ид и от

32

Жоро Павето

преди 10 месеца

Тука пак разбирачи, не била творец ''просто ги изпявала песните'' Изпейте ги вие бе, щото Лили е една, а панелкаджии като вас с милиони, вие кат си идете никой нема и да разбере, кво злобеете?

31

пияница мистик

преди 10 месеца

Лили Иванова не е поп, а ЕСТРАДНА изпълнителка. Тя никога не е писала текстове за песните си, нито пък е композирала музиката за тях. Тя просто ги изпълнява, тоест изпява ги :))) И всеки знае, че за да не се плащат дебели данъци, когато реализираш големи печалби, се прави фондация. Така си пишеш разходи и не плащаш нищо. Бил Гейтс да не е балама и още много други като него

30

Анонимен

преди 10 месеца

До ФОНДАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ Е, и?Какво да направи, че да не и УкрдЪт парите, да си ги носи в гроба ли? Що си с шапка, що си без шапка. За изпразнените от съдържание хора няма угодия.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Изпълнител или творец, няма значение. Без конкуренция Лили Иванова е най-голямата звезда на България за последните 50 години. Дали ни харесва или не, така са решили хората.

28

ФОНДАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ

преди 10 месеца

АБЕ ЛИЛИ УМРЕШ ЛИ И ПАРИТЕ ТИ ЩЕ СЕ УКРАДЪТ

27

Респект

преди 10 месеца

Решението да дадат всичкото си богатство за развитието на култура или наука в полза на бъдещите поколения винаги е било решение заслужаващо респект. РЕСПЕКТ за Лили Иванова.

26

Един с Една

преди 10 месеца

Евала ! Българска музика трябва не само инглиш булшитс !!! Чест и прави .

25

Анонимен

преди 10 месеца

Как няма да създаде фондация след като я подгониха данъчните. Държавата има право да вземе всичко на Лили Иванова