94

Анонимен

преди 9 месеца

Жал ми е за вас, ако не разбирате колко вярно е това твърдение.

93

До92

преди 9 месеца

Никакви западняци в Русия не се изнасят, най-малкото заради санкциите. Имиграцията в Русия е най-ниска в цял свят, редом до КНДР. Емиграцията е стряскаща. Да, знам, че бедняците русофили не правите разлика между емиграция и имиграция, ама си проверете.

92

РАЯТ Е В СИБИР...

преди 9 месеца

ЗАЩО РУСКИТЕ РОБИ СА ОЩЕ В БЪЛГАРИЯ...?

91

Анонимен

преди 9 месеца

Русия е страната, където се зачитат традиционните ценности, където се помни историята и се пази връзката между поколенията. Където чувствата между мъжа и жената са искрени и взаимни, където в семейството има майка и баща.

90

Siberian Freedom

преди 9 месеца

Все повече западняци се изнасят цели семейства и се установяват в Русия. Виж ютюб канала Siberian Freedom.

89

Почетните консули:

преди 9 месеца

Дионисиев ни беше семеен приятел, Чепишев ми е познат, покрай тъста му, който ни е семеен приятел. Но никога не ми е хрумнало пак да ходя на Малдивите. Това е пустиня. Според военните наръчници определения е и океанът, полярният кръг, всичко което е пусто и трябват доставки, за да оцелееш.

88

Анонимен

преди 9 месеца

Простете ме, ама 101% от ИТ светилата у нас сме обиколили света. По-скучно и загубено място от Малдивски о-ви няма. Предпочитам кое да е село в Алпите или Родопите пред това. Базирано на 6 посещения. Не ме разбирайте погрешно, ненавиждам Русия, не съм беден бачкер русофил. По-скоро ненавиждам диктатурата там- в големите им градове е супер, около тях стряскаща бананова република, базирано на 22 посещения (нашенският русофил има 0 посещения на Русия).

87

Сата НАТО

преди 9 месеца

Имам приятел американец,мечтата му беше да пътува по БАМ,ако знаете какво е с мотор.Та си я осъществи,беше във възторг .Така,че всеки с приоритетите си в този живот. -----////------ БАМ е жп линия, тьпак...

86

Сата НАТО

преди 9 месеца

Ами затова е толкова красива Кабаева защото е българска татарка ------///------- Кабаева е грозна и трътлеста, и няма нищо общо с българите. В България татарите са нищожна част от процента и живеят в Североизточна България.

85

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с визите за САЩ, отмениха ли ги, след 30 годинини 6лизане и целуване на американски *** българите могат ли свободно да пътуват без виза в САЩ както западно европейци, или българите ги бройкат нещо хора втора ръка?

84

Анонимен

преди 9 месеца

Цитирам: "Банката на БРИКС се е отказала от инвестиции в Русия заради западните санкции" и "Банката на БРИКС се насочва към местни валути, но не търси дедоларизация" --И тия щели да сменят световните правила хахахх

83

Ти май не си бил там

преди 9 месеца

До Анонимен 77Малдивите са едни коралови рифове, върху които се е натрупал пясък. Там освен да блееш към хоризонта, да се гмуркаш, и да любиш нова млада любовчийка - няма какво да правиш. Всяка година океана ги залива все повече и до 30 г. няма да ги има. Не е за семейна почивка, а и повечето луксозни хотели по островите я забраняват. Не допускат деца и домашни любимци, щото не могат да ги опазят. Като добавим и пътя, както и чесовата разлика - по-добре Сейшелите. Там поне няма часова разлика.

82

Анонимен

преди 9 месеца

До84.Ами затова е толкова красива Кабаева защото е българска татарка.Другата суперкрасавица която е бг татарка е Ирина Шейк.Баща и е бг татарин.Въобще между българи и руснаци се получават много красиви деца.

81

az

преди 9 месеца

всички русофили са добре дошли да идат в новонасранск

80

Анонимен

преди 9 месеца

Малдивите потъват и океана ще ги залее след 1-2 г. Населението бяга в Индия.

79

Сът

преди 9 месеца

Бас ловя че тази министърка не е стъпвал в русията,но е всяко лято на Малдивите иили подобна дестинация. Тук като родните росоробии. Много убаво било в русията,*** никой не иска да стъпи там хахахах

78

Подкрепям 73

преди 9 месеца

Точно така

77

Тази

преди 9 месеца

Леля нещо се е объркала горката

76

Анонимен

преди 9 месеца

До74.Да зареже суперкрасавицата Кабаева заради този австрийски крокодил?Путин трябва наистина да се е побъркал ако го е направил.Ъпсурд!

75

Анонимен

преди 9 месеца

В Русия по- добре от Малдивите?! Тази е луда и лъже!:)