95

Анонимен

преди 6 месеца

От Дойче Веле казаха, че Германия изобщо не е дигитализирана, почти нищо не е направено в тази посока. Бг май са по папи от папата. Всички препоръки вероятно ще бъдат изпълнени първо тук, Бг евентуално ще са опитните зайчета. Онези хора там, едва ли ще се примирят с всичко. Дигитализирани били ама Дойче Веле го казва, че Германия е много назад във всичко, Бг за къде се е разбъркала, ако е толкова хубаво Германия и Франция и др вече да са го направили.

94

Махайте е рецептата

преди 6 месеца

Не я искаме

93

Анонимен

преди 6 месеца

Оууу, какви сме модерни! А какво правят хората, които не са се записали при джи-пи-та или са безработни и здравнонеосигурени? На тях им е забранено да се разболяват. Иначе нема рецепти и шуро-буро.

92

Ти Ел. Рецепти си

преди 6 месеца

Ги навирайте къде слънце не огрява

91

Да допълня...

преди 6 месеца

До ФлякФ 123 Надявам се Габриел да премахне тази глупост. Да останат само антибиотиците.

90

Чичо Манчо

преди 6 месеца

До Анонимен 125 Сигурен ли си че пиеш истинска вино ? Купувам си от Кауфранд широка мелнишка лоза. Пет литра за 11 лева. Опитай. Стига с тези менте киселяши.Тази година вино , до година оцет.Наздраве.

89

Пенсионер

преди 6 месеца

Спрете се бе. И аспирина ли ?Само за антибиотиците съм съгласен , а за останалото не.Лекарствата без рецепта да си останат.Правите всичко възможно , да ни е максимално гадничко. И за аспирина ли да годим при джипито ?

88

Анонимен

преди 6 месеца

Само хората без образование и без самочувствие се изживяват като знахарки и баячки.

87

ФлякФ

преди 6 месеца

До края на другата година Я камилата,я министър Хинков.

86

Анонимен

преди 6 месеца

Ясно разбрах кой си. От здраве да не се отървеш от здраве наздраве.

85

Анонимен

преди 6 месеца

Това не е здравен форум и не е хоремаг. Изчезвай от тука пиян ли си.

84

Анонимен

преди 6 месеца

Целта на мероприятието е Проследяване и те не я крият. Аз за пръв път това Проследяване го чух от Урсула по време на Ковитодеветнайсе.Тя каза тогава Проследяване Проследяване Проследяванв това му е цаката.

83

до 110

преди 6 месеца

Защото целта е да ни изтребят.Грам не им пука за нас!Прекалиха по всички линии.Дано по бързо се освободим от тези,защото чашата прелива.Търпението се изчерпва.

82

Анонимен

преди 6 месеца

Най- разумно и приемливо е да се изписват както електронни, така и хартиени рецепти, като хартиените се дигитализират в аптеките. Така е навсякъде. Не разбирам защо се правим на интересни и комплицираме нещата.

81

Баба Гица

преди 6 месеца

За ацетизалче за туршията ще трябва ли да ода до личния лекар чадо? Че в наше село си немаме.

80

Мдаа

преди 6 месеца

И лекарствата ви спираме. следва месото - ще го заменим с прах от скакалци. ракията (пардон одеколона) и фъшкиите с филтър засега ще останат, че трябва да ни робувате все за нещо.

79

Анонимен

преди 6 месеца

Тях не ги интетесува ние какво правим понеже ние не протестираме защо да ги интересуваме. Но с е-направления и с е-рецепти ПРОСЛЕДЯВАТ всичко.

78

Е как пък станахме

преди 6 месеца

На първо нясто по антибиотична резистентност ? Значи сме на 1-во място по вътреболнични инфекции --защото във болниците ще е пълно със бактерииубиици ха те полази и доживот няма отърване ! Доколкото знам във други държави има такова нещо дори съм гледал филм за гора заразени във болници и как се живее после. И да спрем да пием антибиотици пак може да пипнем резистенни бактерии защото има гора живеят къде ли не и циркулират и пренасят всичко така че това е положението .

77

Анонимен

преди 6 месеца

Така както го разбирам аз, Бялата мафия ще направи така, че да следи по всяко време кой лекар изписва Правилните /скъпострувашите лекарства/ за да може при нужда да му среже крилата. Послушните лекари, които изписват Правилните лекарства ще ги поощряваме а тези които имат все още морал ще ги "сготвим". Отврат! Разбира се така лекарите които дерат кожите на Българите ще може с точност да получат процента си от Господарите, нали?

76

Анонимен

преди 6 месеца

В неделя не продават лекарства по здравна каса защото тя самата не работи едното а другото че не винаги една аптека разполага с магистри за съботно неделните смени но само магистър фармацевтите работят по ЗК.