7

до 5

преди 13 години

Не ми се вярва службите да и платят гаранцията.Наистина за тях това са джобни пари, но тая е дребна пионка, винтче в системата. На червените другари за такива не им пука. Дори и $5 им се виждат много за някакава си от масовката.Справка - олигарсите и будалите, които им гласуват за подставените им политици.

6

Аз

преди 13 години

"Решението за освобождаването им под гаранция беше отложено. " Еи тея амеракнци ще се объркат,еиии ...

5

Анонимен

преди 13 години

"Съдията разреши промяна на мярката само за Пелаез. Тя може да напусне ареста, ако някой плати гаранцията й от 250 000 долара."Много ясно, че "службите" ще и платят гаранцията. За тях това са джобни пари.

4

Анонимен

преди 13 години

Едно време шпионите са висяли по дърветата по целия свят , или с краката нагоре или с краката надолу .

3

Kire

преди 13 години

БИН ЛАДЕН явно се е поминал...Затова изплуваха "Шпионите от съседната къща"Хамериканците все нещо трябва да ги застрашава, иначе почват да мислят за 'СВОБОДАТА' си...

2

Тъй, тъй ...

преди 13 години

Баф мааму и смешните "шпиони".9 от 10 души с най-сериозно обвинение "пране на пари" :)Видно е, че са били хора на КГБ, ввнедрени са като нелегални, но явно всичкото им "шпионство" е в това да перат пари .... на "службите".Което от десетилетия е основно занимание на хората от "службите". Тия с горещите сърца, хладния ум и чистите ръце. Дето работели само на ползу роду.И при руския оригинал - "майчицата" КГБ, и при българското отроче ДС - едно и също.К'во станА с лустрацията? :(

1

Анонимен

преди 13 години

Освободили арестуван, който е заподозрян в шпионаж ? Егати правосъдието, да не става въпрос за ВСС на България? И там ли има "наши" хора?