176

До анти комунистите

преди 12 години

Защо си измисляте враг с който да се сражавате. Какъв комунизъм сега ви гони ? Стига с това онези виновни , другите по виновни, ракетата била крива. Дайте да мислим за бъдещето стига с това минало.

175

КОМУНИСТИТЕ...

преди 12 години

..НАПРАВИХА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СТАДО , ОЩЕ НА 9.09.44г. , КОГАТО МУ ВЗЕХА ПАРИТЕ И СОБСТВЕНОСТТА ВЪРХУ ИМОТИТЕ...СТАДО ОТ "***-ПРОЛЕТАРИИ" ,КОИТО СИ ПРОДАВАТ РЪЦЕТЕ И *** ЗА ПАРИ И ПАРЧЕ ХЛЯБ!ДОКАТО ИМА ТОВА "ПРОЛЕТАРСКО МИСЛЕНЕ"---ВСЕ ЩЕ ИМА ХОРА КАТО ХЕРСОНСКИЯ *** ,ГОЦЕ, ОВЧИЯ ...ДОГАН И ДР. ,КОИТО ДА МУ ПРЕЧАТ ДА ВЪРВИ НАРАВНО С ДРУГИТЕ НАРОДИ ОТ ЕВРОПА!ВСИЧКИ НА ИЗБОРИ ,БЪЛГАРИ!ТАМ Е ИСТИНАТА!

174

поля

преди 12 години

Първанов си играе с думите, и ако поемем неговата игра все едно да кажем - как може да се отрича едноличното управление на Бойко, след като с еднолично управление построихме Козлодуй и Нефтохим:-)) Ше ги у демагозите умници

173

Анонимен

преди 12 години

176Ами *** си като гъбен мицел. Цитирам те :' Колкото по малко се говори за едно уродливо минало (фашизъм и комунизъм) толкова по бързо ще бъде забравено и погребано'

172

До 172

преди 12 години

Да познаваш историята и да се поучаваш от нея е едно, а съвсем друго е да живееш само в историята ! Дано сега поне да ме разбереш какво казвам.

171

Анонимен

преди 12 години

Проверка на Националната агенция за приходите (НАП) в 37 дружества на условно осъдения за укриване на ДДС крупен енергиен бос Христо Ковачки е открила укрити и неплатени данъци и осигуровки за близо 100 млн. лв.++++Гоце, кажи за Ковачки, драги ми 'социален' президенте !

170

Анонимен

преди 12 години

173Ако Дянков е 'мекия' то Гоце е 'Капещия' :))

169

МоРсКи

преди 12 години

Ами той Дянков-мекия скоро ще вкара цяла България в музея!

168

Анонимен

преди 12 години

171Ами за съжаление, *** си като гъбен мие. Народ, който не познава историята си е осъден да я повтори. Трябва да се говори за соца и какво наистина беше той - робски строй! Трябва да се помни истината, защото *** *** с течение на времето размиват истината и фалшифицират историята. Набий си го в кухата гъбясала тиква.

167

До 165

преди 12 години

Ами за съжаление не прозре какво съм написал ! Колкото по малко се говори за едно уродливо минало (фашизъм и комунизъм) толкова по бързо ще бъде забравено и погребано. Колкото повече се говори за него толкова по се възражда. Да срам ги е германците от това но помисли има ли германец, чието семейството да няма загинал на фронта през втората световна война. И този факт правили ли и съвременните германци фашисти ?

166

Анонимен

преди 12 години

162Немците се срамуват от нацисткото си минало и не искат вече да си спомнят за него,докато такива *** като теб непрекъснато се опитват да ни върнат в не по-малко престъпното ни комунистическо минало.

165

norm

преди 12 години

Не зная колко са на брой платените от четата на Кутев-чашката във форума,но забелязах с какво ожесточение слагат минуси на всеки факт от миналото и настоящето.Само от това можем да си направим извода,че между БКП и БСП няма разлика,а уж се бяха променили.Разбрахте ли сега,че докато има такива овце в стадото,които сляпо следват крадливите си лидери и са готови да се върнат в миналия век,нещо,което червените олигарси най-малко от всички ни желаят,ще ни бъде трудно да се придвижим напред.

164

Демокрация

преди 12 години

Защо не видите филмите за купуването на гласове по време на избори ? Плювам на това и това не е демокрация според мен. От години и за напред ще ни управляват мошеници облечени в костюми. А понеже сме *** народ остава и ПАПАТА да се яви на избори и него да си изберем.

163

ааааа

преди 12 години

Седефчо, винаги ще си останеш гадно и нагло ***.

162

Никола

преди 12 години

Гоце, ти си неадекватен !

161

Анонимен

преди 12 години

162Прост си като гъбен мицел. Германците се СРАМУВАТ от този период от историята си. Набий си го в кухата тиква - изпитват огромна вина за избиването на милиони хора !

160

Анонимен

преди 12 години

Седефчо Баба само за вкарване си мисли ама този път кумина е негов!

159

Анонимен

преди 12 години

"Много исках през тези две години външното министерство да има такава активна и твърда позиция. Това обаче отсъстваше, когато трябваше да се защити интересът на България по темата "Шенген", посочи Георги Първанов.++++Гоце, трипера ти е изпил мозъка, ако наистина си казал такова нещо. Налице е последователна и съществуваща политика по темата Шенген от ГЕРБ, за ралика от партизанските ти другарчета.

158

дфг

преди 12 години

А като си пишем какво е било на запад по време на комунизма в България. Нека някой да намери германец дето да плюва така хитлеризма, както ние плюваме комунизма. Няма да намерите такъв, да всеки го отрича но не плюва. А защо ли ? Защото са нация, а не пасмина като нас за жалост !

157

Кънчо

преди 12 години

Ту му млякото горещо,ту пък друго нещо ...