11

Анонимен

преди 8 години

Тябва да стане като в Европа щом носиш нож с повече от 4 см острие си терорист.

10

Ауслендър

преди 8 години

Познавам много хора,които са с двойно гражданство и са се отрекли от България, точно заради тия аномалии. Започвам и аз да се замислям сериозно за това... няма по низък народ от християнския свят като нашия!

9

Анонимен

преди 8 години

Само разрешаването на носенето на късо огнестрелно оръжие ще промени нещата. В САЩ в тези щати където това е разрешено хората са много ЛЮБЕЗНИ един към друг. Друго решение няма. Или ще откриваме топлата вода !?

8

до 6

преди 8 години

За самозащита има спрейове тоя си е носил бокса за да ходи да убива някой.

7

Анонимен

преди 8 години

Наказание с побой до смърт трябва. Но съм сигурна,че ще се отърват,както всички други....Мир на праха на Тошко и съболезнования към семейството,близките и приятелите му.

6

Мунчо

преди 8 години

Братята са нападнати от Тодор, действали са в афект и самозащита, оказали са съдействие на полиция и прокуратура, убийството е по непредпазливост, и за това нашият справедлив и безпристрастен съд ще ги осъди на 3 години пробация/ тоест условно/.Гарантирано от ГЕРБ!Аз, *** и диота от "Под игото" ви го казвам!

5

Анонимен

преди 8 години

ако беше емигрирал щеше да е още жив

4

Анонимен

преди 8 години

Значи да се намесят и тях да убият тъй ли ? Защо няма проверки за хладно оръжие в Европа ако ходиш с нож или бокс и те хванат отиваш във затвора тоя ако знаеше че отива в затвора щеше ли да носи бокс ?

3

Анонимен

преди 8 години

До гневен...и тогава убитите щяха да са много повече...

2

гневен

преди 8 години

Прав е кмета - зяпащите и снимащите са съучастници в това гнусно убийство. Колко ли от тях си дават сметка с *** глави, че могат те да са на мястото на момчето утре.

1

Анонимен

преди 8 години

Защо храним 70 000 полицаи на кой са нужни другарю градоначалник сам казваш че е еежедневие колко началници на РПУ-то си уволнил и защо сам не си подаваш оставката не се справяш с работата си, защо да ти плащаме заплата.