60

Анонимен

преди 7 години

Газ до дупка с жалби и съдебни дела, ако трябва в Страсбург! За това сме на този хал, защото ни тъпчат, а ние си мълчим за по-лесно... Ами ще ни тъпчат. Овце с овце... Станете ги изметете най-после тия корумпирани мутри псевдо демократи! Докога ще търпим това унижение и произвол на всички нива на управление??? Няма ли край тази овча търпимост??? Роби! Вие сте едни жалки роби! Вижте гърците, вижте французите -- скъсват се от протести, докато им се чуе гласът! Овце с овце заспалии

59

:(

преди 7 години

Уволнение за куката и жената да подаде иск в съда. Само така ще станат хора тези тюфлеци. За едно билетче ще убие човек?!?!???!?!? А като видят джиповете на мутрите, се правят на храсти и гледат встрани :) Гласувайте пак за диктатора-мутра и ще ви разстрелват за 1.6 по улиците. *** народ.

58

Сп???нс

преди 7 години

направих си труда да погледна цените на картите и са по 50лв за всички линии и 20 за ученици направо незнам от какво се оплаквате ,нали в София взимате големите мангизи

57

Анонимен

преди 7 години

Да ве *** у племето тата. Ско. Не ми казвайте че не сте тата. Ри а българи защото Хан Аспарух нее българин такова племе не съществува. Личи си ви по обноските айдуклука и по територията селенжърска.

56

ейййййййй

преди 7 години

До ИванчоГлупости на търкалета!

55

А ,СТИГА ,БЕ....

преди 7 години

....с тия ЛАКЪРДИЙ ЗА ..."СКЪПОТО БИЛЕТЧЕ"!!!!!ТУКА У СОФЕТО ---Е ТАКА!!!!!!!КОЙТО НЕ МУ ОТЪРВА -----ДА СИ ХОДИ НА СЕЛО !!!!!!!ТАМ---Е БЕЗ ПАРИ !!!!

54

Анонимен

преди 7 години

купувайте лют спрей и да ги почваме, кой кого стана положението. няма такава държава! няма такова унижение! какъв 21 век, какъв ЕС, какви 5 лв. в Африка има по-напреднали държави, да не говорим, че Румъния, Македония и Албания ни изпревариха... Тиквун ВЪН! ОСТАВКА! МАФИЯ! КОЙ????

53

ха

преди 7 години

Какви полицай са това,срам за професията заради такива катили хората ненавиждат полицията,браво на човека който е заснел случая.

52

Анонимен

преди 7 години

ВОЛЯТА НА МАСАТА ОТ СЛАБОУМЕН НЕВМЕНЯЕМ НАРОД ГЛАСУВАЛ ЗА БУДАЛИСОВ И ХАРЕМА МУ Е ТАЗИ !!!!

51

Анонимен

преди 7 години

Не знам защо в София имате толкова скапана система за билетите. Направете го като в другите градове- влизаш в автобуса, идва контрольора, плащаш му, къса ти билета и готово, ако не плащаш идва шофьора с манивелата или винкела и те сваля от автобуса. Няма нередовни римляни.

50

Иванчо

преди 7 години

Правилно са постъпили полицаите. В нормална държава тази жена щеше да е закопчана и в ареста. Не се подчинява на полицията. Няма никакво значение дали има билет или не. Щом и искат лична карта и заповядват нещо - е длъжна да го прави!!! И правилно са казали полицаите , кибиците да мълчат защото не са компетентни.

49

цирк

преди 7 години

Едни търтей ще пазят други търтей жестоко а?

48

НЕМА НАСИЛИЕ!!!!!

преди 7 години

ЗАКОНА ---ТРЕБВА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВА!!!!!КОЙТО НЕ ЕБ"""А ,ЗАКОНА-----ПОЧВАТ ДА ГО ЕБ"""Т , НЕГО!!!!ТРЕБВА ДА СВИКВАТЕ ,БЕ...ХА,ХПА,ХАААААААААААААА.....НЕМА ДА МИ СЕ ПРАЙТЕ НА ...."ГОЛЕМИ ДЕМОКРАТИ"!!!!!!

47

Анонимен

преди 7 години

АКО ИМАТЕ ЕЛЕКТРОННА КАРТА ЗАРЕДЕНА СЪС 10 ИМПУЛСА ЗА ПЪТУВАНИЯ ДОРИ ДА НЕ СТЕ Я ОТЧЕЛИ С 1 ИМПУЛС АКО СЕ КАЧИТЕ В ТРАМВАЙ ИЛИ ТРОЛЕЙ КОГАТО ДОЙДЕ КОНТРОЛА ЩЕ ВИ ТАКСУВА САМО С 1 ИМПУЛС ОТ КАРТАТА ВИ А НЕ ДА ВИ ИСКА ГЛОБА В ДЕСЕТОРНИ РАЗМЕРИ!!!!

46

Сп???нс

преди 7 години

Онемявам с тези селски истории , ПОЛИЦИЯТА да се занимава с редовността на пътниците !? Излиза че в един автобус има : шофьор 2-*** контрольори 2-*** полицаи и как да не е на загуба това предприятие Да се направи Както е по света : качваш се от първата врата дупчиш и заминаваш назад и без това се губи много време от блъсканицата на слизащи и качващи се от всички врати

45

Анонимен

преди 7 години

ако си беше търсила билета две минути преди да се качи в автобуса немаше да я свалят,пък и много истерично крещеше което ме навежда на мисълта че е нещо гузна........а и да не забравя СУФИАНЦЪИ нали сте хайлайфа на балканите бре що мучите кат телетъ за некви 80 евроцента за билетце......кат ви не харесва елате при нази у село де се возим на коуело или на жива магарешка тяга и де 500 лева на месец са мечта,ами така е повече зимъти повече бъркате у джобу за билетце...нема начин..

44

Анонимен

преди 7 години

"Не снимах от началото, не се вижда лицето на побойника, току виж и мен ме набият...", завършва разка си тя."Току виж и на тебе да ти поискат личната карта и да те дръпнат от автобуса (по твоите критерии да те спукат "бой"). Стига лиготии.

43

Анонимен

преди 7 години

Колко прос трябва да си, да седиш на седалката и да обясняваш, че не си имал време да си перфорираш билета. Имала време да седне, а нямало как да се самотаксува. Е, извинете... И когато униформен полицай ти поиска легитимация, това е законно.

42

Анонимен

преди 7 години

"Ето на какво станах свидетел днес в автобус 49, на спирката на завод "Нестле" полицай би жена,"Айде, айде, бил я, стига преувеличава. Грубо я дръпна ама това не е бой, дори не я е ударил.

41

!?

преди 7 години

не знам до колко е законно да се снимат полицаи , в някои държави е недопустимо да се разпространяват такива клипчета и се носи отговорност-наказателна , значи.