20

БИРАТА МИШКО

преди 7 години

Я познайте КОЙ,КОЙ...КОЙ ,КОЙ ще "БРОИ" бюлетините... -); -); -))))) айде че бързамЦЕЦООООУ

19

Анонимен

преди 7 години

Те в последно време едни фаворизирани водещи по разни телевизии унизително лакейски работят за Бойко Безалтернативний! Един чак е заприличал на Пъпеш от слугинаж, а пъпеша е роднина на тиквата. Да не говорим за Референдум по БНТ. Там всички проучвания са поне с 0,5% в полза на правата партийна политика.

18

циник

преди 7 години

Дреме ми Кой е 1 и Кой 2! ПИТАМ КЪДЕ СА ПАРИТЕ??? - първо 16 000 000 000, второ 5 000 000 000, трето 2 000 000 000 ... ПОЖАРНИКАР казвай КЪДЕ СА ПАРИТЕ???

17

Анонимен

преди 7 години

Един тъ.панар водещ преди 3-4 месеца попита Слави Трифонов дали ще се кандидатирва за президент,а Слави му казва: Да съм казвал някъде че ще влизам в политиката? И така като ме гледаш ако съм влязъл в политиката бих ли искал да съм президент, като той реално няма никаква власт в Държавата? Оня го гледа тъпо като овца.

16

:)

преди 7 години

Глупости на търкалета. Освен гербавите Калинки и семействата им, никой не иска и да чуе за Тиквата. Макса му е 10-15%. Подготвят ни за изборната манипулация, която ще направят. Дават кеш на "социологическите" агенции да лъжат, после сменят бюлетините и постигат "победа". Това е мутренско-ченгесаро-комунистическия стил на ГЕРБ.

15

Анонимен

преди 7 години

Дългия изобщо няма да се занимава с президентски избори, целта му е да направи преди парламентарните партия и да смачка Тиквата. В момента 30 % за Дългия и 20% за Тиквата- това е от най-престижната агенция в Европа за проучвания нагласите. Белгийска.Тиквата трепери вече от Дългия, въпреки че не направил партия. какво ли остава ако направи- Тиквата ще е на.сран буквално.

14

дръндрън

преди 7 години

Това по-скоро е било търг с наддаване, а не социологическо проучване. "Сова-Харис", кого баламосвате??

13

българин

преди 7 години

БОРИСОВ Е ГУБЕЩ,ОСОБЕНО СЛЕД ВЧЕРАШНОТО РЕШЕНИЕ НА КОНСТ.СЪД.ПРОУЧВАНЕТОЕ ОСТАРЯЛО.ИМАМ ЧУВСТВО,ЧЕ НЯКОЙ ИСКА ДА ГО ТУРИ НА ДИНЕНА ***!

12

зяпнал

преди 7 години

Добре де, заклевам се аз не познавам ама нито един човек, който да е фен на тиквата. Нито от интелигенцията , нито от матр'яла, ама нито един.Абе къде са тия дето ги питат разни сови и бухали като си правят соц. проучванията????

11

Георги Шопов

преди 7 години

След президент *** Редно е следващия да е тиквата предложила ***.

10

анализ

преди 7 години

Прогнозата за под 50% гласуващи, показва че на българина НЕ МУ ПУКА , за новият закон "задължаващ" го да гласува, под заплахата от "лишаване от право на глас"

9

Анонимен

преди 7 години

Този вот няма е под 50% на някой много му се иска

8

koko

преди 7 години

Демек с 10% от гласовете на България.

7

анализ

преди 7 години

Под 50% от българите ще гласуват на предстоящите избори---Под 50 ли ? Според мен - няма да са повече от 30% !

6

Анонимен

преди 7 години

И след като разбраха, че ДПС не е сигурно как ще гласува, днес съда услужливо регистрира партия ДОСТ, която ще подкрепи Герб.

5

Анонимен

преди 7 години

Ще минат ли през конституционния съд ?!?))))))))))

4

Анонимен

преди 7 години

'Айде-е-е, почнаха да ни "работят"!Ама нали банкянският тиквун заяви, че не му е приоритет? Или пак фурнаджийската лопата се завъртя?Нали като беше кмет казваше за президентските избори: "На мен тия са ми най-лесни."ВЕРВАЙТЕ МУ! Ще видите!

3

Анонимен

преди 7 години

Съгласно така посочените резултати от изследването за ББ ще гласуват 35% от под 50% избирателна активност, което значи, че реалното одобрение за него е около 17%. А всички социолози казват, че реалната подкрепа за ГЕРБ е по-ниска отколкото за лидера им!Значи е време за нови избори, най-късно на пролет!

2

Дядо Мраз

преди 7 години

Нямаше ли закон, по който се задължаваше когато се представят такива социологически проучвания, да се пише кой ги е поръчал. Нещо не намерих поръчителя.

1

тапак

преди 7 години

значи първите шест събират сто и няколко процента, после още няколко по около петнадесет.пълна поръчкова порнография е тази статия.