67

Schutzstaffel

преди 7 години

Във рамките на 14 хода мат. Наврян във ъгъла.

66

аа

преди 7 години

Много непочтено от Обама, проблемът е в "национално одобрените ислямисти", ал нусра и т.н. Много наивна работа. И все пак - по-добре наивност отколкото готовност за нова война :(

65

Schutzstaffel

преди 7 години

Можеш ли да матираш цар. Със два коня, и друг цар?

64

ШАХ И МАТ

преди 7 години

САЩ си назначават президенти в източна европа и арабския свят , а пък Русия си назначи президент в САЩ и това ако не е възмездие.

63

Schutzstaffel

преди 7 години

Пишеш глупости. Във Германия можеш да се "класираш" веднага за шифЬор на LKW . Стига да си профи. Голямата лъжа е, че тука някой чака лордовете от някъде си, да му пълни торбата със пари. Искаш имаш. Не искаш, аут. Тия които ме пращат във Сибир лека ви нощ. :)))))))

62

ГОГО

преди 7 години

Всички които пишем тук знаем много добре коя икономика е по-работеща,ама някои от нас се правят на интересни и плюят по запада.Нека да сравним само:Северна-Южна Корея,Източна-Западна Германия...

61

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Шшшът ! Тихо, Мънки ! Л.айната в Сирия точно вие американците ги забъркахте.Сирия си беше една светска и доста добре подредена държава преди да се намесите вие там. Факт !

60

Анонимен

преди 7 години

Гого няма ткова нещо, грешно си разбрал. Никъде вече не е приказка, просто ти казвам от опит , че няма как дори и да искат някои да работят в Русия. Първо е езика като проблем. Там не са толерантни към това. Второ има много квалифицирана ръка. Един камионджия взима 1500 2000 долара. Шеф на клон на банка е около 2500 до 3000. Това са реални цифри. Не идеализирам, има и много бедни хора. А ти в сащ ходил ли си да видиш каква мизерия има. Тук в бг даже е трудно да се повярва как живеят някои там !

59

В РУСИЯ Е ИСТИНАТА

преди 7 години

САЩ вият на умряло, защото плановете им за Сирия рухнаха като картонена кула.

58

ГОГО

преди 7 години

Да бе повярвах ви!Искаш да кажеш,че в Русия е толкова приказно че сте недостойни за там и затова ходите в "прогнилия запад".Брутално жалка болшевишка пропаганда!

57

Ласло Гоголак

преди 7 години

Много ми е смешно като пишат илитерати. Сащ били най голямата икономика. Всичко е балон бе. И статистиката също. Вижте структурата на икономиката им. 78% е обслужване, няма никакво производство. Всичко се прави в китай. Виртуални кинти в компа. Каква е тая икономика която произвежда по малко отколкото харчи???? Алоооо я да се върнем в чсовете по икономика. Всички плямпат пропагандни трели за това колко била стабилна икономиката. И аз да имам в гаража печатница и аз ще съм стабилен..... хахх

56

Анонимен

преди 7 години

"Русия се е намесила, за да помогне на Доналд Тръмп да спечели президентските избори в Съединените щати. Това предаде Ройтерс, като се позова на вестник "Вашингтон пост"."И как точно е повлияла на избирателите, под дулото автомат е принуждавала американците да гласуват за Тръмп? Че то ако руснаците могат да правят това, значи могат да правят каквото си поискат със САЩ. Ставате комични с напъните си да демонизирате Русия.

55

Яни Гоголак

преди 7 години

Гого , ходим на запад защото в русия не можем да се класираме и за шефиори. Там хората са умни и няма толкова празни места за чистачи и миячи. Колко от нас знаят руски добре. Ако не знаеш езика забрави да бачкаш, не е като в Америевропа сбирщайн *** дето пелтечат и им дават да ринат говвна., само и само капитализъма да печели. Я *** в Русия да турсиш работа. Масово образовани и умни хора дори и за нископлатените работи. Къде ше се класираме ние с килийното образование

54

Анонимен

преди 7 години

"Обама призова за разполагане на безпристрастни международни наблюдатели в Алепо."Превод: Обама призова за разполагане на безпристрастни международни марионетки в Алепо, козируващи на Вашингтон.

53

Анонимен

преди 7 години

"Сирийският президент Башар ал Асад не може да спечели легитимност с кланета"Кланета на кого бе ***? Ти как ще процедираш ако въоръжена групировка завземе части от САЩ и ги обяви за своя територия? И кой си ти, че да поставяш под въпрос легитимността на законно избраният президент на Сирия?

52

Arsene Wenger

преди 7 години

Как се храните с глупости.И двете държави са ужасни,но няма какво да се направи.Навсякъде сеят войни и разруха за техните интереси.Едните са се сдушили с Асад,другите сърдити че ще им отнемат няколко кладенеца.Едните се оплакват от кибер атаки,докато те подслушват и следят държавните глави из Европа.И това е само началото...

51

Schutzstaffel

преди 7 години

Пожалил ги. Бил. Механизираната армия срещу мужиците. Професионалните победители срещу селяците. Хитлер е ***, нападнало единствената друга държава, която би му била естествен съюзник. Сега се радвайте на бежанците. Тия потенциали, са дълбоко във бункерите. Всяка изстреляна балистична ракета изпраща сигнали до останалите. Старт:))))

50

ГОГО

преди 7 години

Хубави или лоши Съединените щати са най голямата икономика в света(е скоро ще бъдат изпреварени от Китай).Пред тях и ЕС,Русия е икономическо джудже.

49

ГОГО

преди 7 години

Вий русофилите им ядете *** на руснаците.Вий дето и *** им лижите.Марш в Русия негодници продажни.Като е толко хубава Русия,що се назапад ходите?

48

ГОГО

преди 7 години

Никакъв потенциал няма Русия да се противопоставя на НАТО.Русия се провали икономически и технологично.Една военна индустрия само имат,но са икономически провал.Само една Калифорния има по-голям икономически потенциал от цяла Русия.