14

Анонимен

преди 7 години

Мога да прочета по максимумче 3 умалителничкички в едно изреченийце преди да се изстреля струйка повръщничка от устичката ми.

13

Анонимен

преди 7 години

Разтърсваща история. Безумен край на един живот. Нямам думи просто. Почивай в мир, дете!

12

emiliaaaa

преди 7 години

Почивай в мир слънчице!

11

Джони Холидей

преди 7 години

Не знам какво да кажа сърцето и душата ми плачат почивай в мир приятелче бог да се смили над душата ти миличкото ми АНГЕЛЧЕ.

10

до 6 Анонимен

преди 7 години

Щом като всеки от нас е "виновен" защо гадните чиновници стоят на държавна хранилка ?! Да се махат и тогава "ние"(всеки от нас) ще поемем отговорността ! Както и в случая парите да лечение са събрани от дарения, тоест от "нас" и не са дадени от тези от които трябва да бъдат дадени по закон. Следователно те са там, за да изкарат до пенсия от служба на служба, само не е ясно на кого служат !

9

ПИПИ

преди 7 години

МНОГО голяма болка мъка .Моите съболезнования.

8

Анонимен

преди 7 години

Разходете се около министерствата в София и вижте какви съсели работят там, тия съсели ни казват как и с колко да живеем, а на мен ми иде като видя накой такъв да му пръсна "каската" както си крачи насреща ми.

7

Момо

преди 7 години

Стига сте търсили виновни! Ако сте прочели статията сте разбрали, че е имал прогресивен тумор. Предвид крехката му възраст това е странно, но не е някакво чудо невиждано.Дори и да имаха пари за лечение в чужбина едва ли изхода щеше да е по-различен.Станалото - станало.Моите съболезнования за родителите! Дано се отърсят от мъката и да продължат напред.

6

Анонимен

преди 7 години

Всеки един от нас е виновен. "Гадните чиновници" са наши познати, роднини, приятели и съседи...не падат от небето, а "скапаната държава" е това което всеки един от нас прави когато никой не го гледа.

5

Анонимен

преди 7 години

Чиновниците, които забавиха лечението му, а и това на много други дечица, дали спят спокойно нощем? Почивай в мир, малко ангелче!!!

4

Анонимен

преди 7 години

Ваксинирайте ги против хепатит В още преди да проплачат тоест до 24 часа след раждането. Това е резултата. Майката предполагам и тя има всички възможни ваксини. В цял свят ваксинирането започва след 2-годишна възраст и то по желание на родителите - само в България са някаква сатанинска секта.

3

лошо

преди 7 години

Колко народ си отиде заради разни гадни чиновници,до кога ще продължава това?

2

Плавник

преди 7 години

Няма нищо по-ужасяващо от смъртта на дете.Почивай в мир малко ангелче.

1

Ами...

преди 7 години

Почивай в мир ангелче! Сила и кураж на родителите!