177

Анонимен

преди 7 години

Аз знам, че миналият Януари сметката ми за тока беше нормална. Тогава ГЕРБ бяха на власт.Този Януари сметката ми е двойна. Сега Радев и БСП са на власт.Ясно е за кого ще гласувам спиред джоба си.

176

Анонимен

преди 7 години

Областните управители са реална изпълнителна власт. Значи комунистическата ви теза, че Радев не управлява се разби на пух и прах.Нещо като независимият инициативен комитет за издигането му, където бяха Елена Йончева, Христов и Тома Томов, които веднага сега са кандидат депутати от БСП.Нищо друго не сме очаквали от вас комунистите!

175

Анонимен

преди 7 години

Му-ха-ха, виновен бил Радев??? Малииии, кой плаща на тези суляци да пишат тези глупости? Цялата герберастка дружина пълна с платени троляци иска да внуши, че падна Рапона и други били виновни. Кога бе мишоци е направена проверката, кой управляваше, Тиквока, а министър беше Куневица. И кой ви плаща да пишете, че Радев има вина? И каква е тя? Краденето, измамите, калинките на ГЕРБ, простотията им която в чутовна са причина. И лакомията. Цацаров къде е, защо мълчи? 350 милиона ще загубим?

174

един друг

преди 7 години

Все по-добре става. Спрени еврофондове, вдигане на цените на вода, парно (може би токът следва). Реакторите за Белене тръгват насам, явно и внуците на внуците ми ще плащат централата... (гарантирано от Радев и БСП)

173

Анонимен

преди 7 години

Аз пък не мразя Zlatena. Съжалявам я. Ако работи така, както пише, сигурно е максимум касиерка в Лидл.

172

Анонимен

преди 7 години

До Zlatena 215 Всички те знаем , че си болен на тема БКП-БСП . Това обаче не ти помага да разбереш колко много те мразят нормалните хора . Тази терористична партия няма бъдеще .

171

Анонимен

преди 7 години

Ще се оправим когато виновните са в затворите. В противен случай едни ще грешат, а други ще плащат.

170

0947я20

преди 7 години

До Анонимен 203 А ти какво очакваш да направи РАДЕВ за 2 седмици ?????естествено , че ще смени областните , като знае човек как са назначавани - и магаре да сложи ББ ..........

169

маде ин Булгари

преди 7 години

На нас не ни трябват наука и образование! На нас ни е приятно да сме си т.ъ п.и и прости. Така по-леко ще вярваме на политиците!

168

Анонимен

преди 7 години

Специално в Сърбия съм ги признал, че там е по-зле от тук.Ниш, Нови Сад - все големи градове, а там е като примерно София 1995 година. Беднотия и югота.

167

възмутен

преди 7 години

И слушам по радиото , че пак от бюджета сме щели да го поемаме тези стотици милиони Абе нямате ли съвест , не се ли накрадохте , назначавате хора дето грам мозък нямат в главата , ама са послушни и после защо не можем да усвояваме фондовете

166

Анонимен

преди 7 години

Бил съм и Сърбия, и в Македония познавам хора с български корени от там, живеещи и работещи тук. От първо лице мога да кажа, че там живеят по-зле. Въпроса тук е друг, а именно ГЕРБ и най-вече Реформаторите оставиха доста подбовдни мини. Което и правителсво да дойде все ще ги настъпи. Видяхме какво стана с на реформаторите машините за гласуване, ваксините и пръстовите отпечатъци. Какво ли ще е следващото, сигурно ще свърши гратисния период на кредита от 16 милярда :)

165

Анонимен

преди 7 години

Една от причините за скъпия ток в момента е освобождаването на износа на ток. 90 % от фирмите износителки на ток са хора от БСП. Пример - милионерът Георги Кадиев и жена му, които се правят на независими се занимават точно с такъв износ. Имат и собствен ВЕЦ.

164

Чикън

преди 7 години

Трябва да кръстят поне един разрушителен ураган на Кунева...Такава личност!

163

Анонимен

преди 7 години

Сърбия и Македония не са нито в ЕС нито в НАТО и имат по-висок стандарт на живот и живеят много по-добре от България. И пътуват не по-малко от нас в чужбина.АХАХАХХА, това ме разсмя

162

Анонимен

преди 7 години

Хиперинфлацията не е болест, нещо което българите реално преживяха при вашето управление на БСП.

161

Анонимен

преди 7 години

Радев е президент, но назначи служебно правителство, което реално управлява държавата. Същото правителство смени 14 областни управители.Това е ли реално управление на държавата.

160

Анонимен

преди 7 години

Това хиперунфлация, да не е някоя психична болест върлуваща по гербераси.

159

Анонимен

преди 7 години

А зарад кое првителство през 2007 г на Станишев му спряха парите?Тогава ГЕРБ не сеществуваше.

158

123

преди 7 години

До АнонименЧе кой друг бе, ***? Нали миналата година ти вдигнаха цената на тока, при любимия ти Боко.