65

Анонимен

преди 6 години

Доганя се чувства добре при управлението на Суджуците, никой не го закача, към него и обръчите му продължават да текат парични потоци, за какво му е да иска промяна и някой друг да управлява?

64

Анонимен

преди 6 години

Агент Сава пак лъже простолюдието

63

@

преди 6 години

Доган е онова което не е матряла..на матряла са му нужни дори не клюпачка а простотията с която е закърмен....

62

Yakov

преди 6 години

Какво правим? Правим президентска република! Крайно време е!

61

Така е

преди 6 години

Все повече се убеждавам че Доган е най умния политик.И ако някой си мисли че БСП и Корнелия са в състояние да ръководят държават и да подобрят състояниета на гражданите , много се лъже.Вече ги видяхме три пъти какво могат.

60

БСП=ДПС=Евророма

преди 6 години

Как кой бе бащице? БСП=ДПС=Евророма!!

59

Фалшивите патриоти

преди 6 години

Като мине вотът на недоверие Доган се връща да ви спасява заедно с другарите от БСП, със специалната златна подкрепа на патриотите. Волен ще бъде златен пръст, Валери Симеонов ще бъде сребърен пръст, а Красимир Каракачанов ще бъде бронзов пръст. Средният пръст е във Валери Симеонов. Най-много ще ви заболи от него, защото той е лидер на патриотите, а и обещанията му по телевизия СКАТ са гръмки. Той ще оправел България веднага, а Волен щял да качи заплатите с 1000 лева веднага.

58

Анонимен

преди 6 години

тия "европейци" се събират в дома на пашата - къде го има това не само в Европа, а и в света? Безобразие! А ние ги търпим! Толкоз са и турци - турците празннуват НГ през март.

57

убавци

преди 6 години

До АнонименКурнелия-ограничено а Бурнелия-неограничено.Лошото е,че всичко става ограничено и когато ти бръкне в джоба да ти вземе последния лев и да лиши твоето дете от пари,за да ги прати в страната,където са заложници твоята щерка,внук ,син...***!

56

@

преди 6 години

Доган си е Доган...но матряла няма как да го оцени защото за това се иска пипе! И както казва народната мъдрост:Какъвто господаря такъв и слугата...аз съм глупав ,ти си глупав и затуй съ разбираме"))))

55

42

преди 6 години

Интересно. Най-важното е скоро да се опразнят сараите и крадливата мангустанска *** да си се прибере по махалите или на друго място...

54

Анонимен

преди 6 години

Спокойно,никакъв вот няма да мине!*** ще си краде ограничено,сори!

53

До Доган

преди 6 години

Ако вота мине - спираш да крадеш, влизаш в затвора и връщаш всичко откраднато.

52

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААвие не живеете А съществувате,живее това на снимката и тия около него

51

Анонимен

преди 6 години

Като говорите за комунисти активисти,партизани и прочие преди 9.ти,не си правете илюзии.В сравнение с нашите съседи гърци и сърби процентът на глава от населението е смешен.Проблемът е,че при разпределението на зони на влияние на гърците се дават 70% в полза западу,на сърбите-50,а на нас-15%.Сега сме 100% колония,суровинен и човешки придатък,без право на самостоятелно развитие.

50

равносметка

преди 6 години

Истината е,че ссср загуби от сащ в третата световна война.Германци и др.западноеврупейци са зависимиуно имат право на икономика,обучени медици и работници от изтока и ниски лихви и за бизнес и за жилища.А ние сме колония и нямаме право на нищо.И правителство и парлаент и медии са бутафорниТова е жестоката истина.

49

ЕВО

преди 6 години

Какво правим ли?Много е просто,просто въртим огледалото,водното!

48

JJIVANOV

преди 6 години

Въвеждаме извънредно положение.Конфискуваме поне 10 000 000 000 от новия бюджет насочени към НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ и насочваме парите към живите.Обезпечаваме ОСновното право на БЪлгарина правото на ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ>АМАН от НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ СЛЕД 1989 година.В Момента показно ликвидират БЪлгарската нация завинаги барабар с хиляди малцинствени групи ..Увредиха с ВИДЕО ТЕРОР милиони деца - ДРУГИ НЯМАМЕ.

47

Анонимен

преди 6 години

до 65 Хахаха, Германия 5 стотинки не дава дали е искала да станеш нещо, САЩ и Русия пък още по-малко. Така че не ме разбра- не трябва да сме васали на никого, но нали си ти...айде без обиди.

46

Анонимен

преди 6 години

до 60 Хаахха....Да избирам между Германия с арабите й, дето подрониха надника от 20 на 10 евро тия ***, Хамериканеца с половин заплата за наем дето ти иска, братушката с воярищника или дръпнатите???Ми то по-добре да си живея в моята *** България- няма да плащам за квартира най-малкото. Да ти имам дестинациите.