36

Анонимен

преди 6 години

СерГЕЙ СтаниШЕФ - името му казва всичко

35

Анонимен

преди 6 години

Как може партия Герб да се дъни по този начин. Ай спрете се вече. Тоя пък Гърневски на човек не прилича тръгнал да разпространява лъжи. Аъ млъкни вече бе.Избори......

34

П.Петров

преди 6 години

Изобщо да не се чуди Станишева, а да съди Гърневски за клевета докато е време!

33

annybody

преди 6 години

Добри де, това е фалшива новина, ясно.А какво стана с 500-те хиляди евро на австрийския лобист Хохегер, които уж трябваше да се върнат в бюджета?

32

Анонимен

преди 6 години

От стара коза яре е Моника.Умее да прибира пари,затова и серГЕЙЧО се хвана с нея и заряза Еленка.Ето след гафовете му като министър председател и шеф на БСП,го добута до шеф на ПЕСоглавците и с откраднатите от България пари му купи мястото,то без това нямаше и други платежоспосаобни кандидати.

31

Анонимен

преди 6 години

олигарходесните сайтове непрекъснато произвеждат фалшиви новини, оказва се че Нинова е била просто един стажант юрист в Техноимпекс и по нея се пускат само фолшиви новини. Ала катострофите срещу нея две на брой с коли на една и съща тексиметрова фирма са си истински новини.

30

Анонимен

преди 6 години

Умните хора казват, че полуистината е по - опасна от откровената лъжа. Според законите на Мърфи " ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

29

анонимен

преди 6 години

това са простотиите на гьрневски герб не можаха да си намерят депутати вграж квота от сутрин до вечер срещу 4000 лв заплата рьсят само простотии

28

гост

преди 6 години

Ами опорни точки - те са неразделна част от белият и черен ПР. Никой не е застрахован.

27

Чичо Мигко

преди 6 години

Първо беше Йосифова ,помните ли по-възрастните.А Първа частна банка?А игрите,а фалитите.И тази кака беше винаги ,,в гювеча"Като фалира ПЧБ на Йосифов/и 16 други банки/,Моника заряза банкера и се ,,сгуши"до Станишев.Страхотен играч е тя деца,а вие си плюйте.Само че някои са видели ,поживели и станали свидетели на неща за които хал-хабер си няматеАко се върнат пак БСП на власт,Б.Борисов ще ви се стори майка Тереза.Ама защо грябва пак да ,,ручаме жабетата"

26

Анонимен

преди 6 години

Истината е,че всичко започва от хан КрумТова е перфектното алиби на ТикватаЗа това хората гласуват за него,защото винаги е невинен

25

Анонимен

преди 6 години

милите! живи да ги ожалиш как с фалшиви новини ги засипват, а те нито лук яли - нито лук мирисали... излизат кирливите ризи наяве, трябват ОСТАВКИ!

24

Анонимен

преди 6 години

Аз съм ,,ЗА'' ЕРП да са частни! Да ги дадем на Корнелия!

23

Мен

преди 6 години

Само дето офиса като се инсталира и там се запазва за всеки документ кой е автора, я кажете кои са другите ПР-ки със същото име, та да видим колко е фалшива новината.

22

Анонимен

преди 6 години

И да е вярно, какво общо има Нинова със Станишев и Моника? По скоро обратното. Те това е стил! Станишевци, Първановци и Герговци оакали БСП, след това се разбягали кой в АБВ, кой в Брюксел и сочат колко е осрано.Сопствените им фекалници!

21

24/7

преди 6 години

Горката женица, така да я хулят...направо се просълзих , като разбрах какви фалшиви новини са пуснали за нея....а Сергейчо бая залинял изглежда на снимката.

20

Анонимен

преди 6 години

Моника е там където са многото пари.Първо при дъртия банкер Йосифов,после при станиШЕФ.

19

до 203

преди 6 години

А като е на Гинка не се краде! То просто си е нейно и на наследниците и!

18

От Бешипету

преди 6 години

Ний сме за 100% държавно ЧеЗе, че най-лесно краде.

17

ВЛАДО РАЙЧЕВ

преди 6 години

Моника,реагира с добра и точна реплика...повече не навлизай в бозата....това още не е дъното на политическата смрад и фалшиво дръзновение.