23

Анонимен

преди 6 години

До антизападнопоклонник : Защо толкова се мъчиш, та не си се наречеш пpocто русофил !

22

Анонимен

преди 6 години

До 23:С кой ще смениш сегашните управляващи ? - С Кунка Решетникова ли ?Ти още не си разбрал, че и Тошо да възкръсне, и той няма да иска да излезе от ЕС, ако не ни изхвърлят самите те.Борисов, бившия бодигард и на, Тошо, и на Царя ти го каза вчера - От Европа, по-хубаво няма. Само русофилска злоба не е достатъчна !

21

До21

преди 6 години

Ние също искаме смяна на правителството на България!Така, че ги подкрепяме тези ка ге бейци

20

антизападопоклонник

преди 6 години

между 25 и 45%и при условие, че няма големи фалшификации, възможността за втори тур на изборите се повишава с всеки изминал ден!

19

Анонимен

преди 6 години

По официалната руска тв1 кремълски КГБ апаратчици поискаха в прав текст смяна на правителствата на България и Украйна...като начало !Не вярвайте нито дума на Путин !Борис Немцов

18

антизападопоклонник

преди 6 години

До анонимен 18,Реално погледнато, не е ясно дали САЩ предпочитат Грудинин пред Путин, така че за какви изюзии говорим? Що се отнася за рейтинга на Грудинин- след всичката "помия" която се излива по него във връзка с въпросното злато и спестяванията му от 1млн.долара, които реално погледнато са жълти стотинки за особа като Герман Греф например, всеки здравомислещ руснак му симпатизира малко или повече! Затова по-малко зависими от властта проучвания отчитат, че рейтинга на Грудинин а се колебае.

17

антизападопоклонник

преди 6 години

Така отново поеха темата за влоговете на грудинин в чуждестранни(австрийски и шейцарски банки)! Стигна се дотам, че някакъв пристрастен на властта водещ обясняваше в продължение на близо 10 мин. за 5-те килограма злато, които Грудинин държал в швейцарска банка! Реално, обаче паричния еквивалент на тези 5кг. злато изобщо не много и се равнява на около 250хил.$(тристаен апартамент в София/Москва).

16

Анонимен

преди 6 години

До антизападопоклонникРейтингът на Грудинин е около 10% и естествено по никакъв начин не застрашава Путин. Относно избора на Путин, дори в САЩ не си правят илюзии

15

Анонимен

преди 6 години

Току що гледах цялото интервю на Путин за NBC тази статийка тук го предава като като развален телефон:) Има цитати на Путин, които въобще не са от това интервю. Въпросът за Тръмп и отговора на Путин тук са съвсем не тези които са в интервюто. Въобще много трябва да работите по професионализма си!

14

антизападопоклонник

преди 6 години

До анонимен 13,Не махнат ли Грудинин от изборите, значи пресявката не е осъществена докрай! Тази кандидат президентска кампания в Русия всъщност протича доста интересно! първоначално Путин и съратниците му дори се зарадваха, че руските комунисти и патриоти издигат ново лице, което може да повиши избирателната активност! Впоследствие, обаче доста независими проучвания отчетоха, че Грудинин набира все по-голяма популярност и почва да застрашава преизбирането на Путин още на първи тур!

13

БЪЛГАРКАТА

преди 6 години

В ОПЛЮВАНЕТО НЯМАТЕ РАВНИ БЪЛГАРИ. ДАЛИ НЯКОЙ ОТ ВАС ПРИТЕЖАВА ВЪЗМОЖНОСТИ КАТО НЕГО. ДАЛИ ВИЕ ПОПЛЮВКОВЦИ БИХТЕ РЪКОВОДИЛИ И ИЗПРАВИЛИ НА КРАКА ЕДНА СТРАНА ОТ 150 МЛН. НАСЕЛЕНИЕ СЛЕД ТОТАЛНАТА РАЗРУХА НА ГОРБАЧОВ, ЕЛЦИН КОИТО УДАРИХА ДЪНОТО КАКТО НАШИТЕ МАФИОТИ СЕГА НАПРАВИХА С БЪЛГАРИЯ. ДАЛИ ИМАТЕ ТЕЗИ ДАННИ КАТО НЕГО ИЛИ ЗАТОВА ПЛЮЯВАТЕ ТОЛКОВА МНОГО ПО ПУТИН. НЕКАДЪРНИЦИ.

12

Анонимен

преди 6 години

Самата кандидатура на Путин е незаконна, в конституцията на РФ ясно пише че президент може да бъдеш само 2 последователни мандата. Вредния и дребен пpостак го извъртя с подчинения си конституционен съд на безкраен брой мандати Nx2. Това са опорочени избори още по своя замисъл и не трябва изобщо да им се обръща внимание. ЕС затова се отказа от всякакви наблюдатели за да не се дава легитимност на нелигитимника. Но ще видите колко платени мeкеpета като Сидеров и Каракаченов ще отидат като наблюдате

11

РОССИЯ

преди 6 години

не е е ръша тудей а раша тудей.а защо цялото интервю не сте писали което не трябва това написахте защо не писахте че путин предлага на сащ да седнат на масата диалог за подписване на документи тои ги кани. русия не ги обявила за враг сащ а сащ обяви русия за враг.кои пръв започна с тези санкции сащ откровено и открито казват че милиарди са похарчили за преврата в украйна защо. ние не се бъркаме в вътрешните работи на чужди държави и какво правите близо до русграници

10

Анонимен

преди 6 години

ЕС докара Англия до Брекзит и изолация и икономичеса война къде сте бе почитателите на Чърчил що не ритате против ЕС със такъв патос.

9

Анонимен

преди 6 години

Кой ти се намесва в *** бе лъжец? ЕС се отказаха да пратят и наблюдатели на изборите защото ясно че всичко е пълна фалшификация още от отсяването на кандидатите за президент, кой бил осъждан за клевета, кой бил пикaл на криво върху обувките на Путин на финала остават само проверени кадри на КГБ. На миналите избори се стигна до абсурда един дългуч кандидат президент милиардер забравих му имато да каже че ако спечели ще отстъпи поста на Путин. Това избори ли са?

8

Анонимен

преди 6 години

Ще ви кажа какво се случи Ким хакна изборите на краварите за да короняса Тръмп в замяна Тръмп трябваше да убие брата на Ким и така да осигури вечна власт на Ким.Ким дори получи няколко балистични ракети от САЩ и да ги изстреля така света мислейки че е на прага на ядрена война трябваше да изхарчи едни пари купувайки от краварите ПВО и оръжия Сега само гледайте как Ким сам ще поиска да си унищожи ядрените оръжия каквито той няма.

7

Членска карта №7

преди 6 години

До Проста кагебишкаПрежалете го вече този Крим, ши са поболеете от тиктакането на часовника...

6

Проста кагебишка

преди 6 години

Кратуна излезе маломерния обитател на Кремлин. Да беше купил Крим по - тънко щеше да му легне :)*** като е свикнал да краде ...

5

Членска карта №7

преди 6 години

До Гуем талант еТи по-добре за България се замисли!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Валерка защо е тая дискриминация бе, защо само на руснаците се скара задето са те освободили от османската империя.