223

АМАН От Борисов

преди 6 години

Лично е отговорен за трайно нелечимо увреждане на милиони декари плодородни земи увредени с ненужни тн"магистрали" изградени некачествено..С НАгло корупционни ненужни проекти докара всички общини до фалити с огромни неносещи доходи на населението кредити з а съучастние в корупционни проекти.

222

БОрисов е за острова

преди 6 години

Bulgaria навлезе в НАЙ жестоката ДЕМОГРАФСКА Криза от последните 10 000 години..Милиони деца са тероризирани с видео терор .Държат ги в нагло вредни училища ,ясли и градини докато не ги разболеят нелечимо..За раждане и отглеждане на деца ПАРИ НЕ СЕ ДАВАТ>>Няма работа .ИЗдържа огромна ненужна корумпирана армия от бюрократи ..над 800 000 били на бюджетна издръжка..

221

Гробкопач

преди 6 години

Бойко прави равносметка на живота си. Явно скоро ще ми бъде ВИП клиент. Ще погреба, Мъката и Трагедията на Българина.

220

НА остров белене

преди 6 години

Господина се прочу като Мистър Широки пръсти.над 300 000 000 000 $ са щетите нанесени на Bulgaria по време на неговите широко рекламирани мандати..Ежегодно от народа с е ограбват десетки милиарди живи левове вкл с нагло незаконни данъци ,такси,"винетки".. Перат се предимно през тн"европроекти" и оперативни програмки..ЛЪжат че За европроекти били ограбвали други евро народи и получавали милиарди от Брюксел..само за неносещи доходи на народа корупционни обекти

219

Анонимен

преди 6 години

Вовата верно го няма от десетина дни да не са го пенсионирали ? или е хапнал гъби новичок ?

218

Анонимен

преди 6 години

"Без ничия помощ, само с Божията," - въх, разплака ме!

217

Анонимен

преди 6 години

Между другото къде е Путин в крим го нямаше . Покри се някаде жужи и ни вес ни кост та питам хибридите да не болен или заровен

216

Павлин Петров

преди 6 години

Той *** най добре е да се пенсионира и с една минимална пенсия да разбере как оживяват тия от лошият матрял

215

Анонимен

преди 6 години

Ех , какви диван-капацитети са се навъдили тук ,многознайковци, нещастници дет си го изкарват на клавишите .Със сигурност са безработни ,но не защото нема работа ,а защото ги мързи .

214

Анонимен

преди 6 години

Той май не разбира, че страната загива.... Под негово ръководство! Че няма млади хора, няма икономика, че всичко е потънало в корупция! А тоя е начело от 10 години, без да броим кметуването. Дали наистина не разбира?!

213

Боко номер 1

преди 6 години

Баце Бойче, България те обича! Ти си нашия лидер!

212

Бг

преди 6 години

Само Бойко!

211

Немам думи

преди 6 години

Тоя е толкова *** лейка, че найстина не си дава сметка как такова мамата на цялата държава и народ.Всяко действие обаче си има протоводействие, затова нормален чоевек не остана да живурка у нас.

210

хахо

преди 6 години

абе колкосте бе .ще фалирате сорос ;нямате спирка .аман от платени драска4и . за жълти стотинки сте се продали. защо мислите вси4ки ви мразят .защото сте се продали като магистралки

209

Колев

преди 6 години

ВЕЛИК ПОЛИТИК,ПРЕМИЕР И ЧОВЕК! ТОВА Е БОРИСОВ! ЯВЛЕНИЕ ФЕНОМЕН В БЪЛГАРСКАТА В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА---ТОВА ГО ЗНАЯТ И ВРАГОВЕТЕ МУ! А СЕГА ЕЖУРНИЯ ДРАСКАЧ МОЖЕ ДА ЗАПОЧВА СЕРИОЗНО С МИНУСИТЕ!

208

Боката

преди 6 години

е Добряга! Зная това! Просто не може да огрее навсякъде!

207

Хаха

преди 6 години

Само подай оставка и докато се снимате за спомен всичките крадци пред НС.Ще ви пенсионираме за вечни времена.

206

Анонимен

преди 6 години

Няма по-долнопробно нещо от това, да величаеш заптието на правешкия овчар и едновременно с това да клеймиш днешните наследници на компартията и производните и!Или баща ти те е кърмил до 13 годишна възраст или си направен от рикошет. Друг начин няма!

205

Тиквуне!

преди 6 години

Кат станеш Пенсия идвам без покана и лапаме тенджера боб-а да видим кой-кого

204

Анонимен

преди 6 години

"Тя какво кара всъщност?- Къде е Лос Анжелис и "Бугати", къде е това, че едвам ходи детето и кара тежка бременност и друго дете гледа............"САМО ВИЖТЕ КАК ИЗБЯГВА ОТГОВОРА НА ДИРЕКТЕН ВЪПРОС!!!!Питат го каква кола кара а той хлъзгав та хлъзгав...........жив да го ожалиш.ПРЕСТЪПНИК и КРАДЕЦ