53

анонимен

преди 5 години

Природата сама се чисти! А, без деца е по-лесно, да не се грижиш за никого! Младите станаха мързеливи и егоисти, но са находчиви, уж помагали на природата!

52

до 76

преди 5 години

висок коефициент на интеригентност, ако не знаеш при белите средният е 100, при църните средният е 60, ти за какво мислиш, цивилизацията и цялата наука се е родила у еуропа, а любимите ти църни на чийто континент уж се е зародил живота, една буква не са измислили, т.е. писменост, да не говорим за повече!

51

младен

преди 5 години

Ми да поорежат индийците с поне 2/3- супер много са. Също така да кастрират по-*** българи и техните братя по другите държави и ще се пооправят нещата.

50

иван

преди 5 години

То и ние в двора имаме една такава сбъркана котка, от загриженост към природата вероятно, като роди котенцата си, ги изяжда.

49

дарвинов

преди 5 години

До произход на видоветеА ти като си чистокръвен и породист, кажи ни едно твое уникално качество?

48

мома англичанка

преди 5 години

До АнонименМладите англичанки пък като са те видели на летището с тази бутилка ракия какво ли са си помислили за тебе?

47

Българка

преди 5 години

И аз не искам деца. Дано повече последват примера ни.И не сме ви крави за разплод!!!

46

жалко за хората

преди 5 години

Горките хора - толкова са им промити мозъците, че дори си вярват че не искат да имат деца. Това е доказателство за престъпленията, които извършиха срещу човечеството розовите фашисти с *** им идеи за намаляване на човечеството. Дотам се стига когато човекът започне да се прави на Господ. а иначе има само един, който може да подучи хората на такава тънка гордост и това е бащата на лъжата - дявола. Горките хора, които живеят без упование в Бога и неговата премъдрост. Жалко че се похабяват.

45

Анонимен

преди 5 години

Оня ден на летището видях една група млади англичанки.Такива бих ги оправил само на бутилка ракия.По-добре да не се размножават.

44

произход на видовете

преди 5 години

не раждайте, не продължавайте ДНК-то си резултат от милиарди години селекция, смесвайте се с други раси за да ставате *** без никакви качества, фактически самоубивайте се! видели ли сте елитни полицейски кучете примерно, да са ***, резултат от неконтролируема смесване, същото за породисти коне, смесването размива уникалните качества на породата!

43

Анонимен

преди 5 години

ТЕ ИМАТ МНОГО УХАЖОРИ, АМА СА НЕЗАВИСИМИ ЖЕНИ ОТ "ЛОНДОНЯ" "ЙУ КЕЙ" ИМАТ СОБСТВЕНО МИСЛЕНЕ - РЕШИЛИ СА ДА НЕ ИСКАТ ДЕЦА, НЕ ЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ЖЕЛАЕ. ЧЕСТНО! ТЕ СА МНОГО ЖЕЛАНИ - АКО СТЕ ВИЖДАЛИ АНГЛИЧАНКА НА ЖИВО ЩЕ ЗНАЕТЕ КОЛКО СА НЕУСТОИМИВЕРВАМЕ ИМ

42

ОПРАВДАНИЯ

преди 5 години

НАМЕРИЛИ СА СИ ОПРАВДАНИЕ, ЗА ТОВА ЧЕ СА ГРОЗНИ И С ОТВРАТИТЕЛЕН ХАРАКТЕР - ЩЕ ПОМАГАТ НА ПЛАНЕТАТА, НЕ ЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ЩЕ! ВЕРВАМЕ ИМ

41

студентка в сащ

преди 5 години

ако е от бял абортирайте го - това ме учат в университета по така наречените "феминистки учения". иденственият проблем е, че аз съм руса и синеока и искам и децата ми да са такива!!!

40

Голяма прозяааааавка

преди 5 години

Няма ли вече да си лягате да спите, бе?Хайде, лека нощ. Утре пак:)

39

до 73

преди 5 години

верно ли, аз си мислех, че каквото казваш е валидно за еврейте, не за белите, виж дори и случаят харви уайстийн - поредното еврейско име, на поредният злодей!!

38

Анонимен

преди 5 години

Без бели хора земята ще много по-спокойно място. Всичките злини идват от бледоликите навсякъде по света.

37

Анонимен

преди 5 години

я погледни бюст .Зависи от какво е бюстът. Ако е от мрамор са бели, ако е от антрацит са цръни кат ***.

36

Евала!

преди 5 години

Идеята на тези хора за похвала. Това е гениален проблясък на фона на масово глупавите англичани.Колкото до живеещият в Китай, разбирам гледна му точка, но сега да си представи Индия. Тия там са няколко пъти по-малка територия от Китай, никога не са имали закони за ограничаване на раждаемостта и думата "хигиена" им е дълбоко непозната!

35

Анонимен

преди 5 години

Тези дървени философки са по-скоро изключение от правилото.Съществува нещо, което се нарича майчински инстинкт. Заложен е у всяка жена. Всяка би родила поне едно дете. Онези, които не раждат, в 99.5% от случаите имат сериозни причини за това и ако успеят да се справят с проблема, с готовност биха родили!

34

дарвин

преди 5 години

няма страшно в момента в който белият човек изчезне и цивилизацията ще изчезне и популациите на останалите раси ще се сринат - в африка се въдят така, само заради помоща, която получават, финансова, храни, лекарства и т.н. от лошите расисти от европеидната раса. прогреса на останалите е също единствено и само резултат от научно технически прогрес на бялата раса още от времето на древните елини.