29

Анонимен

преди 5 години

Извън града, най-страшни са водачите на автомобили с регистрация СА, после са РК, после ТХ, КН и т.н.

28

Малоумно

преди 5 години

Абе не е до софянец или провинциалист то си е до мозък в главата и добра култура, а не месторождение.Пича си е пич сметта си е смет.

27

Бг

преди 5 години

Това за софиянци го вярвам

26

По заглавието...

преди 5 години

... и така, мьекащ прованс с основно образование - "образец" на пътя! Уффф...!!!

25

Анонимен

преди 5 години

Наглярите са много, ама и много си мълчат.Не им давайте толкова фандъци бе хора та да се социализират малко барем.

24

Анонимен

преди 5 години

Аз карам всеки ден и си признавам че в повечето случаи карам внимателно но понякога не се издържа 70% карат агресивно и това ме изнервя и почвам и Аз да им отвръщам докато ми разказа не е добре но много зли човеци се пръкнаха на пътя и постоянно дразнят с карането си преди 25г беше много спокойно и приятно да карам сега е някакъв ад

23

Анонимен

преди 5 години

Софиянец висшист вид етнос ли е?

22

Анонимен

преди 5 години

Ханко Братовците са най-добре ясна е работата....

21

(-_-)

преди 5 години

Тия изследвания може Янка каква беше там - да ги разпечата и да си ги пъхне у гaзо! МВР разполага с пълната картина на катастрофите, но данните са нечетими, щото тия тюфлeци не умеят да пишат добре..

20

Бони

преди 5 години

Караш хубава кола, Мерцедес се казва тя,карай готин в Шератон, да направиме купон!

19

Анонимен

преди 5 години

Софиянци-висшисти отдавна не са в БГ - те са в Щатите и Канада и на други "лоши" места.Тия които карат по софийските улици са основно новопристигнали селинджъри.Нека не ви подвежда това, че регистрационните им номера са софийски.За тях цел в живота е да си вземат СОФИЙСКИ номер,та като се приберат на село да се хвалят как са вече софиянци.

18

Анонимен

преди 5 години

Е то, това си е ясно от време оно. От тези с виШе идват всички проблеми. Всичко с IQ над 60 трябва или да се изгони от държавата, или да се унищожи. Така ще остане една чудесна аморфна маса от 100% щастливи, немрънкащи и несравняващи се с ЕС д...ли.

17

Жо

преди 5 години

ЗАПОМНЕТЕ-Добрият шофьор не е този, който успява да се измъкне невредим от конфликтни ситуации.Добрият шофьор е този, който кара така, че да не попада в конфликтни ситуации. Който разбрал, разбрал...

16

Хахаха

преди 5 години

*** без книжка и диплома за основно е най надежден.

15

бАРО бмв 760

преди 5 години

Аз съм цар на пътя, най - бързата баварка с най - бързият пилот на магисрала Тракия, до морето за час и половина стигаме, лети баварката на заварката докато мацката ми бара ... китарката!

14

Анонимен

преди 5 години

"Изследване показа: Софиянец, висшист най-рисков на пътя!."---Е, какво излиза: че всички МУТРИ, псевдомутри и тарикати с яки SUV-та (джипове) са ВИШИСТИ, пък и софиянци, отгоре на всичко. Аре, скрийте се, бе!

13

Софиянец 7к заплата

преди 5 години

Караме бързи коли, имаме големи имоти, големи пиови, мъжки краставици, хубави жени, почивки, екстри, газим провансаджиите, ние сме супер хората на България! Като ви приближим с лазерните фарове, плътно вляво, заото ГАЗИМ, ГАЗИМ, ЕЙ!

12

Анонимен

преди 5 години

В България не са рискови шофьорите защото повечето са камикадзета джигити мислят си че карат танк и са защитени при удар уви някои така и не го разбират че агресивното каране рано или късно стига в Ада или Пирогов

11

Ясен

преди 5 години

Позамогнал се Софиянец-вишист порядъчно пиян след фирмено парти.

10

Бизнесмен с Ауди

преди 5 години

Повечето хора с трошки карат много опасно! Влачат се по пътя най-много със 100-120 в града и максимум до 160 да вдигнат на извънградско. Така се изнервят водачите на скъпи коли и това създава предпоставки за опасни изпреварвания и съответно за катастрофи.Трябва да се забрани на шофьори с трошки да карат по републиканските пътища! Еее, да ходят там по полските черни пътеки да карат!