54

Osman

преди 5 години

Браво на албанците. Показаха на сърбите къде им е мястото. На губещи. И на терена, и на Балкана.

53

роко

преди 5 години

До Анонименкак да разбереш неверници и ***

52

Анонимен

преди 5 години

Колко албански командири са осъдени за убийсво на сръбски деца по време на войната?Или съда в Хага е само за такива като Милошевич???

51

Анонимен

преди 5 години

Много сте ми смешни...............плюете сърбите,радвате се, че за загубили мача, но толкова години вече нямате нищо против България да има турски партии.ДПС е наследник на терористичната и сепарастична организация "Турско националноосвободително движение"!!!

50

радев

преди 5 години

До Анонименнас няма кой да ни бие по мафиотщина

49

Анонимен

преди 5 години

Армията за освобождение на Косово (АОК) до момента на създаването на псевдодържавата Косово беше ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ.Кое се промени за нула време?Да чуем опорните точки на защитниците на албано-косоварската мафия!!!!

48

Eто защо

преди 5 години

Вчера и днес е национален празник в:ШвейцарияХърватскаБосна и ХерцеговинаАлбанияКосовоМакедонияУнгарияСловенияБългарияРумъния

47

Анонимен

преди 5 години

Албано-косвоварската мафия подмина и Коза Ностра, тя вече си има държава.Любими дейности на косоварите:-наркотрафик-търговия с човешки органи-проституцияСписъкът може да стане и много по-дълъг!

46

Анонимен

преди 5 години

Геноцид е имало и от двете страни-албанска и сръбска.................това е доказано...............но в международното право ОТДАВНА има двоен стандарт..............затова Милошевич беше осъден и отровен в Хага.............а дъртата вещица Мадлин Олбрайт лобира за създаване на псевдодържавата Косово и за легитимиране на престъпната хайка на мафиота Хашим Тачи(Змията).

45

Пустиняк

преди 5 години

Циврите ли , шовинисти! Циврете! Само израснали в Швейцария сираци, защото главно такива приемаха швейцарците по време на сръбския геноцид, знаят колко трудно е получаването на гражданство. Нямате си и на представа с празните си кратуни. А сега оплаквате вашите любими сатрапи! А швейцарците, от които имате много да учите, оплювате. Жалки мизерници! Нищо градивно не можете да научите, всичко деструктивно е ваша природа! Швейцария ли ще учите как се гради общество бе, слабоумна и!

44

Анонимен

преди 5 години

Войводина и Нови Сад празнуваха снощи!

43

Досетлив

преди 5 години

Западните покрайнини празнуват !

42

Анонимен

преди 5 години

Жалко за сърбите, не можаха да издържат още малко.................пък и съдията подпираше швейцарците!!!!

41

Анонимен

преди 5 години

Швейцария сега е център на банките със сметки на мафиоти, олигарси и корумпирани банкери................дори се радват, че имат шиптъри в националния си отбор, защото още не ги познават що за напаст са................горките наивни швейцарци!

40

Анонимен

преди 5 години

Снощният мач между Сърбия и Косово беше един от най-силните на Световното.Жалко че сърбите го загубиха.

39

Анонимен

преди 5 години

Президентът на Косово Хашим Тачи (Змията) е умрял от кеф сега, вмесвто да лежи в затвора за военни пресъпления и наркотрафик...............колко кръв на невинни сръбски деца лежат на съвестта му, но един ден Аллах ще го съди по делата му!!!

38

Анонимен

преди 5 години

Много смешен ми беше коментатора, който непрекъснато наричаше шиптарите Кръстоносци. Освен ако не се е бъзикал. Защото иначе си е жива гавра с Християнството.

37

Анонимен

преди 5 години

Колко швейцарци има в нац.отбор на Швейцария???Ако не са албанците и другите чужденци, тия да са на нивото на Пирин-Благоевград!!!

36

Анонимен

преди 5 години

Сърбите не са стока, воювали сме в исторически план, но все пак сме православни народи-българи и сърби.............затова не разбирам хората , които подкрепят косовари и албанци..............най-големите мафиоти в цяла Европа............те се възползваха от обстоятелствата за да си направят псевдодържавата Косово-център на наркотрафик и на най-голямата американска база!!!!

35

Анонимен

преди 5 години

сърбите вкараха гола и дръпнаха ръчната..