88

Анонимен

преди 5 години

Кой трябва да го е срам?Борисов ли, който е собственик на некадърната и крадлива компания, или Нинова?Като са започнали да се получават сигнали, че пътя не е направен добре и е опасен, кой трябваше да вземе мерки? Май Борисов. Но той си пита капата.А сега ох, леле-мале тая лоша, лоша Нинова какво иска от нашето Слънце.Слънце ама друг път. Колко прибра от спестенето?

87

Пешо

преди 5 години

Простотията на премиера от типа "аз ги построих" е логично последвана от простащината от типа "ти строиш-ти си виновен". Тези двамата що не си направят една нова МПП - Махленско Просташка Партия.

86

Анонимен

преди 5 години

Ей, Нинова! Не те ли е срам? Нагло и цинично същество си, щом се възпозваш от тази трагедия, да си правиш пр. И вие не сте по-различни от Боко и компания. Крадете като невидили с шепите и се криете като мишки. Няма ли да се окажете и вие в един такъв автобус и да се отървем от вас един път завинаги?!

85

Анонимен

преди 5 години

И аз написах същото преди 2 дни.

84

Анонимен

преди 5 години

А Борисов се скри като плъх у трици. На острова ли замина, на къщата в Испания ли?. Некъде по-далече от гробищата, в които превърна държавата.

83

Анонимен

преди 5 години

Понеже не им дава да дишат. Понеже им вади на показ кирливите ризи.Затова са всичките тия вопли. Я да беше някоя мижитурка като Миков с перо щяха да го гладят и да му се радват колко е послушна опозицията.Браво, Нинова! Опозицията не трябва да си мълчи.Обединените Прос.....ки ги озаптихте. Нинова няма да можете.

82

ivan4o

преди 5 години

права е др Нинова _ да се разрушат пътищата и всеки да кара където иска

81

Аз съм

преди 5 години

Ще ми е драго тази досадна леля да не я виждам след следващите избори. Тъй пък няма някой харизматичен веселяк, който да смени и ББ...

80

Анонимен

преди 5 години

Крадла, лъжкиня, безочлива и злобна соцкапиталистка мултимилионерка просто плаче за затвора! Първо върни откраднатите милиони, чак тогава плачи за бедните и неоправданите, станали такива след като ти и твоята шайка червени номенклатурчици ограбихте народа както и турчин не го е грабил!

79

Анонимен

преди 5 години

Не стига, че направил некадърно пътя при Своге, ами на всичките сигнали, че пътя е опасен, никой не обърнал внимание. Нали парите вече са `усвоени` какво им пука.

78

Йори

преди 5 години

Догодина има избори-СПЕЧЕЛИ ГИ..... Омръзна с това хлипане и омръзна...... Всички управлявали досега имат вина за състоянието на държавата............

77

Анонимен

преди 5 години

Трейс груп строи и метрото. Все тлъсти залъци.Ако по магистрала се обърне кола, ще загинат само хората в нея. Ако се срути метрото колко жертви ще има?

76

Анонимен

преди 5 години

Колкото повече грехове върши ГЕРБ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЕЛЕКТОРАТА МУ СЕ СТОПЯВА. Затова са всички тия тролски напъни.Навремето бай ви Тошо направи сума ти виадукти, направи Аспаруховия мост. Сега освен да се дерете не можете друго. Да се опита Тиквата поне да ги боядиса.

75

Православен

преди 5 години

Трейс Груп строи и новия участък на магистрала Тракия, където и в двете посоки дясната лента е неизползваема от пропадания и неравности.

74

payak

преди 5 години

Някой да обясни на тази тетка, че с това махленско говорене няма как да спечели електората!П.С. Не съм от електората на ГЕРБ и не съм фен на Борисов. Но и тази тетка не може да ме спечели.

73

Анонимен

преди 5 години

Точно за Нинова ще гласувам. И цялата ми рода.Айде сега почвайте да п~каете газ.

72

ИЗБИРАТЕЛ

преди 5 години

НИНОВАаааа... СПРИ СЕ ***!!! ОТВРАЩАВАШ И ПОСЛЕДНИТЕ СИМПАТИЗАНТИ НА БСП!!!

71

Анонимен

преди 5 години

Права е Корнелия,при комунизма нямаше пътища,нямаше коли,нямаше виновни.Имаше само светло бъдеще.

70

шматка

преди 5 години

Не знам за кого ще гласувате на следващите избори но си опичайте акъла.Не ви агитирам за Боко Симо и т н но не гласувайте за тази.От злобна и нагла жена по лошо на този свят няма.Не се посвени да използва тази трагедия за лична облагаТова безкруполно нещо иска да ни управряваЖална ни майка ако се случи

69

1

преди 5 години

До Анонимен-68,комунистите,са построили,малко повече,от комуниста бойко.