5

Анонимен

преди 5 години

Каква репресия бе, Михов :)И ти ли почна като Синята каска, че това било все едно 1956 г. :)Аз репресия не виждам. Просто намекнаха на унгарците, че ако искат да седят зад собствената си ограда, могат да го направят по всяко време. Орбан се разписка и взе да събира отбор юнаци. Кое е репресия? Ако поискат, ще им разрешат да напуснат ЕС веднага. Ще си направят един Хунекзит и готов. Къде е репресията?

4

Анонимен

преди 5 години

Тиквун отново смени посоката на въртене за N-ти път.Накрая от толкова въртене ще му се заиве свят, а и съвсем ще оглупее.Не че сега е умен де.

3

мнение

преди 5 години

Тафров се изяви не като бивш посланик в ООН, а както той каза като завеждащ международните връзки на някаква жалка партийка и се опита да й направи жалка реклама... пълен демагог и с крайни изказвания без всякакво покритие. Жалък дипломат търсещ място под слънцето

2

Помнещ

преди 5 години

"Нашите европейски партньори разбраха, че всички партии на статуквото както ГЕРБ, така и БСП се обявиха в защита на Орбан. Това стана, тъй като осъзнават, че репресията върху Унгария може да застигне и България, ако останем без промени"На уважавания г-н Тафров да напомня, че и т.нар. "патриоти" са най-стръвните защитници на Орбан, тоест те СА в статуквото!Още от "златния пръст" на Орешарски!

1

Анонимен

преди 5 години

По-скоро вместо евроскептицизъм дава някакъв вид надежда, че ЕС може да се реформира със залагане на повече национален суверенитет.