52

Питър

преди 5 години

Статията не пише, че всъщност изстрелите са били произведени с няколко РАЗЛИЧНИ оръжия, а не снайпера на нашия герой!Само хора, които си имат представа за материята могат да оценят това по достойноствоВажно е да има и още като него!

51

Анонимен

преди 5 години

Скоро щях да мигрирам , но след тази новина оставам да гния в обора .. Хаааа :D

50

Анонимен

преди 5 години

аве освен да крадеш от интернет за друго не ставаш Гл.редакторе , слез долу и си удари главата в бордюра ама веднага

49

XXI век

преди 5 години

До Браво...Какво браво бе,той е пушач!

48

умен та дрънка

преди 5 години

До Анонимен 76Разбира се,че е добре!Такива като теб ще тропат с угодлива усмивчица по чужди посолства,та дано някъде ги приберат!Там ще им събират ***,ще им мият задниците и ще си подмиват и своите,и ще се чудят къде сбъркаха!Ама когато народа се е разчекнал между евроджендърството и шкембе-чорбата,е така!Ха честито ти светло бъдеще!

47

Анонимен

преди 5 години

FAKE NEWS

46

Анонимен

преди 5 години

България е бита карта! Всеки знае, че след 30-40 години, българи няма да има. Това разбира се е добре!

45

opetkov

преди 5 години

До Фен на тениса А ако погледнем малко необективно, все пак сме дошли като завоеватели на това парче земя, когато е било възможно да си харесаш нещо и без да питаш "великите сили" да си го вземеш. Въпреки известен малък напредък в цивилизоваността, все още светът се управлява само и само със сила, колкото и да не ни харесва. Наше основно задължение е да запазим това парче земя и да го предадем цяло на внуците си. Който не го разбира това е пълен *** и няма какво да му се обяснява.

44

Анонимен

преди 5 години

Подиграва е войниците, че са войници... Боже пази България от българите...

43

Анонимен

преди 5 години

Това момче по-добре да стане шофьор на рейс, или бакшиш, вместо да полага услия да подобрява качествата си на убиец.

42

Анонимен

преди 5 години

53 И какво значение има, кога и къде живеем. Правилата са същите. ЕС е временно явление. Може да изкара още 5 или 500 година и, но евентуално, ще се върнем към старите игри. Ще има ново нрави, нови и тересува и ще има нови битки. Без армия и бойна техника, сме обречени...

41

Анонимен

преди 5 години

53 Топ о защото се оставя чуждото население, има атентати.

40

opetkov

преди 5 години

До Анонимен нещастен анонимнико, още сега се вижда, че се криеш. Дори не смееш да напишеш името си в един форум.

39

Анонимен

преди 5 години

То хубаво ги е шашнал, но що не е спечелил състезанието? Първия е някъв Щвед... , май малко патриотични сензации правите...

38

Фен на тениса

преди 5 години

Не знам за какво ни е армията, ама ако погледнем обективно фактите, почти всеки който е решил да ни завладява е успял. Били сме присъединявани към Римската империя (Византия), към Османската империя и ето ни ги 700 години присъединение. Съвременно погледнато сме загубили къде що има война за губене, междусъюзнически, балкански световни, винаги сме били губещи. Единствено към ЕС сме се присъединили по собствено желание и никой не ни е карал на сила, но българският роб си има робското мислене.

37

opetkov

преди 5 години

До пецата Писанието ти показва колко си несведущ по въпроса. Постижението на нашия снайперист дори не е от кой знае каква класа. За класа в света на снайперистите се смята изстрел от 2000м, но за това трябват специални пушки и куршуми. 1500м също е добро постижение, но зависи какво е уцелил.

36

Анонимен

преди 5 години

Само най-пропадналата част на човечеството се занимава с оръжия! Военни, престъпници и тем подобни.

35

Анонимен

преди 5 години

До opetkovМайка ти ще се скрие! Прати поздрави на жената!

34

opetkov

преди 5 години

До Анонимен53 Ние живеем в 21 век, но все още има орди на Север и на Изток, които още са в средновековието и разширението на "пределите" им хич не им е чуждо, ако може и за наша сметка.

33

пецата

преди 5 години

такива глупости може да ги има само в някой американски филм за повдигане на гордоста , в биатлона се ползват най-точните флоберки и даже там не се постигат такива резултати а хората цял живот тренират , може и да има такъв човек и той да е направил 1 точен изстрел което се случва 1/1000 и нищо повече, останалото са измислици на писарушките