9

Иван

преди 5 години

Един приятел се хвана с едни които му обещаха да забогатее с крипто-валути. Даде им два бона и вече става три месеца ни вест ни кост. Това е алчноста не прощава.

8

СУДЖУКА

преди 5 години

До АнонименПитай кмета на Симитли, Методи другите!

7

Burzum

преди 5 години

Вътре сигурно е било пълно с квантови физици.

6

Анонимен

преди 5 години

Коя фирма е изпълнителя на тая смехория?

5

Анонимен

преди 5 години

Трейс ли е строила и този мол, или някоя от фирмите, с опит, спечелили по-късно търговете за саниране?Традиционно, виновни пак няма да има!!!

4

Анонимен

преди 5 години

Как ще налепиш ламаринени плоскости върху стъклена вата за изолация.По-голяма некадърност не съм виждал!

3

Анонимен

преди 5 години

преди гледах колко прозореца има дадена кооперация, сега гледам колко стени. Кой измисля и въобще имали стандарти у нас? Много по-евтино излиза с дограма, няма пари за зидане, шпакловка, изолация, фасадна боя, но някой дава ли си сметка, че тази дограма има живот?

2

Наблюдател

преди 5 години

Добре, че няма пострадали! Но и виновни няма да има.

1

Инженер

преди 5 години

Не силният вятър е съборил фасадата, а НЕКАДЪРНОТО СТРОИТЕЛСТВO с кражби в особено големи размери на СТРОИТЕЛИ И ТЕХНИЦИ без дипломи. Краде се като за световно от работниците(предимно БРАЗИЛЦИ по строежите в България), икономиите по заръка на техниците, които изпълняват мокрите поръчки на Босове, сменили анцузите с костюми ;) Бог да пази БЪЛГАРИТЕ от герП и природните стихии. Да не духне вятърът на промяната и да издуха покрива на един милиардер от Банкя близките дни?!