35

Анонимен

преди 5 години

Tova e demokraziata na drugarite ot gerb smenjat ministri i vse edno i saschto v bg sigurnos sitos ot hrani dostoini pensii saplati njama nula sdravoopasvane nula 4istota

34

Анонимен

преди 5 години

Няма ефективно прилагане на закона, затова .

33

анонимен

преди 5 години

За ,,Надежда" , няма надежда !

32

анонимен

преди 5 години

,,Дрифт пилот"...?! Що за професия е това ?

31

До 26..

преди 5 години

Я сравни цените на Изток и Надежда, понеже не е краен квартал и е уредена и комуникативна...бленуван сън за ром и селян...

30

Анонимен

преди 5 години

Ние сме в ЕС. но на 10г. Още сме малки и ни учат на ценности. Но някой не се и учат, дърпаги Азия и Ориента Голямото ЕС Е НА 70год.

29

Жак ла Мота

преди 5 години

От такъв квартал излизат велики боксьори!

28

???

преди 5 години

Какво е "***-пилот"?

27

Анонимен

преди 5 години

Спете в колите няколко вечери и като ги хванете директно в орландовци ги пращайте. Докато не умре някой от тези бандити няма да има спокойствие. Това са от новите приходянци Софиянци без регистрация живееши в провинцията. Преди няколко години имаше такива уж ги откриха заловиха ама май са ги пуснали и пак същата песен на нов глас.

26

Каменарчо

преди 5 години

Напротиф! Съвсем нормални неща за една столица на капиталистическа България! ,,Ти целият скован от престъпност си, о шумен и разблуден град....."!

25

Хахха

преди 5 години

София винаги си е била ***. Най мръсната и гадна столица в Европа. Още по времето на соца си беше гето. А като си спомня и каква мръсотия беше докато работеше Кремиковци. Въздуха беше токсичен. Сега Кремиковци няма, но има стотици хиляди дизелови таралясници 3 употреба и печки на твърдо гориво във всяка сграда. Общо взето пак си мизерия.Добре че поне малко правиха централната част че поне да не ставаме за срам пред чужденците и туристите.

24

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 18Объркал си се,ченгене!Надежда не е краен квартал,а една от най-уредените и комуникативни дестинации в София и предпочитано място за живеене от много ром и селян в настоящето.Где си роден?

23

бла,бла

преди 5 години

Стига писали глупости, Първо, това са някакви "уонаби гангстери" - пишлемета. Второ, полиция има доста в последно време и явно ги следят. Не е толкова лесно да ги локализираш, хванеш и т.н. Полицията ще ги хване накрая, а после? 2 месеца условно и айде наново.

22

Честито!

преди 5 години

Новите европейските ценности постепенно идват и се настаняват и в България.След време големите градове няма да стават за живеене. Там ще има само шведи.Спасявайте се в провинцията докато можете. И докато все още има хубави евтини имоти.

21

Анонимен

преди 5 години

Леката разлика с Бронкс е, че хората не са въоръжени и не могат да защитят себе си и имуществото си. А относно полицията - на държавна работа са хора, които не МОГАТ да работят нищо. Ако оставиш без пари тия хора - те ще направят повече проблеми, отколкот сега. Затова щата е раздут и се търпят такива. Ако ги оставят гладни - няма нито да се образоват, нито да им се доработи. А мутризацията ще е пълна.

20

На всеки километър.

преди 5 години

По Бай Тошово време не се крадяха чистачки щото си ги прибирахме всяка вечер в спалните.

19

аз

преди 5 години

Искахте ЕС и НАТО - на ви ЕС и НАТО!

18

Социолог

преди 5 години

Няма игрища,клубове спортни зали по кварталите .Децата от скука се дрогират и трошат коли .Батковците се въоражават и стрелят по " големи дракони" под въждействието на евтини китайски химикали-чай....

17

Анонимен

преди 5 години

Такава е генетичната обремененост в крайните квартали... Едно време заселваха там куцо, кьораво и сакато от села и паланки...

16

Анонимен

преди 5 години

В Париж направо ги палят...