261

ДОЙЧЕ

преди 5 години

от тия 5 милиона 50% ще са романи

260

Анонимен

преди 5 години

Що бега бе, нали има банани и западни стоки пълни са магазините?

259

Анонимен

преди 5 години

51 милиона американски домакинства не печелят достатъчно, за да си позволят месечен бюджет за жилища, храна, грижи за деца, здравеопазване, транспорт и мобилен телефон. Повече от 16 млн американци живеят в бедност, 34.7 млн са с ограничени доходи - на плаваща заетост.

258

Валерчо Тишината

преди 5 години

Да бегат, че ви внесем нови ,споко бизнеса нема грижи

257

До 268

преди 5 години

Какъв комунизъм и социализъм ти се привижда на теб в Русия?

256

Нико

преди 5 години

А в Русия ще умират прави защото нито има какво да работят, нито могат да се пенсионират вече. Където е бил комунизма пораженията са големи и дългосрочни.

255

Българите бягат?

преди 5 години

Защо не искат да живеят в България при евроатланизма и демокрацията българите, а? Защо бягат на Запад да берат ягоди да работят в кланиците срещу мизерно заплащане, а?Коментирайте?

254

Анонимен

преди 5 години

На времето имахме спор с колеги че, преход от тоталитарно общество към демокрация е невъзможен по тези ширини, за съжаление се оказах прав.

253

Джеф

преди 5 години

Най-добре е Германия и САЩ. Добре е ама е гърч. Който сака алтернативен гърч да бега.

252

А бе

преди 5 години

Червените разбойници що не ограбиха България преди 89та когато имаха цялата власт, ами тогава България беше сред 30те индустриално най-развити страни в света и на 27 място по стандарт на живот ( за сведение САЩ бяха на 19то, сега САЩ са на 5то а България на 90то със африканските страни)

251

Никой не бяга

преди 5 години

Българите са свободниИ имат право да живеят в ЕСФатмаците не ги кефи че вече никой не ги бръсне за слива ама Сорка

250

Коларя

преди 5 години

До месара Гуфи,никой не бяга от хубаво.Не вини хората,които търсят по-добър живот,а си погледни мутренсКого мислите,че лъката държава.Вече 30 г. управляват бившите БКП-размножили се като ГЕРБ,БСП,Атака,ДСП и не ги знам другите.Тези са заради които губите младите българи.Що се правите на наивни и се криете зад думи като "демокарацията",САЩ(селяните обичат да казват 'краварите'),Запада,лекето Сорос,което подържа социалистите в САЩ(демократичната партия).Кого мислите,че лъжете.Виж ФАКТИТЕ-2 млн

249

Ра$$$ово Ломско

преди 5 години

Само ми кажете основателна причина да не напусна България - в новините: Северин ще лежи малко, майка с бебе прегазена, Иванчева освободена, поскъпват не знам колко си стоки т.н и т.н......... *** стойте си там и ни оставете да се оправяме!!!!!

248

Анонимен

преди 5 години

До професораЧестито, днес заработи 20 лв от ш.айката герп.....

247

Анонимен

преди 5 години

Та след като през 85та николай киряков от пловдив се оказа доносник на дс и ме издаде че мразя *** имах неописуеми проблеми с дс.разбрах че българинът е предател генетично и успях да избягам.обичам земята и мразя народа иот продажни лай на

246

Анонимен

преди 5 години

Ясно е че така наречения бг народ няма сили да се отърве от ***.следователно заслужава да се самозатрие

245

месара

преди 5 години

Колеги, съвременници сме на ликвидирането на държавата България, приятно замаскирано като свобода и интеграция. Колкото и да се имате за космополити и граждани на света, ще сте едно дърво без корен и нищо повече. Когато го осъзнаете, ще е непоправимо, както винаги става с хората с ограничен умствен багаж.

244

Анонимен

преди 5 години

Ограбването на България от шепа червени разбойници откога се нарича естествено изчезване?

243

Burzum

преди 5 години

Е , Баце до тогаз ли ще ни прай магистрали?

242

Анонимен

преди 5 години

АЛО......, СЕГА СМЕ ПЕТ МИЛИОНА! 2070 три не повече.