26

Анонимен

преди 5 години

В гените на Путин е закодирано да използва страхът на хората.ЕС може и да разполага ПРОТИВО- ракетни комплекси, но ЕС никога не е нахлула в суверенна държава и след това да е анексирала част от нея.Като се има в предвид, че на Путин доверие не може да се има, всичко става ясно. Още преди две години каза, че се изтегля от Сирия, като каза, че е унищожил всички терористи. Той не само не се изтегли, но почна да бие Идлиб!!

25

Антибоко

преди 5 години

Освен, че ще изпрати руснаците в рая, путин иска и останалият свят да отиде в рая. Мога да пиша само, че подкрепям изцяло руснаците с техния повик в социалните мрежи.....САМО СЛЕД ВАС др. ПУТИН....

24

До Паци

преди 5 години

На ракетите няма как да се изакаш - но те със сигурност могат да те преформатират в наакан - мишленце от Балканите...

23

До 24

преди 5 години

Първо си плати тока , водата и газта. И ако ти остане некое левче купи си парче хляб,да не ти се претрият червата от глад......

22

24 pazi

преди 5 години

Май-в евромаймунарника напълнихте гащите от страх. Много бързо реагираха задните ви отвурстия. Дано да имате пари за тоалетна хартия, че иначе ще миришете повече от нормалното. На руските ракети вече се насрахте през 90 те, когато под ехидните усмивчици на амер. ботушите , паси ги наряза. Легай да спиш сега спокойно. Ако утре си на работа разбита се.

21

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Путин така предупреждаваше и за Южен поток и като нямаше кой да го чуе го даде на турците.За АЕЦ Белене също ...Сега плащайте скъп ток да ви дойде акъла !

20

Анонимен

преди 5 години

Русия не разполага ракети по границите си, защото ако са там са уязвими ;)))Разполага ги малко по - навътре, където може да ги защити. Също така и на корабчета и самолетчета, за да може бързо да стигнат до нместоназначението.;)))Та така с руските ракетки ;)))

19

Анонимен

преди 5 години

Е то в DE да не би да е различно, само че под мека форма?

18

Анонимен

преди 5 години

Тази игра на оръжия е изгодна и за двете страни - за да цицат милиарди/трилиони от бюджетите на съответните страни. Бизнеът си е бизнес.Като пример - войната на САЩ във Виетнам е струвала няколко трилиона долара на американския бюджет - и това по тогавашни цени.

17

Краварската политика

преди 5 години

Заложили са на тактика "Крадеца вика дръжте крадеца".нищо ново за въците у *** кожи...

16

АнонимеН

преди 5 години

РУСИЯ МОЖЕ ДА РАЗПОЛАГА РАКЕТИ ПО ГРАНИЦАТА СИ!!!НО СЪСЕДКИТЕ И НЕ МОГАТ :D

15

Анонимен

преди 5 години

сороостутките пак се наакали и дращят глупости.Китай държи икономиката, руснаците оръжията, американците нямат никакъв шанс, това им последното - жалък опит да връщат времето назад.

14

Анонимен

преди 5 години

В нормалните страни рекетьорите са в затвора, но във велика Русия рекетьорите са президенти по 20-30 мандата.

13

Анонимен

преди 5 години

Дребния психар е пътник, скоро ще бъде свален с преврат и ще бъде предаден на съдебните власти за справедлива присъда. Ролдугин ще си живее царски с 200 млрд. откраднати от залъка на руските хора в продължение на 20 години.

12

Анонимен

преди 5 години

Путин наскоро обеща само за руснаците Рай, а Европа плаши с ракети без причина !

11

Анонимен

преди 5 години

Джуджето е слабо!

10

Анонимен

преди 5 години

Не знам кой-кого,ама САЩ търси спешно 7 милиарда заради санкциите,които Русия наложи на Украйна!

9

ТHE Патриот

преди 5 години

До кога ще търпим кравари в Европа????

8

пехотинец

преди 5 години

Колко нискоинтелигентен трябва да си за да напрягаш рехавата руска икономика с производство на ракети!? Везната веднага се накланя към скъсания джоб на мужика. Путин е пътник и ще го свалят самите руснаци!

7

Бандита Русия

преди 5 години

Путин: Европа ще бъде под заплаха от Русия!Знаем че Путин и Русия са рекетьори. Понеже Русия нищо не може да направи на САЩ ннито с нефелните си ракети нито с умрелите си подводници, тя хваща като заложник Европа и и опира ножа в гърлото грещейки на САЩ ще я убия ако продължаваш да ме притискаш с исканията си да си премахна ракетите.